MAC & Sephora - 14 тема

• 47 392
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Ама четката не тази на Ебелин, която всички имаме гъстата, а рехава като 187 или 130 на Мас примерно. Марката няма абсолютно никакво значение, само космите да са рехави и изкуствени. Тези четки винаги нанасят деликатно кремообразни продукти /без значение точно какви/ и вида им на лицето стои нормално и естествено.
Пробвайте и дано ви хареса. Hug  bouquet
Да, аз точно на нея викам скунксова Grinning.

# 601
Тази е чудесна. Simple Smile

# 602
Някакви отзиви за фон дьо тените на Сефора? Видях, че са ги пуснали на промоция по 12-13лв и ми е интересно дали са добри за мазна кожа? Rolling Eyes

# 603
  • Отвъд алеята зад шкафа
Има 15 % код за намаление във ФЮ - prince15. Важи само за днес.

# 604
  • София
MAC Tropical Taboo е вече налична в магазина в Дъ Мол  Wink Бях сигурна, съдейки по снимки, че нищо няма да ми хареса, но си тръгнах с два скинфиниша, като се чудя и за третия. Много по-хубави са, отколкото мислех  Peace

# 605
Ел, ужасна потстрекателка си  Mr. Green Сега се чудя дали да ходя след работа до мола  Whistling На снимки и на мен не ми се струват нищо забележително скинфинишите. А и така ми отъня кредитната карта този месец с всичките намаления къде ли не  Money  Whistling

# 606
  • София
Хаха, Веси, Жаки трябва да ти кажа как се заричах и кълнях, че освен четката нищо друго няма да си взема Simple Smile Хубави са нещата, факт, но не са нещо, което задължително трябва да има човек. Ако имаш път - виж ги. Дори и да са свършили - в UK още се намират  Hug

# 607
159 четката тука колко е? Единствено за нея се чудя малко. Иначе ги гледах всички неща миналата седмица в Париж и нищо не успя да ме убеди да си го взема...

# 608
72 лв. е. Peace

# 609
  • Пловдив
Дами,може ли телефона на Сепфора в мола на Цариградско? Praynig

# 610
# 611
  • Пловдив
Дени Hug  bouquet
записах си го най накрая Hug

# 612
  • Sofia
Привет момичета, понеже знам, че тук са специалистките по M.A.C.  Mr. Green можете ли да ми кажете кой от тези два коректора е по-щадящ за кожата под очите?

Благодаря ви!

# 613
Искам да споделя, за тези които тепърва ще пазаруват днес от новата колекция в Мас, има повечко бройки този път, не са по две примерно. Някои неща обаче се очква да свършат още днес. От четката 159 има още три бройки. Ох и двете четки са божествени.  Heart Eyes Купих 159, но искам и другата и ще я взема и нея най-вероятно.
Много се чудих на скинфиниша Lust. Отказах се, защото имам много и след като спечелих ваучер на коктейл бара се върнах и си го взех. Много съм доволна.
Не забравяйте след като пазарувате с касовите си бележки за над 100 лв. да отидете на коктейл бара и там можете да спечелите награди ваучери за доста магазини на стойност 10, 20 или 30 лв. Ако бележката ви е за над 60 лв. печелите коктейл.
Имах мила среща със съфорумка в Сефора и си изкарахме готини минути в обсъждане и проби на парфюми. Hug  bouquet
От намалението в Сефора си взех дълго гледано червило Ланком L'Absolu Nu 311 в лилав цвят. Heart Eyes

# 614
  • София
MAC MSF Adored & MAC Brush 159  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт