Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 804
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Освобождаваме място в СМГ, късмет на всички дечица!

# 271
  • София
О, Дидева, ще съм благодарна !

Може би качена ще могат да я ползват повече деца.

# 272
  • София
Prizma, ако проявяваш интерес към книжката, имам я в pdf формат.  Simple Smile
а отговорите на пробните?  Mr. Green
аз исках да ги запазя, обаче в творческата атмосфера в шкафа на детето не знам дали съм успяла  Laughing

# 273
  • София
Prizma, ако проявяваш интерес към книжката, имам я в pdf формат.  Simple Smile
а отговорите на пробните?  Mr. Green
аз исках да ги запазя, обаче в творческата атмосфера в шкафа на детето не знам дали съм успяла  Laughing

Хм, дано да си успяла Simple Smile Търсят се Simple Smile

# 274
  • София
Много моля майките, чиито деца са се явили на изпита в 107-мо и по предварителни изчисления ще се класират, но междувременно са приети в друго училище(най-вероятно  в СМГ) и смятат да запишат детето си там, нека ми пишат на лични!
 Ние сме на кантар и такава информация би ни помогнала, предполагам има и други дечица в това положение.
Благодаря!
 newsm51

Аз също имам молба към майките на деца приети в СМГ и 107, но участвали и в изпитите за прием в ПЧМГ, където очевидно няма да се запишат да ми пишат на лични, за да си проследим класацията към момента.

# 275
И аз да се присъединя към молбите - ако има детенце, прието както в 125-то (но няма да се записва там), така и в други у-ща (СМГ, 107-мо, ПЧМГ), моля да ми пише на лични. Ние сме на границата между двете математически паралелки в 125-то и за нас е голяма драма, че ще учим немски.

# 276
До колкото си спомням  6 деца от първата паралелка на 125 са приети в СМГ. На едното майка му писа, че ще се запише в СМГ, вероятно другите също. Може да си сравните списъците на приетите.

# 277
24 деца са кандидатствали и във 107 ОУ

# 278
19 от тях по мои изчисления са приети и там.

Въпроса е къде ще се запишат?   СМГ или 107

# 279
Записах го и моят днес.
Почти нямаше хора и ставаше много бързо.
Сега вече чакаме разпределението по класове и да научим класните ръководители.
Кога ли става известно това?

# 280
  • София
Ако това улеснява избора на родителите , които се колебаят м/у 107-мо и 125-то - да кажа тук и да спра с ЛС.
Синът ми е отписан  вече от паралелката на г-н Данков в 125-то и няма да се запише в 107-мо (макар ,че по всичко личи , че ще бъде приет). Тези две места са свободни, избрахме СМГ .  Peace

Успех на децата и весело лято!  Hug

# 281
Много моля майките, чиито деца са се явили на изпита в 107-мо и по предварителни изчисления ще се класират, но междувременно са приети в друго училище(най-вероятно  в СМГ) и смятат да запишат детето си там, нека ми пишат на лични!
 Ние сме на кантар и такава информация би ни помогнала, предполагам има и други дечица в това положение.
Благодаря!
 newsm51

Аз също имам молба към майките на деца приети в СМГ и 107, но участвали и в изпитите за прием в ПЧМГ, където очевидно няма да се запишат да ми пишат на лични, за да си проследим класацията към момента.
Освобождаваме място в 107 -ще сме класирани, в ПЧМ имаме макс оценка на някакъв изпит от 19 май, но не знам дали е бил приемен или тест... Ако се взима предвид в класирането, значи и там освобождаваме място

# 282
Записах го и моят днес.
Почти нямаше хора и ставаше много бързо.
Сега вече чакаме разпределението по класове и да научим класните ръководители.
Кога ли става известно това?

Да прав беше "звяра" от вчера. Днес бях сама към 11.30 Simple Smile
Моя син е бая отчаян от възможността математиката да му е при Киселова. Незнам защо тази симпатична жена за 1 месец го настрои така зле. Дано има късмет да е при другия предодавател...

# 283
Благодаря на Шнапи, Courage и Slayer,
Записани сме в 125, освободихме 1 място в 119 на второ класиране, но се надяваме за СМГ или 107.
Делят ни около 20 места и на двете. Бих била благодарна ако споделяте къде сте освободили места и къде сте се записали. Пишете и имената на децата си.
Нашият син е Борис Кирилов Костадинов.
Благодаря ви предварително.

# 284
Благодаря на Шнапи, Courage и Slayer,
Записани сме в 125, освободихме 1 място в 119 на второ класиране, но се надяваме за СМГ или 107.
Делят ни около 20 места и на двете. Бих била благодарна ако споделяте къде сте освободили места и къде сте се записали. Пишете и имената на децата си.
Нашият син е Борис Кирилов Костадинов.
Благодаря ви предварително.

В СМГ не ми се вярва да се освободят 20 места.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт