Звездни компромати - 175 част

• 62 798
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Това момиче никога не ми е било приятно, а сега направо ми е отврат. Наистина ли е идол за тийнейджърките?!?

# 586
  • София
Това момиче никога не ми е било приятно, а сега направо ми е отврат. Наистина ли е идол за тийнейджърките?!?
Хана Монтана беше идол на тийновете.  Peace
Макар че в момента Майли е в чудесна форма откъм тяло.

# 587
За тялото дума не обелвам - добре си е момичето... ама като цяло е отврат.

# 588
# 589
  • Варна
Не ми е първи избор Джокович, но не виждам нищо странно едно младо момиче да се влюби в този младеж с ТОВА тяло и без да е богат.

Тялото му е страхотно, няма спор, но в лице ми е грозноват. Навярно е симпатичен като човек, обаче красотата не му е силната страна.

# 590
# 591
  • Бургас

Аз пък мисля, че е много красива......и определено е доста по-висока от 1,50 м.

# 592
И на мен ми харесва.  Rolling Eyes Много са ви високи критериите за красота .

# 593
И на мен ми харесва. Изключвам само огромния бюст, който си е сложила.

# 594
  • София
Аз не мога да преценя дали ми харесва, при положение, че няма една снимка в близък план на лицето й. А дините, които си е сложила, придават излъчване на порн стар.

# 595
# 596
  • Варна
Хайде дано този път да ги дари с много внимание, че има да наваксва.  Naughty А нея много я харесвам (като изключим факта, че се занимава с мъж като него), дано и тя се почувства този път щастлива от факта, че е станала мама, че ми е бедна фантазията какво й е било първия път.  Tired

А румънката е много хубава, но наистина е прекалила със силикона.

# 597
# 598
  • Bayern
Джон Траволта с 13 годишната си дъщеря     2  .Това дете ме уби с тези токове Rolling Eyes 

# 599
  • София
А мен ме убива не толкова заради токовете си.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт