Има ли мами забременели чрез измама ???

• 47 448
  • 460
  •   1
Отговори
# 120
Аз все между светъл и тъмен мъж избирам.На тъмните винаги съм се спирала, но за изводи още е рано  Laughing

# 121
Искам и аз снимка на Лабрадор.  Crossing Arms

# 122
гледай "другия ръст" и няма да сбъркаш! Природата обича високите и... дългите. Wink

От моя личен опит -  в леглото по-ниските са по-по-най.
Има и друго,което съм чувала:"акъл на високо не вирее" Simple Smile

# 123
  • София
на природата не й трябва акъл, а плодовитост.

# 124
Двама красиви родители рядко са гаранция за красиво поколение.
Срещам искрени киликандзери, и то и двамата, а до тях припкат ангелчета.
- + -= +
Абсолютно

# 125
  • София
бе, недей така, припкали! Ти що не родиш от някой грозник?

# 126
Ангелчета красиви- докато пораснат и станат киликандзери и те.

А какво е киликандзер?

# 127
Вероятно е нещо като скокомурляци.

# 128
Вероятно е нещо като скокомурляци.

и това не го знам

# 129
Нещо средно между плъх, крокодил, скумрия...т.е. грозен човек  Laughing

# 130
бе, недей така, припкали! Ти що не родиш от някой грозник?

Джейсън Стейтъм е откровен грозник.
Васил Божков също. Даже си приличат.
И на двамата не бих отказала да им родя по едно дете.

# 131
Че какво му има на Джейсън ? Ако в дъждовна вечер ми почука на вратата няма да го върна човека Simple Smile
И човек ще си помисли, че съпрузите на всички в този форум са Брад Пит-овци  Joy

# 132
Вярвай ми, но ако Брат Пит ми почука на вратата в мразовита нощ, ще го упътя да дири подслон при съседката.
Просто обичам грозни мъже.

# 133
  • София
Не харесвам Брад Пит и почти всички селебритита, били те от забавленията, бизнеса или политиката. И спорта. Ако в реалния живот ви се появяха нефотошопнати и съвсем анонимни всичките тези индивиди, едва ли бихте им обърнали внимание. Както наскоро прочетох един професор да казва, че титлите добавят сантиметри на ниските мъже. Нещо подобно важи за известността, парите и властта - добавят привлекателност.

# 134
Не харесвам Брад Пит и почти всички селебритита, били те от забавленията, бизнеса или политиката. И спорта. Ако в реалния живот ви се появяха нефотошопнати и съвсем анонимни всичките тези индивиди, едва ли бихте им обърнали внимание. Както наскоро прочетох един професор да казва, че титлите добавят сантиметри на ниските мъже. Нещо подобно важи за известността, парите и властта - добавят привлекателност.

Като правило в живота са многократно по-привлекателни. Медийния интерес ги прави да изглеждат разглезени, вулгарно-епатажни, но в живота са обикновени хора, често по-сърцати и по-раними от останалите.
-------------------------------------------

Аз си записах нови думички в речника, много ме кефят скокомурляк, киликандзер и дартанян... smile3532

Общи условия

Активация на акаунт