Звездни компромати - 175 част

• 62 801
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
След бърза съпоставка на крачетата на двете снимки съм склонна да вярвам, че това е Николета Mr. Green.

rotfImbo

# 212
# 213
  • Sofia
Аз се изумих от тази статия, този който я е написал явно има богато въображение: Коко Динев пребил Емилия  Grinning
дори в-к Уикенд е с това заглавие

Вече беше коментирано по-напред и имаше немалко мнения, че е достоверно.

# 214
  • Sofia
след малко Динев ще е при ДикоФ по нова тв

# 215
 Може и да е вярно, Нелина преди време беше казала, че е била жертва на физическо насилие от страна на партньор повече от две години. Кулминацията била като я закарал на Витоша да я "копае". Колко му е на такъв психопат да пребие майката на сина си.
 Не знам дали в тази тема да питам, днес се присетих за Вероника Вапирова от Totally erected, някой знае ли какво се случва с нея?

# 216
# 217
На Николета ръцете са й по-дълги от краката Laughing много й е несъразмерно тялото някак...

# 218
  • София

Не знам дали в тази тема да питам, днес се присетих за Вероника Вапирова от Totally erected, някой знае ли какво се случва с нея?

Живее вече в Бразилия.

И една страхотна Виктория Бекъм  Heart Eyes , жълтия елек е жесток.  Crazy

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 18:43 от Иля

# 219
# 220

И една страхотна Виктория Бекъм  Heart Eyes , жълтия елек е жесток.  Crazy
Обаче тя пак много е отслабнала и направо почва пак да прилича на Майкъл Джексън. С тази разлика, че нейния принос клони към нула.

# 221
Ох, много ми хареса Виктория  Heart Eyes на горната снимка.

Ето я пак

# 222
Яна признала че вече официално е с Петко  newsm78 http://vipzona.bg/novini/zhylti-novini/12947-yana-pochna-rabota- … azkriva-personala

# 223
Виктория Бекъм на последните снимки е невероятна.  Heart Eyes

Алисия

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/6193_5383 … 74_20137738_n.jpg

# 224
  • Sofia
И само Николета
не знам ама това местенце наистина е рай!!!!  Embarassed
Преди малко гледах филм за Сейшелските острови и един от кадрите удивително приличаше на този с малките къщички сред зеленината....може би са там

Общи условия

Активация на акаунт