Самоделни бижута 4

• 153 678
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Последното ми творение, което лично аз много си харесвам заради контраста на тъмното и златното.

Не зная дали си личи, но обиците са пъпките на цветето, което е на колието.

Весело лято!

# 421
Здравейте мили дами (надявам се да станем приятелки) от известно време Ви следя, но безмълвно понеже за сега само проучвам нещата, че се запалих по изработка на бижута. От вчера правя опити за нещо по-засукано. Направих едни обици който "критичната" ми сестра определи като много индийски  (обида, все пак отчитам, че не каза циганско/ аз обичам натруфено). Днес се обади да се чуем една стара приятелка която е луда по всичко индийско и аз се стих и и казах за тях. Тя разбира се си поръча и цвят си избра(без даже да ги е видяла), но аз искам да я зарадвам с гривна към тях.
   ТА ВЪПРОСА МИ Е - съвет за гривна, аз си представям тел навита няколко пъти като змия нещо. Дайте моля съвет?

# 422
  • Варна
Здравейте момичета, някой може ли да ми каже от къде мога да си купя сребърни елементи за бижута във Варна? Трябват ми веднага, а всичко което успях да намеря трябва да се достави от друг град.

Освен това някъде бях чела, че за хора с алергии металните бижута могат да се обработват с антиалергичен спрей. Има ли такъв, наистина ли предотвратява алергии и отново въпроса от къде да си го взема?

# 423
  • София
Здрасти. И аз се включвам, за да следя тамичката  Wink Моето хоби е също да изработвам някакви неща, но не са нищо особено. Така, че смятам да се наслаждавам на вашите произведения и ако нещо ме интересува да питам  Wink

# 424
Наскоро мярнах бижута с истински цветя. Та ми е интересно дали сте запознати със самия процес по изработването на такива бижута. Знам, че ще ми е нужен прозрачен силикон или нещо подобно беше, но информация за самата техника не успях да открия.

# 425
  • София
Ако говориш за тези бижута http://www.international-handmade.info/wp-content/uploads/2012/0 … E%D0%BB%D0%B0.jpg те се правят с епоксидна смола Wink

# 426
  • Варна
Белите обички са мнгоо готини

# 427
Здравейте, момичета Simple Smile
Минавам набързо с едно питане. Някоя от вас поръчвала ли е нещо от ТУК? Ако да - моля, споделете мнение. Бързи ли са, коректни ли са, какво е качеството на нещата и т.н.?
Благодаря предварително  bouquet

# 428
г-ца Зизу, не съм поръчвала от тях (дори не бях ги и чувала), така че само за цени мога да споделя мнение - изглеждат приемливи (естествените камъни и шамбалските мъниста визирам най-вече, за другите елементи нямам наблюдение как вървят).

# 429
Г-ца Зизу, аз съм купувала оттам камъни и елементи и съм доволна, до 2-3 дни пристига поръчката. Единственият проблем беше, че и при двете поръчки последното, което бях поръчала, не беше включено. Но като цяло съм доволна, камъните са с добро качество.

# 430
Здравейте! Аз имам едно питане - от известно време се опитвам да си намеря стъклени сфери за бижута, но все удрям на камък. Тук, в България, има само по няколко бройки, някой може ли да ми посочи сайт в чужбина, който да е коректен. Благодаря!

# 431
Здравейте дами,

Безпокоя ви с въпрос, защото не успях да изровя инфо в нета. Изчетох и темата.
Къде си купувате на дребно сребърна тел (925, средно твърда) с дебелина 1,2 мм и нагоре. Намерих в e-bay, но ми се струва разсипително да поръчвам от всички дбелини, само за да се ориентирам, кое ще ми свърши най-добре работа.

Благодаря предварително.

# 432
Jillian, аз скоро бях в същата дилема, но с накрайниците за обици. Накрая отидох при човек, който изработва и продава сребро и той ми изработи няколко чифта и ми ги продаде доста изгодно, Можеш да пробваш така, дали някой не може да ти направи тел...  Peace

Ето нещо ново и от мен

# 433
Мишленцето, много благодаря за идеята. Ще видя дали мога да я реализирам. Много харесах гривната, която си показала.

# 434
Мишленцето, много благодаря за идеята. Ще видя дали мога да я реализирам. Много харесах гривната, която си показала.

Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт