MAC & Sephora - 14 тема

• 47 382
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Страхотна е палитрата на Шанел - направо би ми било жал да я ползвам. Heart Eyes Heart Eyes
Вчера ходих до Сефора в Парадайз мол и ми се видя доста постно намалението   Thinking - миналата година имаше повече неща от селективната козметика / буквално се брояха на пръсти /.Дали в др. Сефора в Дъ мол има повече неща - някой който е ходил да каже  ?
Търся си този комплект - но никъде го нямат. Rolling Eyes
http://g.nordstromimage.com/imagegallery/store/product/Large/11/_7314211.jpg

# 571
  • София

В Дъглас в Дъ Мол миналата седмица го имаше.

# 572
Оу страхотно - много благодаря   bouquet .Аз къде ли не питах - но там не съм ходила. ooooh!
Много съм доволна от спиралата Екстаз и ми се ще и максимайзера да пробвам преди да го взема в цял размер.

# 573
Много ми харесва тази палитра..
Скрит текст:

И на мен ми хареса, като я видях първоначално. Дори мислех да я купувам. Но сега, като я видях по-подребно при Темпталия и особено след суочовете, мисля да си я спестя  Wink

# 574
Денси за коя колекция на Шанел беше писала, че няма да я внесат? Тази  - Nuit Infinie de Chanel?  Точно от нея съм набелязала 2-3 неща.
Казаха ми зимна, но не знам дали е Коледната. Ама то няма друга коя да е. Не знам ще видим. Все се надявам да размислят и да внесат всичко.

Страшно ми харесва палитрата на Диор. Peace Най-вероятно ще я купя веднага щом я пуснат на пазара и я видя наживо.

# 575
Оу страхотно - много благодаря   bouquet .Аз къде ли не питах - но там не съм ходила. ooooh!
Много съм доволна от спиралата Екстаз и ми се ще и максимайзера да пробвам преди да го взема в цял размер.
И днес имаше, даже поне 3-4 бяха изложени отпред на стилажа  Grinning
Аз си го взех, спиралата пробвах, доволна съм, но максимайзера още не съм  Blush
Взех си и от новите лакове на СНД.

# 576
  • София
И днес имаше, даже поне 3-4 бяха изложени отпред на стилажа  Grinning
Аз си го взех, спиралата пробвах, доволна съм, но максимайзера още не съм  Blush

А каква е цената на комплекта?

# 577
  • Отвъд алеята зад шкафа
Оххх, влюбена съм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.temptalia.com/preview-marc-jacobs-beauty-collection-e … sively-at-sephora

# 578
Мда получих мейл, че вече мога да купувам наличната колекция. Невероятна е! Чака се много отдавна и има защо. Добър е Марк! Heart Eyes
Четките, четките..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и лилавата палитра, и глосовете ммм. Жалко, че тук няма да ни огрее.

# 579
  • Отвъд алеята зад шкафа
Марк е страхотен! А палитрите и четките са...... Two Hearts Май само в щатската Сефора ще ги има. Само не знам дали в бъдеще ще има още колекции на Марк или ще е само тази.

# 580
  • USA, Steak State
Пускат официално колекцията август месец, сега като VIB мога да поръчам само от големите и малките палитри, както от очната линия и глосовете и то само някои цветове от тях.
Останалото явно ще го пуснат в официалния ден.
Всъщност съм харесала червило, голяма палитра, една четка за лице и някой от ружовете, та ще си почакам.

# 581
Марк е страхотен! А палитрите и четките са...... Two Hearts Май само в щатската Сефора ще ги има. Само не знам дали в бъдеще ще има още колекции на Марк или ще е само тази.
Да само там са ми написали засега. Ще има най-вероятно още колекции. Замислям се да моля приятели да ми купуват неща от Америка, защто много ми харесват.

Ох момичета, нямам търпение за новите кремообразни ружове на Шанел. Не харесвам много и не нося кремообразни ружове, но сега нещо много се запалих от гледане на ревюта. Имам и кремообразен на Есенс от серията ОЗ в корал, който си харесвам и нося понякога, та искам да пробвам и Шанелите.

Преди няколко седмици ЕЛ пусната своите сенки в бурканчета и в България. За съжаление са само 4 цвята и то най-обикновените, разбира се на цена по-скъпа от тази в чужбина. Просто не мога да разбера защо не пускат при нас никога готините цветове, а само убито кафяво и черно? Такава скука и предвидимост! Очаквах турско синьото, пък те ми предлагат лай...о кафяво.
/аз това не знам обаче дали не го писах вече тук, простете ако да. Ей страст-нерадост!/ Mr. Green

# 582
Оу страхотно - много благодаря   bouquet .Аз къде ли не питах - но там не съм ходила. ooooh!
И днес имаше, даже поне 3-4 бяха изложени отпред на стилажа  Grinning
Аз си го взех, спиралата пробвах, доволна съм, но максимайзера още не съм  Blush

А каква е цената на комплекта?

Взех го на цена от 63лв.
Благодаря на Elle-même - че сподели.  bouquet

# 583
  • USA, Steak State
Като стана дума за кремообразни ружове да си кажа болката. Е не мога да нанасям такова нещо на лицето си и това е. С две леви ли съм какво... Като цяло всякаква кремообразна декоративна козметика избягвам. Именно заради това мисля толкова дълго време кремообраните сенки на Шанел, а това, че са нетрайни още повече ме дърпа назад.

Ако някой знае добри трикове за нанасяне на кремообразен руж, моля да сподели.

# 584
  • в 1001-та нощ
дълготрайни са  Peace

за нанасянето - с каква четка пробваш?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт