Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 287 045
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Ясно, благодаря. Да съм подготвена за догодина, пък дано има и късмет големия синковец, който е цар на трудните задачи и цар на грешките като за първи клас. Да видим дали за една година това може да се подобри.

# 1 231
  • София
резултатите вече и на сайта...

http://smg.bg/news.php?id=245

# 1 232
  • София
Моля, ако някой има възможност, да снима класирането, което ще изнесат днес в СМГ след обяд. Благодаря  smile3525

# 1 233
Моля, ако някой има възможност, да снима класирането, което ще изнесат днес в СМГ след обяд. Благодаря  smile3525

Хм, а дали няма да го публикуват в сайта  newsm78

# 1 234
  • София

Хм, а дали няма да го публикуват в сайта  newsm78

Силно се надявам да го изнесат на сайта, защото вълнението за всичко е голямо и не ни се чака след работно време ! Само дано да не ни държат до 17:00 под напрежение....

# 1 235
  • София
Миналата година ги публикуваха рано на сайта. Около часа, който бяха обявили като начален.
Но тази година не знам. Ако допуснем, че вчера не публикуваха резултатите, тъй като са очаквали евентуални корекции след разглеждането на работите от родителите и всъщност са изчакали затова, то се надявам, днес да няма какво да чакат и да ги публикуват веднага.

# 1 236
  • София
Миналата година ги публикуваха рано на сайта. Около часа, който бяха обявили като начален.
Но тази година не знам. Ако допуснем, че вчера не публикуваха резултатите, тъй като са очаквали евентуални корекции след разглеждането на работите от родителите и всъщност са изчакали затова, то се надявам, днес да няма какво да чакат и да ги публикуват веднага.
Благодаря! Чакаме с нетърпение !

# 1 237

Заради евентуалните корекции се забавиха вчера с публикуването, а попрехвърлих снимките на резултатите и публикуваните после. Нямаше разлики като че ли  Thinking

# 1 238
  • София

Заради евентуалните корекции се забавиха вчера с публикуването, а попрехвърлих снимките на резултатите и публикуваните после. Нямаше разлики като че ли  Thinking
Не знам дали има право на корекции... В правилника пише, че може да се запознае родител с работата, но да има корекции ми е странно.

# 1 239
  • София
Здравейте!
Някой знае ли каква е процедурата по записването в СМГ? Доколкото знам, за да се вземе отпусно от предишното училище, трябва преди това от СМГ да се вземе служебна бележка, че е приет. Така ли е или греша? Благодаря!

# 1 240
  • София
Здравейте!
Някой знае ли каква е процедурата по записването в СМГ? Доколкото знам, за да се вземе отпусно от предишното училище, трябва преди това от СМГ да се вземе служебна бележка, че е приет. Така ли е или греша? Благодаря!
Няколко стр. по-назад мисля, че Prizma (дано не бъркам  Blush) беше обяснила точно така. Първо в СМГ дават документ за записване, после старото у-ще за отпусно и после отново в СМГ.
Мен ме интересува, ако някой знае, дали това може да се свърши в 2 раб. дни, за да не губим цял ден в разходки? И от чисто любопитство при записването в СМГ става ли ясно още сега в кой клас и с какъв език ще е детето или разпределението е на по-късен етап според школи и т.н.?

# 1 241
  • София

[/quote]
Не знам дали има право на корекции... В правилника пише, че може да се запознае родител с работата, но да има корекции ми е странно.
[/quote]

Нашата учителка ни от курса ни беше казала. че корекции досега през годините са се правили не повече от 2-3пъти, когато наистина има разминаване в отговорите при явна техническа грешка. Като цяло ни каза, че корекциите са изключение.

# 1 242
Все пак някой знае ли дали ще се качат в сайта списъците с класирането и кога....? Да се ходи ли до СМГ. Чудя се  Crazy

# 1 243
Още нищо не е разлепено на таблото. Току що се връщам от СМГ. Явно пак ще почакаме...

# 1 244
Още нищо не е разлепено на таблото. Току що се връщам от СМГ. Явно пак ще почакаме...

Благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт