Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 674
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 210
Или не са ходили или имат резултат под 20. Докато скролвах насам натам видях 2 деца с такъв рейтинг под чертата.  Sad Особено за едното, което е на 117-то място ми стана много жал.

И на мен!
Но има надежда! Не всички приети ще се запишат.
Фран Джонсън , Благодарим за поканата, но е малко неудобно да идваме при вас - все още не е излязло официалното класиране на поканените деца.

Големи благодарности на Код!

# 211
Поздрави на всички деца положили толкова усилия през годината. Честито на всики, които ще бъдат приети в СМГ.
Искам и аз да се присъединя с огромни благодарности за Крис (kodbg) за страхотната работа през цялата година с поддържането на рейтинга.
\=/ \=/ \=/

# 212
Или не са ходили или имат резултат под 20. Докато скролвах насам натам видях 2 деца с такъв рейтинг под чертата.  Sad Особено за едното, което е на 117-то място ми стана много жал.

На мен и за Самиул, който е на 167-мо с рейтинг 90+. Направо не мога да проумея как може да е дал толкова нисък резултат на ОМТ. Той е съученик на сина ми и е страхотен математик, просто невероятно

# 213
  • София

И на мен!
Големи благодарности на Код!
Детето на 117 място е с 36,5т. от ОМТ, то се е явявало само на ЕК, което не беше отразено в таблецата на kodbgтоку що погледнах, че го е оправил и след корекцията се изкачило нагоре - на 91 място.
А относно децата, които не са се явили, едното е от Враца, две са от частни училища/за тези деца е ясно защо не са участвали/, едно от 20 ОУ/училище с ранно езиково обучение, и има резон да не се мести в друго училище/ и едно от 107, за което знаехме още в средата на уч.година, че не иска да кандидатства в СМГ...макар че имаше още едно детенце, което твърдеше/по думите на сина ми/, че не иска СМГ, но е кандидатствал и успял според предварителното класиране на kodbg.
Та, честито и браво на всички деца, на които вече е ясно, че са се справили успешно и късмет на всички, които са около чертата! Ние сме 84-ти в таблицата, и очакваме вторник с малко повече спокойствие...

# 214
Последни промени в рейтинга за четвъртокласници:

Добавени са всички резултати от финалното състезание от 15 точки нагоре.
Добавени са резултати от предварителните състезания на две деца
В колона общ рейтинг, под черта е добавено и мястото, на което е било детето по общ рейтинг преди провеждането на финалното състезание. Така лесно може да се проследи кой с колко места е скочил / паднал от последното състезание

http://alekdimitrov.com/20122013/def.asp?cls=4

# 215
  • София
kodbg , благодаря за целогодишния труд за поддържане на рейтинга!!!

Ще попитам и тук, понеже в темата за СМГ все още никой не е отговорил , може някои от децата ви да са били при Киселова или Данова на курсове - дайте впечатленията си за тях Peace

# 216
Към Киселова преди 2 години имах забележки. С течение на времето прецених, че съм бил неправ и тя е отличен преподавател с много знания, отговорност към децата и бъдеще пред нея. Отделно, има необходимите знания и тренинг да си изкара с набора до 12-ти клас, не е от учителите специализирали в основния курс, които биха се чувствали некомфортно с гимназиални ученици.
Просто... като че ли във всеки набор има характерния за гимназията проблем - изпъква единия, а другия трябва да си чака времето.
Като например един чудесен учител - г-н Александров, на който май името му не се е чувало тук, но не се съмнявам, че има съществен принос за успехите на сегашните 6-класници.

# 217
kodbg , благодаря за целогодишния труд за поддържане на рейтинга!!!

Ще попитам и тук, понеже в темата за СМГ все още никой не е отговорил , може някои от децата ви да са били при Киселова или Данова на курсове - дайте впечатленията си за тях Peace

Присъединявам се към мнението че избора на учител и много индивидуален спрямо детето. Моя син в трети клас беше при Киселова. Оказа се че товане еше неговата учителка на този етап. Бяха 35 деца, той е по-бавен и почти не успяваше да я следва. Бяхме само 2 модула и той се отказа. Съвсем различно беше при Златилов в Междучасие - 16 деца, които бяха запленени от него и математиката. Моя син не беше участвал в никакви олимпиада и нямаше никакъв опит със състезанията. Аз пътувам много и той е постоянно сам и затова го записах и в СМГ накрая, за да му дават повече задачи за решаване - два модула при Цветкова, която също много му хареса. Внимателна е и спазва добро, но не препускащо темпо.
Единственото, което мога да препоръчам е да избягвате курс от 8 часа  и ако има възможност за групи до 20 деца особено при трети клас.

# 218
  • София
Питането ми е  продиктувано от това, че ще поемат петокласниците наесен. Не за избор на курс. Но си мисля, че ако един преподавател е добър в курса, той ще  е добър и в часовете, нали така? Simple Smile

# 219
kodbg, прочел си ми мислите с добавянето на мястото преди изпита. Благодаря!   bouquet
 Бегло разглеждайки видях деца със забележителен скок в резултатите. Явно са запазили силите за края.

# 220
kodbg, прочел си ми мислите с добавянето на мястото преди изпита. Благодаря!   bouquet
 Бегло разглеждайки видях деца със забележителен скок в резултатите. Явно са запазили силите за края.
Мда, и аз забелязах!
Бая неизползван ресурс са имали.

# 221
  • София
Мда, и аз забелязах!
Бая неизползван ресурс са имали.

Мен не ме изнадват подобни размествания Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 13:43 от rally

# 222
Здравейте,
Много моля за едно разяснение. Т мининално на изпита не би ли трябвало да бъде 0 точки - има и такива деца в списъка.
Моля да ме извините за дребнавия въпрос, но съм от мамите на дете "на ръба" и в неговия случай май точно този показател би му дал шанс, та съм се заела да търся под вола теле...
Благодаря!

# 223
rally , Разнесе му се вече славата на Марти, че е много добър математик! Всъщност аз точно неговия рейтинг не бях гледала.

# 224
  • София
rally , Разнесе му се вече славата на Марти, че е много добър математик! Всъщност аз точно неговия рейтинг не бях гледала.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт