Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 211

• 65 194
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Марта,каква си маанаджийка,веднага ми намери кусур.Ще си държим кафето в ръка,не е много удобно,но атмосферата е важна.
Скрит текст:

# 421
  • Пловдив
Heart Eyes

На мен днес ми е ден за забавление май. Simple Smile) И тъй като лятото е сезонът на новите запознанства... реших да срещна тези двамата... Дали ще се сприятелят? Simple Smile)

С дъх на море - среща при Енгин.

# 422
  • Пловдив
Скрит текст:

Във фейса на Beren Saat lovers пише, че са нови снимки. В турското списание MarieClaireTR - е имало пресконференция.
Линк към фейса:
https://www.facebook.com/BerenSaatLovers

# 423
  • Бургас
Привет отново !
Чудно място за отмора е  предложила Милка .Тутакси сядам на миндерчетата  Winkи си взимам порция чист въздух.Той най-добре ми се отразява на линията . Joy Joy JoyПък и повлияна от снощната фотография на гмуркача Енгин  днес ходих на пазар .Тези обувчета изискват елегантна фигура ,та затуй - свеж въздух за мен.  И гледайте какво си избрах:

Скрит текст:

# 424
  • Пловдив
Привет отново !
Чудно място за отмора е  предложила Милка .Тутакси сядам на миндерчетата  Winkи си взимам порция чист въздух.Той най-добре ми се отразява на линията . Joy Joy JoyПък и повлияна от снощната фотография на гмуркача Енгин  днес ходих на пазар .Тези обувчета изискват елегантна фигура ,та затуй - свеж въздух за мен.  И гледайте какво си избрах:

Скрит текст:

Браво - само за подводно плуване.

# 425

Мдам... Трудно ми е да определя победителя в тази двойка. Simple Smile)) Заложила съм и на двамата. Simple Smile)))

То тези на Тодоровден трябваше да ги пусна, ама - на! дойдоха по Еньовден. Simple Smile)) Ако! Нека има. Simple Smile)

# 426

Мдам... Трудно ми е да определя победителя в тази двойка. Simple Smile)) Заложила съм и на двамата. Simple Smile)))

То тези на Тодоровден трябваше да ги пусна, ама - на! дойдоха по Еньовден. Simple Smile)) Ако! Нека има. Simple Smile)

Марица, за пореден път...Великолепен колаж! Благодаря ти.

# 427

Марица, за пореден път...Великолепен колаж! Благодаря ти.

Аз, нали съм вехто парче, си тананикам "И летимеее със кончето в бяяяг така-така-так така так..." Simple Smile)

Много сладка песничка... Поздрав! Simple Smile

# 428
Е, това се казва пресконференция - дали е в новото и имение ?

Хапват, въпроси задават ...

Както винаги - стилна.

Момичета - аз отивам на профирното парти. Милка ни чака.

Скрит текст:

И да не съм с празни ръце

Скрит текст:

# 429
Скрит текст:
малко спам

# 430
Днес не е чак толкова топло,а аз защо все към душа гледам

# 431
Е, това се казва пресконференция - дали е в новото и имение ?

Хапват, въпроси задават ...

Както винаги - стилна.

Момичета - аз отивам на профирното парти. Милка ни чака.

Скрит текст:

И да не съм с празни ръце

Скрит текст:
Ех, защо ли не обичам копията... Друго си е да бъдеш с оригинална рокля...но какво да се прави...Вкус ли, критерий ли, стил на живот ли... Всеки си знае...

# 432
Още новини - упорито се "спряга" сватбата с Кенан и традиционната им лятна почивка, както и новият и филм. - Гугъл каза.

BEREN
http://gecce.com/magazin/haber/berenden-400-bin-dolarlik-imza

Любовче - тя е с оригиналът.
 Нали по всички модни ревюта е на ВИП местата ...с Мистър ...
Просто показват от коя колекция е - ама аз съм твърде далеч от това да разбирам от висша мода.

# 433
# 434
Момичета време за кафе.Миле благодаря за хубавото местенце,което ни предлагаш и Маричка, няма да е сал въздух,душко.Понеже е много жега навън нещо леко и профирно.               ето и още някой,който се присъединява към компанията.             Heart Eyes Hug 

Общи условия

Активация на акаунт