51 СОУ "Елисавета Багряна" или 2ро СОУ "Акад. Емилиян Станев" за петокласници?

• 2 528
  • 3
  •   1
Отговори
Изчетох всякакви теми тук, но повечето касаят първолаците или седмокласниците. Моля за мнения и впечатления за 2 и 51 СОУ за периода 5-7 клас. Поради ред причини обмислям промяна на училището, като тези двете са ми най-удобни, но нямам никви впечатления, нито познавам родители с деца на тази възраст, които учат в тези училище. Ще се радвам на коментари от хора с поглед отвътре.

# 1
За 51-во не знам, но 2-ро ми се струва "прехвалена баница". Голямо, лъскаво, ама нищо особено като подготовка - училище като училище. Преди като че ли беше по-добре, при старата директорка, която сега е в Инспектората. Сегашната директорка не ми харесва. А и преди нея се смениха няколко. Не знам дали си струва да се мести детето, за да отиде там. Защо не помислите за някое по-малко квартално училище - по-малко деца, повече грижи. А и в тези пренебрегнати училища често има много добри учители и е по-спокойно, защото всички се познават.

# 2
За 51-во не знам, но 2-ро ми се струва "прехвалена баница". Голямо, лъскаво, ама нищо особено като подготовка - училище като училище. Преди като че ли беше по-добре, при старата директорка, която сега е в Инспектората. Сегашната директорка не ми харесва. А и преди нея се смениха няколко. Не знам дали си струва да се мести детето, за да отиде там. Защо не помислите за някое по-малко квартално училище - по-малко деца, повече грижи. А и в тези пренебрегнати училища често има много добри учители и е по-спокойно, защото всички се познават.
Училището си е много добро завърших го преди 4 години !

# 3
Здравейте,  обмислям да преместя сина си в 51 СОУ през предстоящата учебна година. Ще е петокласник. Бях много убедена в избора си на училище, но разни слухове взеха да ме разубеждават.  Ще съм благодарна за мнения как стоят нещата след 4 клас.

Общи условия

Активация на акаунт