Какъв сладолед предпочитате?И кои са качествени и кои-измама?!

• 37 981
  • 107
  •   1
Отговори
# 90

- остана си по стените на замразената купа и се втвърди. От нея пък нямаше как да го изстържа, защото не бива с метални съдове да бъркам. И се отказах.
Със всички евтини машинки става така. И аз имах мерак за машина. Намерих и изчетох цяла тема, та от там разбрах, че във всички замръзва само по стените.

# 91

- остана си по стените на замразената купа и се втвърди. От нея пък нямаше как да го изстържа, защото не бива с метални съдове да бъркам. И се отказах.
Със всички евтини машинки става така. И аз имах мерак за машина. Намерих и изчетох цяла тема, та от там разбрах, че във всички замръзва само по стените.

Тук има цяла тема, където хората са доволни от домашните машинки за сладолед:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653768.45

# 92
  • В Голямото село
Вкъщи обичаме Ноблисима, особено този с орехи.

smile3544 Two Hearts Two Hearts Two Hearts ей това е сладоледът! с орехите!!!

# 93

Тук има цяла тема, където хората са доволни от домашните машинки за сладолед:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653768.45
По това, което описват, аз не бих била доволна.

# 94
  • софия
Като един истински любител на сладолед и аз преди няколко години си купих домашна машина .Е,изобщо не съм доволна от резултатите.В продължение на няколко месеца,правех сладолед по различни рецепти,формули,начини,използвах какви ли не чалъми,но хубав сладолед така и не докарах.
Отказах се завинаги от тази машина.

# 95
Като един истински любител на сладолед и аз преди няколко години си купих домашна машина .Е,изобщо не съм доволна от резултатите.В продължение на няколко месеца,правех сладолед по различни рецепти,формули,начини,използвах какви ли не чалъми,но хубав сладолед така и не докарах.
Отказах се завинаги от тази машина.

Каква е марката и модела на твоята машинка ?

# 96
  • софия
Ето такава е:http://www.alo.bg/506226

# 97

Благодаря за информацията.

# 98
Тези са единствените великолепни сладоледи за мен, други не признавам http://icengo.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.b … mid=8&lang=en

# 99
Тези са единствените великолепни сладоледи за мен, други не признавам http://icengo.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.b … mid=8&lang=en

Малко на стиропор ми прилича. Добри ли са на вкус, защото на външен вид нещо не ме грабват....много изкуствено изглеждат, явно е от технологията.

# 100
  • софия
Чудесен сладолед наистина!Но бива ли пък да го има само по морските курорти?! newsm78

# 101
Не знам дали някой е пробвал руски сладолед от руските верига магазини в страната,но това е според мен единственият ИСТИНСКИ сладолед,който съм яла,нито Бос за 3 лева,нито други още по-скъпи не са с такъв истински едновремешен вкус на мляко.Пробвайте ги,не са и скъпи. Иначе когато ми се яде сладолед и имам пари,гледам да е Рафи.

# 102
Лично аз преди харесвах много сладоледите Милка (в лилава кутия) с парченца шоколад Милка, както и кутиите Casablanca на Algida. Впрочем, не съм обърнала внимание дали и Милка не са на Algida, но съм разочарована и от двата - когато ги хапваш, като че ли предъвкваш замръзнал прах. Интересното е, че едва това лято ми се случва нещо подобно - предни години не съм имала оплаквания специално от тези сладоледи.

Иначе от улицата обикновено избирам Рафи, макар че това лято не съм си купувала.

# 103
  • София/Варна
zg, Милка и Казабланка до преди 2 години бяха на Дарко и тогава наистина бях вълшебни на вкус. Останах неприятно изненадана след като бяха купени от Алжида и качеството падна, защото съм опитвала в други държави техни продукти, които са прекрасни.

# 104
Предимно си купувам сладоледи Nestle, Amore и Uncle Charlie, като цяло от тези фризери най ми харесват сладоледите. Сладоледи Дени отдавна ги разхвалиха, Карил никога не съм харесвала, а Изида и тях ги развалиха, Дарко (Алджида) стават все още. Сладоледи Ice mania, ICE’N’GO, Марси, Мирела, Евга, Jimmy не съм опитвала. Понякога си купуваме и Hopla. Веднъж пък си купихме сладолед Алфи и се наложи да изхвърлим всички кутии, толкова развален вкус имаше този сладолед, друг път не бих си взела от него. Иначе Raffy са си хубави, Papa's също, но Afreddo най-много ми харесват. Simple Smile Скоро си купих и замразено ксилео мляко, казват, че било като сладолед, но не ми хареса толкова. А като ходя до мола, не пропускам да си взема сладолед във фунийка от Макдонладс. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт