MAC & Sephora - 14 тема

• 47 382
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Ел, четката пък и скинфинишите са супер нали?! Heart Eyes Hug

# 616
Новите четки 159 и 287 май са перманентни? Демек и да свършат би следвало да ги заредят отново...

# 617
  • София
Епона, да, ще минават в редовната линия.

Денси, тази колекция толкова да не я исках, а пък каква стана тя  Crazy Обаче май Lust ми харесва повече от Adored  Thinking

# 618
Определено много повече ми харесва.
А Рио е чуден за контуриране. Надето ме направи в Мас приказка с него и отгоре с Lust.

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 15:08 от densi

# 619
Е сега вече и мен заинтересовахте Laughing Laughing...Адоред си го поръчах преди 2 семици, още  когато вдовицата му направи ревю, което ме впечатли, и то много...трябва да дойде тези дни, но този lust и на мен не ми изглеждаше привлекателно....моля ви , на който му се занимава, да погледне нет снимките и да сподели на коя най- се приближава до истината Hug

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 22:16 от te_dda

# 620
  • Отвъд алеята зад шкафа
Adored е много нежен, розовеещ, леко перлен ми се вижда, но в никакъв случай не е силно блестящ.

# 621
  • USA, Steak State
За мен Адоред е по скоро прасковено шампанско.. ако прави някаква логика. НО има някакъв шампанско нюанс в него, който не съм виждала при другите скинфиниши. Не е силно блестящ.

Потвърждавам, че Рио е страхотен за контуриране и лек руж.

# 622
Подкрепям за Adored. Доста нежен и наистина не е блестящ. Много са хубави и 5-те скинфиниша. Просто съм изненадана.
Сенките също са доста добри, но аз имам вече много техни минерални и затова пропуснах.

# 623
  • София
Вие направо ме гръмнахте с това контуриране с Рио  Shocked По никакъв начин не мога да си го представя. Той си е чист руж  Thinking

# 624
  • USA, Steak State
Вие направо ме гръмнахте с това контуриране с Рио  Shocked По никакъв начин не мога да си го представя. Той си е чист руж  Thinking

Адри, много зависи от твоя тен на кожата. Лично при мен например не избива толкова червеникавото, колкото кафявото. Но пръст в цялата работа има и самия скинфиниш, знаеш, че всеки е различен заради завъртулките в него.

# 625
  • София
На моята кожа седи буквално керемиден, но аз съм си светличка.

# 626
И при мен явно избива кафявото, защото се получи наистина добре, а аз не харесвам много контуриране и се правя по принцип със сливов /лилаво-морав, не кафяв/ руж на Шанел. При това ме правиха супер набързо, без никаква основа /не се гримирам грам в горещините, дори и балсам за устни не нося/ и със бялото, ангелско крило за руж на Мас. Ако се направи с друга четка, според мен ще стане още по-добре. Не го купих само защото обожавам Шанела и така ще трябва да дели внимание с Риото. Абе защо ли не го купих?! newsm78 Дали да не се поправя?

# 627
По-скоро всеки разбира под контуриране нещо различно и се харесва с определена визия.
Аз се контурирам така, че всичко оптически да се смали/удължи или там каквото друго има и това става само с много по-тъмен и матов продукт.
Рио определено ми е светъл, цветен и блестящ за тази цел.

# 628
  • София
И според мен Рио не става за контур. Поне аз като контурирам използвам мат-продукти. Рио го намирам по-скоро за бронзър или руж. Още му се чудя   Embarassed

# 629
  • София
Преди няколко седмици ЕЛ пусната своите сенки в бурканчета и в България. За съжаление са само 4 цвята и то най-обикновените, разбира се на цена по-скъпа от тази в чужбина.
Шисейдо май са единствените от високия клас, които зареждат кремообразните си сенки и има доста шаренко заредено и тук. Имам едно зелено, което много си обичам.
Скрит текст:
Тези дни си купим едни кремообразни сенки на Боби Браун от Космос /щандовете в Атика, не Сефора/, много хубаво синьо - млечно бебешко синьо с малко тюркоаз

Общи условия

Активация на акаунт