MAC & Sephora - 14 тема

• 48 328
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
имате ли идея в момента какви палитри на YSL се продават в София?  newsm78 Rolling Eyes
Всякакви! Повечето разкошни! Heart Eyes

# 91
  • в 1001-та нощ
 Hug опасно  е да са много  Rolling Eyes

къде ще ме посъветваш да ги разгледам

# 92
В Сефора. Peace

# 93
  • в 1001-та нощ
чудесно, и без това ми  в плана  Blush

# 94
Наистина ви надух главите, така че хич не ми пука за намалението им, да си ги ползват тези тридесет лева и да са чувстват щастливи. С тях и без тях.
Обидно ми е за бизнеса, защото знам че той крепи България, нямаме диаманти, нямаме въглища или нефт, имаме само море и дребен бизнес, а нито в обслужването нито в мениджмънта ни бива.

# 95
Аз си взех малко бяла козметика от намалението, направиха ми и още 10 процента, заради РД, да се не надяваш  Laughing
В Дъглъс Силвето ме гримира с желето и новата палитра сенки, справи се страхотно с грим на цялото лице за 10 минути, толкова имах. Харесаха ми, но вече бяха свършили. Тя е много зарибителна, всеки път ме убеждава да си взема по нещо, но ги цели доста добре.

# 96
Момичета, последнитя път, като ходих в Сефора и ми се мернаха едни топченца-сърчица на Ту Фейсд, но нещо не им обърнах внимание. Как се казват и някой има ли впечатление? Искам да си купя нещо на марката, но се чудя какво  Crazy Харесах си една палитра, но е с доста подобни цветове на Нейкид. А друго не ми привлече вниманието.

# 97
  • Бургас

тези? Имаше доволни момичета от тях.

# 98
  • София
Веси, и в beautybay ги има сърчицата http://www.beautybay.com/cosmetics/toofaced/sweetheartbeadsradiantglowfacepowder/ При това сега всички продукти на марката са прилично намаление.

Givenchy Fall 2013 Soir D’Exception Collection

И още снимки на Lancome Fall 2013 L’Absolu Desir Collection

# 99
Тази четка вече я има при нас. Качеството и е добро. Но трябва време да свикнеш да контурираш с нея. Освен това е 40 евро.

# 100
  • Пловдив
Аз на живо съм виждала тази и съм очарована  Heart Eyes на вид са 1:1, на допир незнам, но и цената е по-добра на Инглотската.

# 101
Да, за тези сърчица питам  Grinning Нещо ми се върти в главата дали ще имат ефекта, като Тера Орра на лицето  Crazy Много са сладки  Mr. Green

А този руж на Ланком на тези снимки ми изглежда доста кафяв  newsm78 На предните беше някак по-прасковен ми се струва  Thinking

# 102
  • Пловдив
Elle-même , в beautybay в каква валута е препоръчително да се пазарува? Виждам ,че е безплатна доставка до нас Flutter

# 103
  • София
Честно да ти кажа не ми е ясно какви са триковете при различната валута  Blush

# 104
  • Torino,IT
Да, за тези сърчица питам  Grinning Нещо ми се върти в главата дали ще имат ефекта, като Тера Орра на лицето  Crazy Много са сладки  Mr. Green

А този руж на Ланком на тези снимки ми изглежда доста кафяв  newsm78 На предните беше някак по-прасковен ми се струва  Thinking

Да,и освен това щампата на айфеловата кула не беше ли в златно?

Общи условия

Активация на акаунт