Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 211

• 65 189
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив

А: "Сега ще разбереш какво значи копнеж. Най-важното е да са добре. Докторите ще направят, каквото трябва. А после и ти ще се върнеш вкъщи при детето си."
М: "Кръстих я Нар."
А: "Не си могъл да изречеш Нарин. Казал си Нар. Бог да я дари с дълъг живот и нека е щастлива да носи това име."
...............
Аслан разказва на Мустафа за първата си любов отново. Разказва за неговото раждане. Разказва как ще заобича детето си.
А: "Ще си отидат тези, които трябва да си отидат, ще приключи това, което трябва да приключи, а твоята дъщеря ще намери мястото си в сърцето ти. Ти стана баща, Мустафа."

# 376
Добро утро! Simple Smile

Скрит текст:

Hug И сам воинът е воин.  

Марианка, ти си прелест! Simple Smile  Hug Благодаря на теб и момичетата от Универсала за новата радост! Simple Smile

От РФ вече са сложили закачлив коментар:

Simple Smile))

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 09:43 от marytza

# 377
  • Пловдив

Денят на изписването на Мустафа.
..............
Д-р: "Бащинството добре ти се отразява."
М: "Най-сетне нещо в моя живот да ми се отрази добре."
Д-р: "Изпратих доклад на съда. Надявам се, че след днешното дело няма да попаднеш в затвора, а ще си идеш вкъщи при семейството и дъщеря си. Когато дойде за първи път, каза, че в това е намесен д-р Сердар. Че те преследва и иска да те убие. Още ли вярваш в това? "
..................
Мустафа си спомни предупреждението от Нарин.
М: "Човек, който вярва в това, трябва да е луд. Не, няма такова нещо. Вижте, докторе, благодарение на д-р Сердар, аз мога да се върна към живота си. Когато изляза, първото нещо, което ще направя, е да отида да му благодаря."
................
Направо да му повярваш на Мустафа.....

# 378
  • Пловдив

Решението на съда: "Обвиненията към Мустафа Булут бяха подробно разгледани, както и показанията на свидетелите и лекарският доклад за състоянието му. Мустафа Булут е освободен условно до делото, чиято дата ще бъде определена по-късно."
................
Приятелита и свободата го чакат.
...............
Адвоката: "Мустафа, внимавай. Ако убиеш и муха дори, отиваш в затвора."
М: "Разбира се, отивам си вкъщи. Копнея за дъщеря си. Но имам още сметки за оправяне и много думи, които трябва да бъдат изречени...Хайде, да тръгваме."

# 379
  • Пловдив

М: "Асил, Нарин в къщата на Харун ли живее?"
Асил: "Ах, Мустафа....А къде да живее, освен в къщата на мъжа си?"
...............
М: "Дъще моя.."

# 380
Честит Еньовден!

Скрит текст:

# 381
  • Пловдив

Харун и Нарин имат разговор. Той заминава да получи новото си назначение и е притеснен, че Мустафа вече е на свобода.
................
Баща и дъщеря.....
Асийе: "Не мога да легна между вас, но ще легна до вас. Дъщеря ми между майка си и баща си. Събудих ли те? Дойдох само да ви нагледам."
М: "Ще се преоблека."

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 09:45 от mariana51

# 382
  • Пловдив

А: "Нямаше те толкова време. А и преди това те желаех. Чаках те. И дъщеря ти те чакаше, разбира се. А коя от нас повече, ти ще кажеш."
М: "Бъди майка и си знай мястото!"
...............
Направо я закова Мустафа. Нищо не се е променило. Надеждите за близост на Асийе се изпариха.

# 383
  • Пловдив

Къде? При Нарин.

# 384
  • Пловдив

Н: "Мустафа...Не се появявай пред мен! Махай се!"
М: "Нарин...Нашият път е общ. Къде да отида?"
Н: "Нашите пътища отдавна се разделиха, Мустафа. Върви по своя път и се махни от моя. Това е моята къща, нали виждаш."
М: "Нима живееш в тази къщурка? Нарин, нима целият ти живот, сърцето ти, могат да останат тук?"
Н: "След излизането ти от затвора, всяко място е рай за мен."
М: "Нарин, говориш много грубо с мен. Преди не се държеше така."
Н: "Аз вече не съм онази Нарин. Умрях и се родих отново. И не те искам на пътя си."

# 385
  • Пловдив

Отхвърлен за пореден път. сега към Сердар. Аслан и Харун се срещат пред кметството. Харун е разпределен в Соке.
..............
С: "Ако си дошъл да ми благодариш, няма нужда."
М: "Има, има. Има. За всички онези нощи, в които не можах да спя от викове. За електрошоковете, които ми правеха, за инжекциите и лекарствата, с които ме тровеха. За четирите студени стени. Заслужаваш истинска благодарност, нали, докторе?"

# 386
  • Пловдив

С: "Виновен за това си самият ти, Мустафа. Ако беше разбрал това, през всичките безсънни нощи
щеше да мислиш за всичките си грешки, а не за мен."
М: "Не ми давай акъл!  Само да знаеш, все още нищо не съм направил. Предупредиха ме, че ако убия и муха, ще се върна в дупката, от която излязох. Е, няма да се върна."

# 387
  • Пловдив

С: "Аз поисках да те пуснат оттам. Трябва да бъдеш по-внимателен и заради себе си, заради семейството си и заради дъщеря си."
М: "Остави ме ти мене! Ти внимавай. За всяка крачка. Да не се появи мина на място, което вече си изчистил. Не трябва да внимаваш само за това, което е пред теб. Обърни внимание и на това, което е зад гърба ти. Не замръквай навън. Не сядай в колата си, докато не я провериш. И пчела да те ухапе, да знаеш, че аз съм я изпратил. Разбра ли? Разбра."
С: "Стига! Какво правиш?"
М: "Тук ще те погреба. А после и тюрбе (гробница) ще ти построя! Гробницата на мъдрия доктор!"
....................
Пророчески ли са тези думи?

# 388

Един Керим за разпускане

# 389
  • Пловдив

Наред е Харун.
...............
М: "Какъв е тоя чай? А? Даже чаят на Шахан беше по-хубав от този. Щом ни няма, няма и никакъв ред. Отнеси това."
...............
Х: "Ще те убия!"
М: "Така ли? Ела, ела. Тъкмо да те видя малко."

Общи условия

Активация на акаунт