Има ли мами забременели чрез измама ???

• 47 388
  • 460
  •   1
Отговори
# 90
Щастливки такива!
А аз от никого не ща да раждам.  Crossing Arms

Вече и аз,ако има друг живот- на Брад Пит

# 91
  • Пловдив
Из форума се носят легенди, че Лабрадор приличал на него, та може нещо на местна почва ........ Simple Smile

# 92
 Joy легенди, даааааааа

# 93
  • Пловдив
Лабрадореееее, Лабрадореееее, ела пусни една снимка да преценим!

# 94
Този нито ми е красив,а и ми се струва глупав,никога не бих обичала мъж,който не е поне една идея по-умен от мен Wink

За Джейсън,за Джейсън говоря.... Party

# 95
Е, тя камбаната...нали знаеш, колко пъти да пуска човека? Аз не случайно споменах, че имам архив - те ти сега за какво ми е бил  Joy
Но нека оставим легендата, защото за него идват добри времена - я колко мами ще поискат да правят 9е9е с него  Peace

# 96
  • Пловдив
Вилико - душа, така, дай една снимка на Лабрадор на лични!, само аз останах в този форум да не съм го виждала. Ама какво да направя като все по едни времена ги пуска ....

# 97
А, в другата тема скочихте с обиди - сега дай, е нема  Twisted Evil
На думи всеки е много морален и голямата работа, мда...

# 98
  • Пловдив
А, в другата тема скочихте с обиди - сега дай, е нема  Twisted Evil
На думи всеки е много морален и голямата работа, мда...
Че кое е неморално, аз няма да правя секс с него, само искам да видя снимка?!

# 99
  • София
Из форума се носят легенди, че Лабрадор приличал на него, та може нещо на местна почва ........ Simple Smile
А, значи див селски бек.  Joy
(Съжалявам, но мутрата на Стейтъм ми е точно като на такъв.)

# 100
Ами именно! И аз така мисля, но ме обвиниха за невъзпитаница  Crossing Arms
Пък и не се знае...като го видиш - ако е кат тоз на снимката - възможно баш секс да си поискаш, а аз ще ревнувам  Joy

П.П. ако това е определението за див селски бек...оставам изумена просто...

# 101
Никога не съм била фенка на Джейсън.Харесвам мъже с нещо забелязващо се-очи, коса, вежди. Джейсън сигурно е хубав мъж, ама ми е някак...едноцветен.
Като онзи... Вин Дизел. 
Но аз съм фенка на Том Ханкс и Тото Котуньо, та вероятно има нещо сбъркано във вкуса ми  Joy

# 102

Чиста легенда.

Не го харесвайте Джейсън, не го. Тъкмо за мене и Шантал да има.
Бай дъ уей, моята голяяяяяма половинка доста приличаше на него преди да се освини. Сега ми остана утехата да гледам В. Божков.

Сега Тонка нарече мъжът ми див, селски бек! Баси!

# 103
Но подлите номерца, кроенето на планове.. конспирацията и действията със зла умисъл... това само уродлив мозък може да го роди.  Laughing
Питам се защо... отговор колкото и да ми се иска, не откривам.
Какво значи 'подли номерца'? Щом правиш секс с някой, трябва да ти е ясно, че има вероятност да стане дете. Трябва да си много тъп, за да вярваш друго. Останалото са подробности.

ПП Ако хората се пазеха за секс след брака, нямаше да има подобни терзания. Но... нали сме модерни, ще има и подли номерца, и изоставени бременни и какво ли още не. Все пак живеем във времето на демокрацията и феминизма. Ох... живот...

# 104
Но подлите номерца, кроенето на планове.. конспирацията и действията със зла умисъл... това само уродлив мозък може да го роди.  Laughing
Питам се защо... отговор колкото и да ми се иска, не откривам.
Какво значи 'подли номерца'? Щом правиш секс с някой, трябва да ти е ясно, че има вероятност да стане дете. Трябва да си много тъп, за да вярваш друго. Останалото са подробности.

ПП Ако хората се пазеха за секс след брака, нямаше да има подобни терзания. Но... нали сме модерни, ще има и подли номерца, и изоставени бременни и какво ли още не. Все пак живеем във времето на демокрацията и феминизма. Ох... живот...

Е, ако тя надупчи презерватива - кой е тъпия  Joy

Общи условия

Активация на акаунт