Самоделни бижута 4

• 153 678
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Здравейте! Извинявам се, че нахълтам в темичката ви неканена, надявам се не се сърдите.
 Вчера създадох събитие "Творци помагат на Ивалена" https://www.facebook.com/events/734490373275269/?context=create& … ng&source=49# и исках да ви поканя, ако имате желание да участвате и вие с някои от вашите прекрасни творби. Събират се 12 000лв за болно детенце от рядко автоимунно заболяване. На всеки 3 месеца тя трябва да заминава за Мюнхен и да провежда изследвания и лечение.
Резултатът от първото лечение е много добър - броят на антителата е спаднал на половина, затова с нетърпение очакваме и второто и заминаване началото на септември.
Надявам се да се съгласите да пуснете в продажба едно ваше творение на страничката "Творци помагат на Ивалена" и да приведете паричките по сметката на детето.
Друга помощ ще ни бъде, ако споделите информация с ваши фенове или блога си, както и ако поканите други творци от вашия бранш или пък ваши приятели на събитието.
Надявам се да се съберат в това интернет пространство повече хора с добри сърца, готови да подадат ръка.
 Ето и страничката на самото детенце, ако искате повече информация https://www.facebook.com/SAVEIVALENA

Желая ви много позитивни емоции и творческо вдъхновение разбира се
 Нели

# 407
  • sofia
Здравейте отдавна не съм писала, но се занимавах с правенето на играчки. Сега искам да ви покажа едно черно бяло колие.

# 408
здравейте,бих се радвала да бъда част от тази група.

# 409
Здравейте! Търся някой който може да ми покаже как се връзва гривна против уроки с подвижен възел! Много ще се радвам ако някой може да ми помогне!!!

# 410
# 411
  • Варна
Здравейте,

От скоро се занимавам с направата на бижута, които бих искала да продавам онлайн. Понеже нямам предишен опит в продажбите много бих искала да получа вашите отзиви за бижутата. Съвети, критики, предложения, кое не ви харесва и т.н. Всяка градивна критика е добре дошла!

След едночасови опити успях да вмъкна снимките. Simple Smile Благодаря предварително на всички!

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 09:24 от RockTheJewel

# 412
Аз пазарувам бижута онлайн - включително и от фейсбук страници. Случвало се е да се разлепи нещо, но това ми се е случвало и когато съм купувала от магазин. Говоря за обици с камък/перла, които падат и трябва да се залепя отново. Друг проблем, който съм имала е щифта да не държи обицата. И в двата случая ги носа на поправка и толкоз. За доставка нямам предпочитания освен да е евтина - не съм склонна да купя обици или гривна за 10-20 лв. и да дам 5лв. за доставка. Успех!

P.S. Това по повод въпросите, които беше задала.

# 413
  • Варна
Първо, благодаря за отговора! А от кои сайтове по-принцип предпочиташ да пазаруваш? Специализирани сайтове за ръчна изработка, фейсбук страници, продавалник или пък чужди сайтове.

Имаш ли известни резерви към търговци с новорегистрирани профили или такива, които искат предварително плащане? Според мен най-удачно е плащане с наложен платеж след преглед на стоката, но това означава , че цената на доставката ще е около 5 лв, което както ти каза е малко неприемливо.

Доколко имат значение професионално направените снимки? Естествено, когато снимката е професионално направена въздейства много по-силно, но доколко е пречка непрофесионалната такава, на която да речем се вижда достатъчно добре продукта, но не е направена в студийна обстановка и дообработена?

# 414
Време ли е за освежаващо коктейлче?  Wink Споделям една съвсем семпла гривна, но предизвикваща толкова изкушаващи желания - за едно мохито или за мента (с лимонада, примерно )! А резенчето лимон и листенцата мента след позирането за снимките си намериха добра компания сред няколко кубчета лед в чаша минерална вода  Mr. Green ...

# 415
Здравейте  Hug

Дойде време и аз да се похваля с част от моите творения  Simple Smile

Скрит текст:
Още модели може да разгледате тук: facebook.com/chao.fashion.bg

# 416
  • Бургас
Мишленцеto как е направена горната част на обецата-спиралата с: каква тел и по какъв начин?

# 417
Белл, телта е 0,4мм. Отрязвам около 3см. и правя кукичка в единия край, с помощта на която закрепям телта към ушето. След това я пристягам с клещите и започвам да я навивам с пръстите си надолу, като се старая да оформя правилна спирала. Помагам си и с клещи в началото, за да не ми мърда телта, която навивам.
Не мога да го обясня по-добре, извинявай  Crazy

# 418
Да споделя нещо доста харесвано напоследък:  Flutter
Скрит текст:

# 419
аз колко време се мъчих да си намеря такава тел, от къде мога да я закупя ?

Общи условия

Активация на акаунт