MAC & Sephora - 14 тема

• 47 381
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, а какво стана с розовото желе на ЕЛ? Дали може да се намери някъде (вкл. и да се поръча от САЩ)? И защо, по дяволите, в официалния сайт например сенките от новата колекция са 48 долара, което е около 72лв, а тук редовната им цена е 109лв?

# 61
Ето това се питат всички?!
От днес обаче всичко в ЕЛ е с 30% намаление вк. и новата колекция. Сенките вече не са по 109 лв, а са около 76 лв.

# 62
  • София
Ами честито на търпеливите! Grinning

# 63
  • Бургас
Дам, ще отида да ги разбутам аз Douglas и БЗ да видим заредили ли са нещо от колекцията , ей така просто око да види ръка да пипне  Whistling

# 64
  • София
Момичета, а какво стана с розовото желе на ЕЛ? Дали може да се намери някъде (вкл. и да се поръча от САЩ)? И защо, по дяволите, в официалния сайт например сенките от новата колекция са 48 долара, което е около 72лв, а тук редовната им цена е 109лв?

Розовото желе отдавна не може да се намери. Да си призналя текстурата и завършека на златнота са в пъти по-добри!

За второто питане, така е с щатските продукти в Ееропа, всичко е с 20-30% по-скъпо!

# 65
  • София
Ами честито на търпеливите! Grinning

Thinking

# 66
  • София
Нали я чакахте всички много тази колекция с желето? Simple Smile Hug
Че и с намаление сега! Hug

# 67
  • София

Не че те навивам, но предполагам, че си видяла мокрия, еднороден блясък на златното желе.... а розовото е едно такова не еднородно, виждат се отделни блескулки, никак не ме впечатли. Розата и Гарденията бяха много по-близки до златното желе като текстура Simple Smile

# 68
  • София
Наде, не разбрах  Blush - мен ли не навиваш?

# 69
  • София
Наде, не разбрах  Blush - мен ли не навиваш?

Да  Embarassed

Ако правилно съм разбрала, си си взела сенките и си пропуснала желето.... сега е момента  Joy Joy Joy

# 70
  • София
Хихи, днес пак го гледах. Много красиво, много, обаче супер идентично с Whisper of Guilt.

# 71
  • София
Наденце, трудно ще ме навиеш душичко! Grinning
За единият блясък се не давам така лесно! Joy
Нищо не търся и не ме влече нищо козметично. Имам си всичко. Но, виж, 'почнах лакчета и пясъчета да гледам ooooh!. Заразни сте! Ужас! Mr. Green Laughing

# 72
Хаха,  Наде, при  Elle-même не минаваш, ама на мен взе да ми действаш  Mr. Green

# 73
  • София
Хаха,  Наде, при  Elle-même не минаваш, ама на мен взе да ми действаш  Mr. Green

То до довечера ще е изчерпано навсякъде, само от читателите на темата  Joy Joy Joy

# 74
  • София
О, със сигурност Simple Smile Днес, най-много утре и това ще е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт