Звездни компромати - 175 част

• 61 616
  • 729
  •   1
Отговори
# 30

И гледах тази снимка на Лияна от сватбата на Николета, понеже мисля, че тук четох относно дрескода на сватбите...еми вадете си изводите, за мен, това е крайно НЕподходящо облекло за сватба

Тя и другата,която е с гръб едно роклЕ е избрала...  ooooh!
Незнам,защо трябва на сватба да нахлузват тези къси роклички.Ако не си покажат баджаците,все едно няма да направят впечатление.На мен ми е супер грозно и без грам стил /за финес да не говорим/ Rolling Eyes

# 31
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Спонсорите са навсякъде... ако ги изтърват Mr. Green

# 32
# 33
Записвам се с една вталена и красива Емели Санде:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/183068_62 … _2145433286_n.jpg

# 34
# 35
# 36
  • София
Кавали като млад (сравнително), във връзка със снимките от края на миналата тема.  Laughing

# 37
  • София
Запалихте ми любопитството с този Роберто Кавали
снимка, на която е още по-млад 
колко много променят годинките

# 38
  • Балчик
  Ако, Долче и Габан влязат в затвора, кой ще дизайнерствува вместо тях ??  Николета ще изпадне в нервна криза  Cry   

Роберто Кавали, може да има кичозни неща, но това не го прави бездарен в никакъв случай.
  Всеки обличал някога макси рокля или красив, шарен кафтан, или нещо с животински принтове е малко или много повлиян от Кавали, той е човекът който ги измисли. Грозни рокли и слаби колекции имат всички модни къщи.
аз не вярвам те двамцата да създават дрехи, те са бранда и прибират печалбите  Peace

# 39
Вземи си едно куче, проучи къде е отседнал и разхождай кучето в района, ще имаш повод за запознанство........... нали сте в един град в момента?

# 40
  • Tам през Атлантическия океан
  Ако, Долче и Габан влязат в затвора, кой ще дизайнерствува вместо тях ??  Николета ще изпадне в нервна криза  Cry   

Роберто Кавали, може да има кичозни неща, но това не го прави бездарен в никакъв случай.
  Всеки обличал някога макси рокля или красив, шарен кафтан, или нещо с животински принтове е малко или много повлиян от Кавали, той е човекът който ги измисли. Грозни рокли и слаби колекции имат всички модни къщи.
аз не вярвам те двамцата да създават дрехи, те са бранда и прибират печалбите  Peace

Mn. ясно  Peace

Преди са работили за име ,сега името работи за тях  Peace

Е , предполагам правят някоя и друга скица/модел  Peace

# 41
Кавали като млад (сравнително), във връзка със снимките от края на миналата тема.  Laughing

Ми не е зле,хич даже.
Пак да попитам-мацката с която излиза накрая на ревютата,не му ли е съпруга-бивш модел?Или и вече е бивша?

# 42
Мерси за новата тема!
Джони Деп едва не загина по време на снимките на The Lone Ranger.
Сайта е автора.ком.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 23:39 от kati_v

# 43
  • Sofia
 Ако, Долче и Габан влязат в затвора, кой ще дизайнерствува вместо тях ??  Николета ще изпадне в нервна криза  Cry    

Ще правят раирани дрехи  
http://24.media.tumblr.com/6c7cbe05d723fd38bf626e49186705eb/tumb … qb08amo1_1280.jpg

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 23:52 от Doli

# 44
  • Cyprus, Пловдив

Ми не е зле,хич даже.

smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт