Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 814
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря на Шнапи, Courage и Slayer,
Записани сме в 125, освободихме 1 място в 119 на второ класиране, но се надяваме за СМГ или 107.
Делят ни около 20 места и на двете. Бих била благодарна ако споделяте къде сте освободили места и къде сте се записали. Пишете и имената на децата си.
Нашият син е Борис Кирилов Костадинов.
Благодаря ви предварително.

В СМГ не ми се вярва да се освободят 20 места.  newsm78

Но 10 със сигурност!

# 286
  • София
Герка, наистина ли мислиш, че 10 деца ще се откажат?

По този повод ( с цел  да не се допуснат  злоупотреби и някой да се зарадва): по молба на приятелка искам да споделя,че още едно дете освобождава място в СМГ.   hug

bbborisova, успех ви желая  Hug , но не виждам с какво ще помогне, ако напиша името на детето си. В 107-мо имате шанс, защото освен децата от "Еврика", още 6 деца (ученици в училището) са приети в СМГ .

# 287
Мислех си, че седмицата преди изпита ще е най-напрегната, но се оказа че за нас тази е най-стресовата. Още едно детенце ако се откаже и сме вътре.

Slayer, мисля, че ако сина ти попадне при Киселова ще има време да промени мнението си. Според мен е от преподавателите, които могат да дадат сериозни и трайни знания. В началото на трети клас дъщеря ми нямаше някакво специално отношение, но сега я харесва много и определено съжалява, че може би ще я изпусне като класна и преподавател.

# 288
Мислех си, че седмицата преди изпита ще е най-напрегната, но се оказа че за нас тази е най-стресовата. Още едно детенце ако се откаже и сме вътре.

Slayer, мисля, че ако сина ти попадне при Киселова ще има време да промени мнението си. Според мен е от преподавателите, които могат да дадат сериозни и трайни знания. В началото на трети клас дъщеря ми нямаше някакво специално отношение, но сега я харесва много и определено съжалява, че може би ще я изпусне като класна и преподавател.
Ако сте били 3 резерва сте вътре. Peace

# 289
k_Lina, мисля, че ще имаш повод да черпиш  Peace  Само следи кога обявяват допълнително поканените деца. Всяка година по 3-4 деца се отказват, поне последните две години е било така.

# 290
Благодаря Ви момичета, надявам се да сте прави!

# 291
  • София
K_Lina, ако правилно се ориентирам , сте втора резерва. Би трябвало да сте вътре вече.  Grinning
Дано да е така!

Аз искам да попитам записалите се вече - правихте ли избор на школа? Четейки старите теми, останах с впечатление, че това става при записването.
Вчера обаче, служителката (изключая допълнителни изисквания за картона, съобщението за записване, която Трябва да занесем ние в 125-то ?!?) е обявила,че изборът става на по късен етап.

# 292
И аз останах с впечатление, че при записването се посочва школа. Мислех да питам за няколко неща, но така и не се сетих на място и съм си все толкова неориентирана. Наесен май ще научим всичко, което ни интересува.

# 293
Courage, Миши-Тети ,
бихте ли дали малко инфо за тази школа,
не би ми и хрумнало да питам каквото и да е извън протокола "любезната госпожа" Wink

Тя е пожелателна и е извън учебния материал ли?

# 294
Gerka, знаеш ли колко деца няма да се запишат. Аз преброих две засега?

# 295
  • София
k_Lina, мисля, че ще имаш повод да черпиш  Peace  Само следи кога обявяват допълнително поканените деца. Всяка година по 3-4 деца се отказват, поне последните две години е било така.
Успех и от мен на всички приети деца и на есен с песен в СМГ!  Heart Eyes

Мисля, че миналата година нямаше официално обявено второ класиране.

Дано тази година приема на резервите да стане по-прозрачен!

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 23:39 от Master

# 296
Courage, Миши-Тети ,
бихте ли дали малко инфо за тази школа,
не би ми и хрумнало да питам каквото и да е извън протокола "любезната госпожа" Wink

Тя е пожелателна и е извън учебния материал ли?

Да. Има школи по математика, информатика и мат. лингвистика. Ще можете да се запишете септември. Обикновено школата е 2 часа след часовете или в събота. Който има желание да участва в състезания е общо взето задължително да ходи.

# 297
Доколкото си спомням, за свободните бройки на сегашните шестокласници имаше официална обява на сайта на СМГ. Бяха писали конкретните имена на поканените 4 деца. За миналата година от рейтинга на kodbg гледам, че Крис е бил четвърта резерва и беше приет на второ класиране. Предполагам и останалите 3 деца преди него също.

# 298
От СМГ ми казаха, че ще има обява, ако поканят допълнително деца.

# 299
  • София
Моя син е бая отчаян от възможността математиката да му е при Киселова. Незнам защо тази симпатична жена за 1 месец го настрои така зле. Дано има късмет да е при другия предодавател...
Споделете нещо за преподавателката ако имате впечатления от нея. Защо го е настроила зле, твърде строга е или ... на курс ли сте били при нея....

Общи условия

Активация на акаунт