MAC & Sephora - 14 тема

• 48 251
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, остана ли доволна от Urban Decay 24/7 eyeliner Perversion? Дълго ли ти се задържа?

Задържа се до вечерта, но на половина, не беше във вида, в който го сложих, поизтрил се беше и стоеше на части - тук има, там няма. Но очите ми много се раздразниха. Моливите, които ми се махат от водната линия по-малко ме дразнят, но при тези, които са по-трайни, окото ми реагира и като не може да ги отмие, се зачервява и мигам постоянно.  Confused

# 526
  • София
Специално за моливите на Urban Decay - когато ги сложиш няколко пъти на интервал от по 5-10 минути премерно - до вечерта са бетон. Аз много ги харесвам  Heart Eyes

# 527
  • София
И аз имам проблем като при gadamer. Освен, че не ми седи особено трайно, ми дразни очите безумно много. Преди малко ми пристигна цветът Deep end от моливите Heart Eyes Ще видя с него как ще е.

# 528
  • в 1001-та нощ
gadamer  Peace защо не носиш молива под водната линия, нали и без това - очилата смаляват окото  Rolling Eyes моливът - поставен отдолу - ще има уголемяващ ефект  Peace и няма да дразни

аз от ученичка съм носила молив във водната линия и едва преди година и малко - започнах да поставям под водната линия и съм изключително доволна  Peace а там можеш да ползваш и сенки в избран цвят  Blush

# 529
  • София
gadamer, другият вариант е да пробваш с индийски каял. Преди го имаше на индийския магазин на малките Пет кюшета. Отдавна не съм минавала оттам. Даже не знам дали магазина е там. Този каял уж е на био основа. Може той да ти понесе. Имала съм такъв и доста траен беше (поне на моето око).

Elle-même, прекрасен цвят е Deep end. Аз съм се загледала и по Freak, пък ще видим кое по-напред!  Embarassed

# 530
  • Бургас / София
Днеска съм само с Тера Ора без ББ крем и резултата повече ми хареса отколкото с ББ-то. Само нея ще нанасям значи  Heart Eyes

# 531
  • София
MAC Fall 2013 Retro Matte Collection

Lipstick – €19.00
Relentlessly Red – bright pinkish coral
Dangerous – orangy red
All Fired Up – bright fuchsia
Flat Out Fabulous – bright plum
Runway Hit – light nude
Steady Going – light pink
Fixed On Drama – rich wine
Ruby Woo – vivid blue red

Pro Longwear Lip Pencil – €19,50
High Energy – bright orange red
Trust In Red – bright cool red
Shock Value – bright pink
Dynamo – bright warm pink
Fashion Boost – bright purple
In Anticipation – soft yellow pink
More To Love – intense bluish pink
Staunchly Stylish – pinky beige

# 532
  • София
Момичета, знаете ли, къде мога да намеря Urban Decay Vice Palette. Само в e-bay ли? В някой сайт да я продават още? Много ми хареса като я видях на срещата.  Heart Eyes

# 533
  • София
Vice отдавна е изчерпана навсякъде. В никой сайт не съм я мяркала, а редовно следя какво се предлага на UD. В ибей може да има някоя бройка, но сигурно ще е на безумна цена.

# 534
  • София
Vice отдавна е изчерпана навсякъде. В никой сайт не съм я мяркала, а редовно следя какво се предлага на UD. В ибей може да има някоя бройка, но сигурно ще е на безумна цена.
О да! Цената е ужасна!  Shocked А на каква цена беше, когато излезе?

# 535
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много хубава палитра, наистина. Но пък UD ще пускат нови палитри, така че все ще има нови интересни неща.

# 536
  • София
Ъъъ, не си спомням точно, но май беше под 90лв. Въртят ми се 84лв в главата, ама тогава мисля, че имах и СМС за намаление и може това да ме подвежда.

# 537
  • София
Ееее, не! Те са се уляли в E-bay. Ясно, тогава значи ще следя новите палитри на UD.  Peace

# 538
  • София
Всяка Коледа има по някой разкош. Хич не я мисли Вайса, със сигурност ще излезе нещо по-добро  Peace Аз моята колкото и да ѝ се радвах, я съм я ползвала 5 пъти, я не...

# 539
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И при мен е така.Наистина хубава палитра,но все не стигам до нея.
Вече съм на принципа "Всяка последна колекция е най-хубавата",иначе насмагане няма.

Общи условия

Активация на акаунт