Звездни компромати - 175 част

• 61 622
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Едната гърда на Марая тръгнала да бяга

Патрик Шварценегер заглавието на статията "Оребрен....за нейно удоволствие" Laughing

Мама Джун се вживява за Памела Андерсън  Laughing

Кейт Мос

Анистън и Теру отлагали сватбата

И гледах тази снимка на Лияна от сватбата на Николета, понеже мисля, че тук четох относно дрескода на сватбите...еми вадете си изводите, за мен, това е крайно НЕподходящо облекло за сватба

+ Тодор от Къртицата пак там

# 17
Изчетох ви и се записвам в новата тема. Blush

# 18
  • вятър в маслините, вятър над хребета
вълшебната Одри
и Единственият Пол smile3544

# 19
# 20
  • Бургас
Аз пък съм почти сигурна, че Дженифър Анистън няма да се ожени. Дано да греша, но това си мисля  Peace

# 21
Аз пък съм почти сигурна, че Дженифър Анистън няма да се ожени. Дано да греша, но това си мисля  Peace
И аз така мисля, но дано да греша, че много я харесвам Дженката  Grinning

# 22
И аз така мисля, но дано да греша, че много я харесвам Дженката  Grinning
М,да и аз съм този отбор ooooh!

# 23
# 24
# 25
А Тодор от Къртицата какъв е на Николета,че е бил на сватбата,а после заедно в Къртицата Thinking

# 26
Златка пак изкара "мисъл"  Joy
Скрит текст:

# 27
  Ако, Долче и Габан влязат в затвора, кой ще дизайнерствува вместо тях ??  Николета ще изпадне в нервна криза  Cry   

Роберто Кавали, може да има кичозни неща, но това не го прави бездарен в никакъв случай.
  Всеки обличал някога макси рокля или красив, шарен кафтан, или нещо с животински принтове е малко или много повлиян от Кавали, той е човекът който ги измисли. Грозни рокли и слаби колекции имат всички модни къщи.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 21:33 от меркантилница

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт