Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 287 024
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Мен ме интересува, ако някой знае, дали това може да се свърши в 2 раб. дни, за да не губим цял ден в разходки? И от чисто любопитство при записването в СМГ става ли ясно още сега в кой клас и с какъв език ще е детето или разпределението е на по-късен етап според школи и т.н.?

Да, може в два работни дни.

Сега би трябвало да са 2 паралелки АЕ + 1 НЕ + 1 РЕ
Разпределението би трябвало да е според бала и реда на желанията за език в заявлението за кандидатстване.
При нас още не беше въведена немската паралелка в 5-ти клас и повечето деца бяха писали като първо желание АЕ. Ако им стигаше бала, отиваха в паралелка с АЕ. В руската се класираха деца с първо желание РЕ, както и тези, които бяха с по-нисък бал от деца с първо желание АЕ.

# 1 246
  • София
Обадих се в СМГ и те ми казаха, че са ги разлепили току що. Аз нямам възможност да отида в момента. Ако има някой по път или наоколо, моля да види и снима.

# 1 247
С това лепене направо ме убиват... Толкова ли е трудно да ги качат на сайта - много по лесно и удобно ще е за всички. Хем няма да се струпват тълпи от родители, хем не всеки има възможност по всяко време да проверява на място дали са разлепени или не. Както и да е, явно практиката е такава.

# 1 248
Обадих се в СМГ и те ми казаха, че са ги разлепили току що. Аз нямам възможност да отида в момента. Ако има някой по път или наоколо, моля да види и снима.
А казаха ли, дали ще ги публикуват?

# 1 249
А казаха ли, дали ще ги публикуват?
Звъннах и аз 😊

Не дават информация по телефона. Но има класиране. Всеки момент щели да го качат на сайта 😐

# 1 250
Няма ли някоя бойна баба да направи няколко снимки?

# 1 251
класирането е вече на сайта на СМГ, баби не трябват Simple Smile

# 1 252
# 1 253
Честито на всички приети  bouquet.

На останалите успех на предстоящият изпит в ПЧМГ, на кандидатствалите в 107, 119 и 125.

И весела ваканция на всички Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 18:07 от Mamanchik

# 1 254
  • София
Prizma, благодаря. Нямах идея, че по паралелки ще ги публикуват. Всичко се изясни. Simple Smile

# 1 255
  • Sofia
Честито на децата!
А знаете ли на какъв принцип се разпределят децата в двете английски паралелки?

# 1 256
Здравейте 😊

СМГ са обявили, че ще приемат още една -  пета паралелка от пети клас за 2016-2017 год!
Дано РИО го приемат, но считам, че децата до 142 място могат да "стягат" документите 😉
 Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 13:06 от КераЦудка

# 1 257
  • София
Здравейте 😊

СМГ са обявили, че ще приемат още една -  пета паралелка от пети клас за 2016-2017 год!
Дано РИО го приемат, но считам, че децата до 142 място могат да "стягат" документите 😉
 Hug Hug Hug

Знае ли се с какъв език е паралелката?

# 1 258
Знае ли се с какъв език е паралелката?
... Само това, което е на сайта.
Предполагам, утре може да се звънне и да се изясни със СМГ.
Успех на всички 😊

# 1 259
Сега да видим решението на МОН... Вероятно и процедурите по отписване от 107, 119 и 125 и после по прием на нови деца ще продължат до края на лятото.
Би било по-справедливо при предварително заявения брой деца за прием от СМГ да не приемат повече тази година. Вероятно по-голямия брой деца на принципа " парите следват ученика" ще влошат качеството на обучение.
А за следващата година като обяват предварително намеренията си ще имат възможност за прием на повече деца. Всъщност ако " наемат" няколко други сгради могат всички да учат и работят в СМГ.

Общи условия

Активация на акаунт