MAC & Sephora - 14 тема

• 47 403
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Веси, от вчера само мисля за тези палитри. Искам ги! И двете  Heart Eyes

Хич и не се надявам да стигнат до тук. Не знам, може и да бъркам, но май обикновено това "екскслузивно за Сефора" означава Сефора САЩ  Crossing Arms

# 556
  • Бургас
Кодът важи за всички продукти за тен и включително бронзъри  Peace

Суоч на Dior Bonne Etoile (384) Eyeshadow Palette
Не изглежда зле  Laughing

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 09:57 от deadly_vesi

# 557
  • София
Кодът важи за всички продукти за тен и включително бронзъри  Peace

Суоч на Dior Bonne Etoile (384) Eyeshadow Palette
Не изглежда зле  Laughing

Мнооооого мои цветове! Дано да я докарат палитрата в БГ.

Момичета, ексклузивните ружове на Нарс, много ми харесаха, ако някой ще прави поръчка, моля да ме включи и мен  Hug

# 558
Веси, от вчера само мисля за тези палитри. Искам ги! И двете  Heart Eyes

Хич и не се надявам да стигнат до тук. Не знам, може и да бъркам, но май обикновено това "екскслузивно за Сефора" означава Сефора САЩ  Crossing Arms

Много лошо  Tired Ще трябва да търся някой да ми я праща от там евентуално...

# 559
  • София
Кораловия руж е изчерпан в Сефората сайта вече Sad(((

# 560
На мен, ако ще ми го пращат, ще е от реален магазин. Така, че ще го мисля началото на август.

# 561
  • София
Giorgio Armani Fall 2013 Makeup Collection

Много добра!  Heart Eyes

# 562
Тия сенките в бурканче на Армани са страхотни. Днес пробвах наскоро купената и е върхът. Жалко, че са труднодостъпни тук. Сега дори малко ме е яд, че не чупих поне още един цвят като имах възможност.

# 563
gadamer, остана ли доволна от Urban Decay 24/7 eyeliner Perversion? Дълго ли ти се задържа?

Задържа се до вечерта, но на половина, не беше във вида, в който го сложих, поизтрил се беше и стоеше на части - тук има, там няма. Но очите ми много се раздразниха. Моливите, които ми се махат от водната линия по-малко ме дразнят, но при тези, които са по-трайни, окото ми реагира и като не може да ги отмие, се зачервява и мигам постоянно.  Confused

ако сложиш базата на UD, издържат цял ден. Без нея се размазват. За мен иначе това са най добрите моливи. Меки и лесно се работи с тях.

# 564
  • в 1001-та нощ
тя го беше сложила на водната линия  Peace

# 565
  • София
Много ми харесва тази палитра..

# 566
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен ми харесват само 2 цвята от нея и реших,че няма смисъл да я купувам. Чакам с интерес моносенките в бурканчета на Диор, както и едни тройки палитри, които обаче май няма да ги има в Европа.

# 567
  • Бургас
beliz изпревари ме  Grinning за палитрата и на мен много ми харесва
http://www.temptalia.com/dior-constellation-864-eyeshadow-palett … w-photos-swatches
суочове от Temptalia , но другата палитра по- пигментирана ми се вижда.
И нещо което не се сдържах:

.
По случай новата им спирала(тя вече не е много нова) Le Volume

# 568
  • Отвъд алеята зад шкафа
Денси за коя колекция на Шанел беше писала, че няма да я внесат? Тази  - Nuit Infinie de Chanel?  Точно от нея съм набелязала 2-3 неща.

# 569
  • Бургас
Да за нея става дума, тя е коледната нали
Аз вчера не попитах , жените в магазина , в който купувам Шанел дали имат информация за предстоящите колекции  и как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт