Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 286 264
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 315
Аз наистина не схващам за какво ругаете в случая СМГ.
Систематае безкрайно ясна, има класиране черно на бяло, какво повече искате???
Не разбрах какво му е лошото на СМГ процедурата и доброто на ПЧМГ процедурата.
Стига с тази паника наистина, ако до крайния срок не се запишат всички желаещи от първите 112, то на таблото в СМГ ще лепнат бележка със следващите поканени!

# 316
  • София
Да, наистина, до крайния срок трябва да се изчака.
Те отсега как могат да знаят/прогнозират/обявяват кой ще се запише и кой не...Не могат да твърдят нито, че ще останат места, нито че няма да останат...

# 317
  • София
Според сайта на СМГ днес е бил крайният срок за записване:

Записване на поканените ученици   
            -  02.07.2013г.  от 13 ч. до 16ч.
            -  3.07. и 04.07.2013 г.   от 9.00 до 12.00 ч. и  от 13.00 до 16.00 ч. 

От утре трябва да има яснота.

# 318
  • София
Според сайта на СМГ днес е бил крайният срок за записване:

Записване на поканените ученици   
            -  02.07.2013г.  от 13 ч. до 16ч.
            -  3.07. и 04.07.2013 г.   от 9.00 до 12.00 ч. и  от 13.00 до 16.00 ч. 

От утре трябва да има яснота.

Peace
Успех на заинтересованите утре!

# 319
Дано да публикуват информацията в сайта.

Момиченце от класа на дъщеря ми, с което са добри приятелки, с което са били в една детска градина и с което живеем в един блок е на няколко места от приема. Стискам палци и искрено се надявам да влезе.

До момента от класа на дъщеря ми са приети 3 деца. Дай боже да са 4. 

# 320

Момиченце от класа на дъщеря ми, с което са добри приятелки, с което са били в една детска градина и с което живеем в един блок е на няколко места от приема. Стискам палци и искрено се надявам да влезе.

В кое училище учеше дъщеря ти?

# 321

В кое училище учеше дъщеря ти?

32 СОУ, 4е.

# 322
Искам да се включа в дискусията с новината , че днес към 16.15 часа  са  изнесени поканените от резервите в СМГ- 7 деца  за 5 клас. Така, че - Честито на печелившите!

# 323
Искам да се включа в дискусията с новината , че днес към 16.15 часа  са  изнесени поканените от резервите в СМГ- 7 деца  за 5 клас. Така, че - Честито на печелившите!

Ето всичко си дойде на мястото. Само дето се създава паника.  Simple Smile

# 324
  • София
smile3501

# 325
Ето всичко си дойде на мястото. Само дето се създава паника.  Simple Smile

Аз наистина не схващам за какво ругаете в случая СМГ.
Систематае безкрайно ясна, има класиране черно на бяло, какво повече искате???
Не разбрах какво му е лошото на СМГ процедурата и доброто на ПЧМГ процедурата.
Стига с тази паника наистина, ако до крайния срок не се запишат всички желаещи от първите 112, то на таблото в СМГ ще лепнат бележка със следващите поканени!

Естествено, че ще си дойде. От няколко години всичко с приема в СМГ е наред.
Но винаги се появява я военен, я изкрейзила майка, които да внесат градус. (Комбинацията от двете е неспасяема Simple Smile )

Може би в случая друго е важното - тази година 7 приети деца са се отказали. Миналата спомня ли си някой колко са били? А дали да направим една игра със залози - следващата колко ще бъдат?

# 326
Не забравяйте, че утре излиза и класирането в 107. Може накой от Лозенец да си запише детето там! 19 деца от приетите в СМГ са приети и там!

# 327
Аз не мисля, че има дилема за приетите в СМГ и в 107 едновремено. Изобщо няма база за сравнение. Смятам , че за предпочитане е СМГ. Само тези, за които 107-мо е квартално ще предпочетат него!!! Или тези които имат някаква своя причина.

# 328
Може би в случая друго е важното - тази година 7 приети деца са се отказали. Миналата спомня ли си някой колко са били? А дали да направим една игра със залози - следващата колко ще бъдат?
Мисля, че бяха 4-ма отказали се.
По-важното в случая е не толкова бройката, а с какъв рейтинг/резултат/ са отказалите се деца.

За догодина мисля, че от голямо значение ще е политиката на новия директор и конкуренцията на СМГ.

# 329
  • София
.
По-важното в случая е не толкова бройката, а с какъв рейтинг/резултат/ са отказалите се деца.
Това не го разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт