Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 287 111
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Аз тази година, както написах, не съм гледала задачите, но миналата със сигурност бяха много сложни. Личи си и от резултатите. Освен това формата миналата година беше различен- 90мин за 1 модул, което обуславя и по- трудните задачи. Тъй като тази година върнаха схемата 60 мин за 1 модул, си мисля, че все пак трябва да са предвидили задачи, които да са решими за 60 мин,  но не съм ги сравнявала и не мога да го твърдя със сигурност.

# 1 141
Цитат на: Rumen_s лоlink=topic=725218.msg33304704#msg33304704 date=1466407635
.

За мен няма да бъде. В сегашния випуск има изключително добре подготвени деца. Сигурна съм, че ако стресът не им изиграе лоша шега, ще са в състояние да изкарат на тези задачи 40+ точки.
Само още седмица до истината ...  Simple Smile
Съгласна съм. Разгледахме задачите вкъщи, не са трудни, при добра целенасочена подготовка съобразно времето и устойчивост на напрежението може да има хубави резултати.

# 1 142
имам един въпрос относно задача 2Б, а именно подточката гласи:

"C ĸoлĸo нaй-мaлĸo нa бpoй ĸлeчĸи Caшo мoжe дa ocъщecтви тaĸoвa paздeлянe, ĸaтo нe e зaдължитeлнo ĸлeчĸитe дa ce cpeщaт във въpxoвeтe нa ĸвaдpaтчeтaтa?"

някой може ли да ми разтълкува как точно ще се образува квадрат без клечките да се срещат във върха му???

# 1 143
Клечките се пресичат. Не е задължително страната да е цяла клечка.

# 1 144
Дотук добре... И къде се срещат клечките като се пресичат? Във върха или... Защото пише, че не е задължително да е във върха...

# 1 145
Слагам каруцата пред коня, но от организационна гледна точка искам да попитам: Записването в СМГ след 4ти клас може ли да се направи от човек, различен от родителите и какво е нужно за това?

# 1 146
  • София
Записване в СМГ /попълвахме и молби за школите, които ще се посещават/. С документа за записване се отива в старото училище, за да издадат документ за отписване. Този документ се носи в СМГ.
Предполагам, че може това да се направи и от човек, който не е родител, но не знам със сигурност.

# 1 147
  • София
Слагам каруцата пред коня, но от организационна гледна точка искам да попитам: Записването в СМГ след 4ти клас може ли да се направи от човек, различен от родителите и какво е нужно за това?
Може, поне до миналата година, 100%. Само трябва да носи необходимите документи.

# 1 148
Здравейте,
Мога ли да помоля ако някой има задачите от ОМТ за 2014 и 2015 да ми ги прати на мейла t_simeonova69@abv.bg
Много благодаря

# 1 149
Здравейте,
Мога ли да помоля ако някой има задачите от ОМТ за 2014 и 2015 да ми ги прати на мейла t_simeonova69@abv.bg
Много благодаря
Има ги в третата част на Математика за таланти.

# 1 150
ок, мерси

# 1 151
брей, нагласил съм се с чипс и бира на първи ред уж да гледам европейско, а пък то тук в темата по-скучно отколкото на мач в А група Simple Smile пълно мълчание, нищо общо с интересните дискусии от предни години... това или е затишие пред буря, или тази година на всички всичко им е ясно... друг вариант е народа да е на плажа, ама ако е така умната, че да не изтървете сроковете за записване Simple Smile

една спекулация от мен: минимален бал за влизане между 310 и 335 Simple Smile

# 1 152
... една спекулация от мен: минимален бал за влизане между 310 и 335 Simple Smile

Абсурд  Simple Smile
По-скоро 27-29

# 1 153
ааа, смятал съм си го по формулата, I = Y + 4.G Simple Smile

то 4G не е лошо ускорение всъщност Simple Smile

иначе при нас резултата от ОМТ вече е ясен, 115т., така вчера докладваха едни познати  Joy

# 1 154
  • София
Наистина предни години са се вихрили емоции, сега темата е "парализирана".. Чудя се какво ли е обяснението... Попарени очаквания или всички си знаят резултата и са доволни

Общи условия

Активация на акаунт