Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 723
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, сега и при мен излезе същото, не бях виждала формулата по която се изчислява и по дефолт реших, че Тмин ще дава 0, но истината е че така е по-правилно да бъде.
Мерси за формулата
Сега остава и в сайта на СМГ да качат резултатите  и да живее ексел-а  Wink
те май напоследък в pdf ги слагат та да ни затруднят малко
вече немам нерви

# 121
Още малко търпение  Simple Smile  Моите деца са вече на линия в СМГ и ще се опитаме да разпространим информацията по най-бързия начин, за да свалим напрежението (или да го покачим още повече). Засега са казали, че има някакъв проблем и ще изнесат резултатите към 11 часа (инфо от охраната, преценете дали да се доверите  Simple Smile  )

# 122
Въпреки, че надеждата умира последна - ако детето ви не е прието, ще го запишете ли на курс в 5-ти клас?

Миши, благодаря за инфото. Аз няма как днес да се дигна от Горна Малина за резултатите и с нетърпение очаквам следващия твой постинг.

# 123
Въпреки, че надеждата умира последна - ако детето ви не е прието, ще го запишете ли на курс в 5-ти клас?

Ако има желание ще го запиша-Да, в школата на Златилов!

# 124
Привет на чакащите с напрежение  Simple Smile Току що ме известиха, че има разлепени списъци в СМГ, моята дъщеря е с 30,5 точки и е на 70-то място. Надявам се че сме приети  Grinning

# 125
Привет на чакащите с напрежение  Simple Smile Току що ме известиха, че има разлепени списъци в СМГ, моята дъщеря е с 30,5 точки и е на 70-то място. Надявам се че сме приети  Grinning

30.5 на 70-то място??
Очаквах по-ниски резултати, това, което казваш ги прави подобни на миналогодишните.
Мъъничко по-сложен ми се видя подбора на задачите тази година, но може и да не е така.
Този резултат води до предположения, че резултатите ще са като миналата година. И при тези изравнените рейтинги... ще има здрава битка за влизане.

ПС - Ако някой снима, добре е да снима и списък, подреден по азбучен ред. Ако е по резултати... лоша работа.

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 10:52 от kodbg

# 126
Взели са ни само 1.5 точки за описателните. Значи наистина си е описал всичко перфектно.  newsm44 
Макар, че не е в точната тема, непременно бих искала да благодаря на госпожа ЕЛЗА ТОДОРОВА  newsm51 за положения труд през двете години на курса. Тази година разчитахме изцяло на нея, никаква допълнителна подготовка не сме имали вкъщи. Единствено последния месец го контролирахме да пише домашните, които им даваха, че понякога опитваше да скатава  Twisted Evil
Навероятна и като човек, и като педагог и като преподавател.

# 127

Anichka, стискам палци на младежа. Ако имате нужда от курс за 5 клас, препоръчвам Симеонов или Красимира Петрова в СМГ.

В школата на Златилов той НЕ води математиката за 5 клас.

# 128
 Simple Smile ние сме с 29,5 точки......очаквам  с нетърпение класацията на Алек  Simple Smile

# 129
Моята девойка сякаш нарочно ми опъва нервите и още снима  Twisted Evil  След малко ще качи снимките в моя фейсбук профил, a Danybon    bouquet ще съдейства код да ги получи, за да започнем да оформяме крайната картинка.

# 130
Моята девойка сякаш нарочно ми опъва нервите и още снима  Twisted Evil  След малко ще качи снимките в моя фейсбук профил, a Danybon    bouquet ще съдейства код да ги получи, за да започнем да оформяме крайната картинка.

Азбучен ред моля Simple Smile

# 131

Anichka, стискам палци на младежа. Ако имате нужда от курс за 5 клас, препоръчвам Симеонов или Красимира Петрова в СМГ.

В школата на Златилов той НЕ води математиката за 5 клас.

За коя школа говориш? Новата ли?

# 132
Чакам снимките с нетърпение.

# 133
  • София
Успех на всички форумски дечица и чакаме да се похвалите!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Hug

# 134
Дъщеря ми е с 31 т. (17 – тест, 6.5 – първа задача, 7.5 – втора). По резултат от изпита дели 60-65 място (6 деца с 31 т.). Рейтингът и е 40-ти, така че не би трябвало да има изненади.

Общи условия

Активация на акаунт