Звездни компромати - 175 част

• 61 612
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • До сърцето...
Ау, Кавали си е мачо!

И за да не е гол запис - Джеки Чан играе Гангнам стайл  Grinning

# 46

Много е променена, харесва ми.

# 47
  • Tам през Атлантическия океан
 Ако, Долче и Габан влязат в затвора, кой ще дизайнерствува вместо тях ??  Николета ще изпадне в нервна криза  Cry    

Роберто Кавали, може да има кичозни неща, но това не го прави бездарен в никакъв случай.
  Всеки обличал някога макси рокля или красив, шарен кафтан, или нещо с животински принтове е малко или много повлиян от Кавали, той е човекът който ги измисли. Грозни рокли и слаби колекции имат всички модни къщи.
       Ще правят раирани дрехи  
http://24.media.tumblr.com/6c7cbe05d723fd38bf626e49186705eb/tumb … qb08amo1_1280.jpg
Mr. Green И ще вземат НикитУ за рекламно лице на добра воля  Grinning докто са в затвора. Така де , благотворителност трябва  да има  Sunglasses

# 48

И гледах тази снимка на Лияна от сватбата на Николета, понеже мисля, че тук четох относно дрескода на сватбите...еми вадете си изводите, за мен, това е крайно НЕподходящо облекло за сватба

Тя и другата,която е с гръб едно роклЕ е избрала...  ooooh!
Незнам,защо трябва на сватба да нахлузват тези къси роклички.Ако не си покажат баджаците,все едно няма да направят впечатление.На мен ми е супер грозно и без грам стил /за финес да не говорим/ Rolling Eyes

Тази в гръб е Надето на Константин.  Mr. Green

# 49
# 50
  • Tам през Атлантическия океан

Какво тяло , какъв ген  Flutter все едно щраК с пръсти  и ги ражда децата ....и без видими следи за тялото ..... след всичките бременности   Rolling Eyes

# 51
# 52
  • bad@ss
Тъжно..  Confused

Shocked Все едно баща си гледам!

# 53
# 54
 Ако, Долче и Габан влязат в затвора, кой ще дизайнерствува вместо тях ??  Николета ще изпадне в нервна криза  Cry    
       Ще правят раирани дрехи  
http://24.media.tumblr.com/6c7cbe05d723fd38bf626e49186705eb/tumb … qb08amo1_1280.jpg

hahaha hahaha

# 55
  • София
Ева Херцигова по бански  2 месеца след раждането  1  2

Клои  Кардашиян

Джаки Сталоун, 91 г.  минала е през три инфаркта  и много съжалява за пластичните операции

Дженифър Лопез и Марк Антъни  събрани заради училището на децата  1  2

Али  Лартър

Кайли Миноуг  1  2  3  и няколко часа по-рано

Хилъри Дъф и Лука  2

Кристен  Бел

Фърги и Джош  2

Майли  Сайръс

Ан Хатауей  с мъжа си  изглежда много влюбена и щастлива

Джулиън  Хъф  с двете си племеници

Ашли Грийн

Ванеса Хъджинс

Холи Бери и Нала  2

Гейбриъл Обри и Нала  2   Heart Eyes

Оливиа  Мун

кралица Елизабет и Камила  и Чарлс  3  и малко шапки!  майко мила   Joy  пак  снимките са от конните надбягвания в Аскът

тук още много интересни снимки от надбягванията

Никол Шерзингер  1  2  3

Шарън Осбърн

Гари Барлоу

Дженифър Лав  Хюит

Анджелина Джоли  посещава сирийски бежанци

Хайди  Клум  с гаджето

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 09:02 от tonkabonka

# 56
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 57
  • Murcia, Spain/Ruse
http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8/%D0% … 3862.html#gallery
Много ми хареса статията,дано не е пускано  Whistling

# 58
А Тодор от Къртицата какъв е на Николета,че е бил на сватбата,а после заедно в Къртицата Thinking

Blush Thinking

# 59
Ха вярно, че Кавали не е бил зле на младини.

Общи условия

Активация на акаунт