Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 286 263
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 300
   Привет и успех на всички приети дечица и техните родители!
  И моят племеник е в редиците на бъдещите петокласници.Ще ви следя,определено.

# 301
Моя син е бая отчаян от възможността математиката да му е при Киселова. Незнам защо тази симпатична жена за 1 месец го настрои така зле. Дано има късмет да е при другия предодавател...
Споделете нещо за преподавателката. Защо го е настроила зле, твърде строга е или ... на курс ли сте били при нея....

както вече написах това е твърде индивидуално и аз лично няма нищо против Киселова, дори ми е много симпатична. Сина ми в трети клас почти изкара 1 модул при нея и не искаше да ходи повече. Според мен бяха много деца - над 35, имаше проблем с дисциплината, стоеше на последния чин, не успяваше да запише и/или да разбере задачите .... Съвсем различно би било в по-малка група и в по-зряла и осъзната възраст. В тази връзка, аз се придържам към мнението че курсовете помагат но в четвърти клас Simple Smile Лошото е, че той не си дава сметка за всички тези неща, а я сравнява с Златилов и група от 20 деца, 5 от които му бяха приятели Simple Smile

# 302
  • София
В курсовете на Златилов работи ли се върху описването на задачите ?

Оставам с впечатление, че и тази година ще има поне 3-4 отказали се деца. Дано СМГ да обявят освободените места и да поканят следващите деца в списъка за тях.
Дано тази година няма и нерегламентиран прием, за да не набъбват паралелките.
Тази година са качили на сайта си резултатите от ОМТ !

# 303
Gerka, знаеш ли колко деца няма да се запишат. Аз преброих две засега?

+1 което не пише тук

# 304
В курсовете на Златилов работи ли се върху описването на задачите ?

Оставам с впечатление, че и тази година ще има поне 3-4 отказали се деца. Дано СМГ да обявят освободените места и да поканят следващите деца в списъка за тях.
Дано тази година няма и нерегламентиран прием, за да не набъбват паралелките.
Тази година са качили на сайта си резултатите от ОМТ !

С особено мнение съм за организацията и прозрачността на приема в СМГ. Така че не разчитайте да ви поканят, а отивайте в СМг и изисквайте да ви запишат, ако сте  до 3 резерва. За това поне знаем със сигурност!

Златилов показва как се описват задачите-да!

# 305
В СМГ са наясно, че приема се следи под лупа от много родители. Когато гледахме работата на дъщеря ми, Симеонов попита "Какво казва онзи татко? Къде сте?",  а една учителка добави "На Алек таткото ли?".
А, че ще се ходи до СМГ, това е ясно.

# 306
Айде дано и аз зарадвам  някои дечица, които са под чертата за момента.

Освобождаваме едно място в първата паралелка с засилено изучаване на математика в 125-то. Не познавам лично преподавателя, който ще ги води, но ходихме да погледнем работата на сина ми и ми се стори много приятен човек. Дано се харесат и с дечицата.

Предполагам ще освободим и едно място в ПЧМГ, защото сме с резултат 5,90 и сигурно ще ни приемат, но детето  държи да е в СМГ заради школата по програмиране и  децата, с които се познават от нея.  Така, че ще зарадваме още едно детенце. Успех.

# 307
M8M8, къде се записахте!

# 308

Пише го точно над въпроса ти.

...но детето  държи да е в СМГ заради школата по програмиране и  децата, с които се познават от нея. 

# 309
!!!  КОЙ КОГО ЛЪЖЕ   !!!

Съпругът ми е разговарял по телефона в 16:40 ч. със някоя от зам. директорките.
след 2-3 минутна справка с преподаватели му отговорила:

"НЯМАЛО НЕЗАПИСАНИ И НЯМАЛО ДА ИМА ВТОРО КЛАСИРАНЕ"

Съпругът ми е военен, бесен е и другата седмица ще ходи да се разправя!
Според него лъжат и са измислили някоя схема за вкарване на "наши" деца (корупционна).

# 310

Не е по темата, но много ти се моля, обясни какво общо в случая има, че съпругът ти е военен?
Ще ходи с танк и да се пази народа в СМГ ли  newsm78
След подобни изказвания направо им съчувствам на хорицата в СМГ. Кой знае колко чудеса им се изливат на главите покрай тези приеми с нахакани родители без чувство за мярка.

# 311
Като ви чета се чудя кому е нужна цялата тази истерия!! Смешно ми е, но май трябва да ми е тъжно. Чудясе само как ли това се отразява на горките деца!!!

(извинете ме, не съм в темата ви, но ви чета и не можах да се сдържа)

# 312
!!!  КОЙ КОГО ЛЪЖЕ   !!!

Съпругът ми е разговарял по телефона в 16:40 ч. със някоя от зам. директорките.
след 2-3 минутна справка с преподаватели му отговорила:

"НЯМАЛО НЕЗАПИСАНИ И НЯМАЛО ДА ИМА ВТОРО КЛАСИРАНЕ"

Според него лъжат и са измислили някоя схема за вкарване на "наши" деца (корупционна).

Според мен не трябва да се притесняваш. Ако се откажат деца ( това че тук се коментират отказали се деца, не означава, че е истина ) на тяхно място ще приемат по ред резервите.

Парашутистите така или иначе си влизат, но те са над определената бройка.

# 313
  • София
Неслучайно в графика за прием в СМГ няма обявена дата за второ класиране.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 23:38 от Master

# 314

Не е по темата, но много ти се моля, обясни какво общо в случая има, че съпругът ти е военен?
Ще ходи с танк и да се пази народа в СМГ ли  newsm78
След подобни изказвания направо им съчувствам на хорицата в СМГ. Кой знае колко чудеса им се изливат на главите покрай тези приеми с нахакани родители без чувство за мярка.

Предварително се извинявам че се включвам и аз извън темата, но съм на път към протеста и не мога да се въздържа. Всеки служител трябва да си върши работата. Липсата на правила и прозрачност раждат спекула, връзки, чувство за несигурност и тн. Така че всеки сам е виновен по някакъв начин за отношението, което получава. Признавам си нямам никакъв опит с училищата и някак си не разбирах истерията и неяснотата за едни толкова прости функции. По отношение на оперативен модел и прозрачност и бързина ПЧМГ би било един добър пример към който да се стреми СМГ (ако иска). Казвам го с притеснение, защото и аз записах детето си в СМГ.

Общи условия

Активация на акаунт