Има ли мами забременели чрез измама ???

• 47 462
  • 460
  •   1
Отговори
# 375

Соте - понякога се чудя кой повече играе - жените или мъжете... Whistling

Същото като в риболова Вилико  Laughing... мяташ захранката и стръвта, и чакаш да прецакаш рибата... само че често ми се случва рибата да прецака мен... демек, отива си барабар с куката и стръвта.  Mr. Green
В случая, дали мъжът ще измами жената, или жената ще му го нахака, залога може и да си заслужава... само че оставиш ли рибата за по дълго на сухо... просто се вмирисва.  Laughing

# 376
Е, така де - залога казваш - е точно по темата - да забременееш, щото искаш...еди какво си  Sunglasses
И да ви кажа действа. Сещам се за доста хора около мен - забременели без единия да го иска, ама после - заедно доволни...нерешителността днес е голеема...

# 377
Чудно тийнство си имала, бе човек, прекалено хард дори  Joy
Мани, мани  Twisted Evil

# 378
Между другото напослекъ какво откривам - младите се пазят, ама много - от забременяване и ползват презервативи - а дъртите разбирачки - не ползват и една по една приятелки и познати на към 30 взеха, че позабременяха без план  Joy
Това съвсем сериозно го казвам.

# 379
и една по една приятелки и познати на към 30 взеха, че позабременяха без план  Joy

Казват, че е без план, може би?

# 380
Е, приятелки, с които общуваме ежедневно и определено от отношението им към живота - съм усещала, а и чувала от устата им - че още им е рано за деца, има време, не им се занимава с насрани памперси или въ зклицания "луда ли си" дете  Wink Не говоря за просто познати, коитопозират.

# 381
  • Сопот, Пловдив
А дали е случайно или на някаква възраст все пак им е заговорил някакъв инстинкт, и хем им се иска, хем не, и са оставили нещата да се случат или да не се случат от само себе си? При мен беше малко така, не бях планирала в никой случай, но и бях наясно, че при секс без предпазни средства все пак може нещо да се стане. По себе си и мои приятелки съдя, че някои жени не изразяват ясно и явно желанието да имат дете като приближат 30, а все още нямат такова. Точно защото хем ти се иска, хем знаеш, че ще е коренна промяна в живота и и не ти се занимава, но малко хора ще го кажат това колебание пред други, обикновено се поддържа именно версията за нежелание да се занимаваш с плодови пюрета и смяна на памперси. Което, разбира се, не изключва възможността доста жени действително да не желаят да имат деца и да забременяват без план. Но малко от малко са знаели какъв е риска, ако не се са предпазвали.

# 382
Трудно мога да го обясня разбираемо, Рой, защото и аз самата не исках деца уж, но като забременях бях най-щастлива на света  Sunglasses

# 383
  • Сопот, Пловдив
Ами от и при мен беше нещо такова, макар да не бях уцелила нито момента, нито бащата. На мен ми беше минавало през ума за деца, но всеки път като си го помислех, после си представях от колко неща ще трябва да се лиша и колко ще ми се промени живота, и бързо се отказвах от идеята. Но преди връзката с БНД, скъсах с един мъж, най-вече защото нямаше шанс да имам семейство и деца с него, значи хем не ми се е искало още дете, хем обаче съм искала да знам, че все някога си ще имам възможност да имам такова.

# 384
Аз от този не се пазех, но не защото исках деца, а зящото вярвах, че той ме пази, щото много ме обича и щото и той не иска да има деца  Joy Накрая стана ясно, че и двамата сме и скали, но никой не си е признавал...Но това си го казахме след месеци чак  Whistling

# 385
  • Сопот, Пловдив
И аз така вярвах, че човека не иска деца в момента, колкото и аз, даже и повече от мен, че не иска, ама той имал други сметки.  Grinning

# 386
Ами затова казвам, че момичетата /да кажем младежките/ се пазят повече  Mr. Green

# 387
  • Сопот, Пловдив
Да, но защото като че ли повече държат наистина да си останат опазени, докато към 30-те ни се ще вече съдбата някак да ни изненада, ама да можем да обвиним случайността после, не да излезе, че ние доброволно сме си го натресли.  Laughing

# 388
Desperate times call for desperate measures или - Отчаяни времена изискват отчаяни мерки!
Преди време не бих одобрила подобно нещо, но наблюдавайки сестра ми и зет ми - напълно!!!!

# 389
Е, приятелки, с които общуваме ежедневно и определено от отношението им към живота - съм усещала, а и чувала от устата им - че още им е рано за деца, има време, не им се занимава с насрани памперси или въ зклицания "луда ли си" дете  Wink Не говоря за просто познати, коитопозират.

А дали не са ги заинтригували все пак емоциите на армията майки, включително и ти, които откриват смисъла на деня си в правилното разчитане на информацията от последния насран памперс, докато не спират да гукат, "Ама наакало ли се момчето, аууу, ми много си се наакал, бе, мамин златен дрисльо..., утре няма да ти давам от сливките. В смисъл, що ти трябва да си някаква успешна застрахователка или банкерка, след като бивши такива явно пълноценно се радват на акитата на децата си и прилагат логистичните си умения в анализа, че и цъфтят докато го правят.

Общи условия

Активация на акаунт