самотния баща

• 25 164
  • 323
  •   1
Отговори
# 300
Фейса ли.Дори и не помня. Thinking
Чакай да помисля... Rolling Eyes
А кръстница на първородното ще ме направите ли?

# 301
е за мен някоя блага службица остана ли  newsm78

# 302
ами той Ачо има 2 и моето 1, стига толкова Thinking

# 303
Сетих се.Фейса му бяхме открили чрез и мейла в профила, но той сега е скрит. Crossing Arms
Но виж от Чичи Гугъл нама скрито покрито
http://www.sibir.bg/?page=preview&aid=314061

# 304
е за мен някоя блага службица остана ли  newsm78
Сигме, можеш да закичваш сватбарите.
Доходоносно... Flutter

# 305
Ачо, защо ми го причиняваш, защо ooooh!

# 306
Сетих се.Фейса му бяхме открили чрез и мейла в профила, но той сега е скрит. Crossing Arms
Но виж от Чичи Гугъл нама скрито покрито
http://www.sibir.bg/?page=preview&aid=314061
Браво, Лъки, златна си! Heart Eyes    bouquet
Сигме, ти също предлагаше да гледаш на Ачо бебето, ама ето, камъчето е по-напориста! hahaha

# 307
Ачо, защо не каза че си зодия Скорпион ooooh!

# 308
Момичета, аз излизам, гледайте да не изпишете темата.Ачо го няма да пусне нова.
Камъче, той не е крил зодията, и в елмаз е скорпион, и в двата профила  Mr. Green

# 309
Нищо де, ще го преглътна Mr. Green И блог има човека, умен е bowuu

# 310
Нищо де, ще го преглътна Mr. Green И блог има човека, умен е bowuu
Умен и красив, те за туй го взеха толкоз бързо. Mr. Green

# 311
да, много е симпатичен Mr. Green

# 312
Хепи, ама аз само бебето, щото тогава хормоните ме перяха здравата и ме беше много мъчно за детенцето. А за татето -никога нито дума  Laughing

# 313
Момичета, не знам дали има изобщо смисъл да ви пиша това, понеже на дали ще разберете, но все пак ще опитам, може и да греша за вас. Всъщност, по-вероятно е да греша...
 Груби сте, много сте груби- цинични и арогантни сте.
Смеете се на човек, който очевидно няма как да се защити, а и да беше тук, едва ли щеше да може.
Хората са различни, с различен интелект, понякога по различен начин си лекуват болката. Вие се оляхте, обаче.
Не пиша тук от много години, защото бях станала и аз такава- стабилно хаплива и се отвратих от преобладаващите стабилно хапливи потребители и от себе си...
... И сега случайно по друг въпрос наминах във форума... и попаднах на темата...
Прочетох коментарите на човека, който така искрено ви забавлява...За  какво му се смеете и подигравате, не разбирам. Посредствен е очевидно, но и той има своята драма... Липсва му грамотност, но от къде знаете дали му липсва сърце да обича децата си и отговорност да се грижи за тях?

Не се подигравайте на хората, дори и да ви става хубаво от това. Знам, че е увличащо и приятно, едно такова сладко....но е вредно, наистина е вредно. Вредно е за личността ви.
Просто исках да ви го дам като съвет... от там сами ще си прецените дали да го приемете или не...
Останете със здраве. Предстоят светли празници, посрещнете ги щастливи!
 С най-добри чувства!

# 314
Ardea,благодаря за забележката.В тази тема никой не се заяжда, обижда, подиграва... Съжалявам че си останала с такова впечатление.
Весели празници и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт