Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 695
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 225
  • София
rally , Разнесе му се вече славата на Марти, че е много добър математик! Всъщност аз точно неговия рейтинг не бях гледала.

rally, Поздравления!

Относно разместванията в класирането и рейтинга нищо изненадващо не виждам! То беше ясно че последното състезание е определящо....

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 19:26 от Ammika

# 226
  • I want it all and I want it now.
Честито на всички приети !   bouquet

# 227
Здравейте и честито на успелите деца (и родители) Simple Smile Моят въпрос е свързан с учителя по математика, който ще преподава на бъдещите петокласници - дали е възможно да изберем при кого да сме или от СМГ ги разпределят по техен си принцип?

# 228
  • София
Здравейте и честито на успелите деца (и родители) Simple Smile Моят въпрос е свързан с учителя по математика, който ще преподава на бъдещите петокласници - дали е възможно да изберем при кого да сме или от СМГ ги разпределят по техен си принцип?
Поздравление и от мен на успелите деца! Hug
Принципно нямате право на избор на преподавател.
Разбира се ако познавате учителя и се договорите предварително с него той би могъл да запише детето в неговия клас.

# 229
Не познаваме учителката, но Елена Станчева, която води курсовете, ни я препоръча като по-подходяща конкретно за нашия младеж. И се чудя как да подхвана нещата като отида да го записвам... Доколкото разбрах, дамата, която приема документите, не била особено отзивчива (меко казано)  newsm78

# 230
Доколкото разбрах, дамата, която приема документите, не била особено отзивчива (меко казано)  newsm78

Колко меко и любезно изказване. Simple Smile
Дамата е достойна кандидатура за увековечаване на образа на държавния служител в музей. Тежи си на мястото във всякакъв смисъл и създава впечатление, че на 500 метра от училището е единствен и неповторим водач, чието моментно внимание е изключителна чест за всеки. Дай боже всекиму.  Да е жива и здрава госпожата, не е тя виновна, а системата.

# 231
Елена Станчева ли ще преподава?
Нали уж Киселова и Данова?
Записването още не би трябвало да е започнало или аз нещо не съм в час!

# 232
Елена Станчева ли ще преподава?
Нали уж Киселова и Данова?
Записването още не би трябвало да е започнало или аз нещо не съм в час!

Киселова и Данова ще са преподавателките по матем. в 5 клас. А Елена Станчева ни водеше курсовете в 4-ти клас и съм склонна да се доверя на нейната преценка.
Що се отнася до записването - не е започнало още, началото е днес от 13 часа. Аз си разсъждавам отсега, тъй като сме на 35-то място според предв. класиране на kodbg (искрени благодарности, че не се наложи ние да го правим същото  Wink)  и не очакваме изненади.  Grinning

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 12:12 от Снежана Димова

# 233
Ахааа, разбрах.
Елена Станчева  ви е препоръчала коя да изберете между Киселова и Данова !

# 234
Точно така, затова реших, че има официално такава възможност за избор. Не е чак фатално, но 5 клас май се оказва един от най-трудните за децата изобщо, да не говорим в СМГ. Та добре би било да се харесат с учителя и да учат ако не с огромно желание, то поне с умерена мотивация Simple Smile

# 235
Две години бяхме на курс при Киселова и определено смятам, че децата от нейния клас ще имат една чудесна класна- отговорна, внимателна, с отношение и грижа за децата.

# 236
По принцип не можеш да си избираш учител. Освен с някакви много дебели връзки - тогава тя може да вземе твоето дете.

# 237
Не знам дали сте сравнявали официално изнесените списъци с рейтинга на kodbg, но от това, което видях аз, данните съвпадат на 100%. kod, спокойно може да махнеш определението "неофициална" за класацията си. Трудът ти е безценен и спести десетки часове на родителите. В началото на годината се ужасявах при мисълта, че ще мятам ексели, ще сравнявам имена и училища, много често разминаващи се по начин на изписване. За следващата година май ще имаш вече хиляди фенове  newsm51

# 238
записването се провали! безкрайна опашка и изнервени служители Simple Smile
Утре пак. Не исках да съм негативна, но със сигурност 15 минути на дете изглежда много неефективна процедура да не говорим за невъзможна в определения срок

# 239
Ние вече сме записани
KODBG резултата и номерата са точни
Ако печелеше на кликвания и прелиствания
тази година щеше да си вече милионер.
Замисли се за догодина Феновете са много
smile3525 kaffeetrmker_2

Общи условия

Активация на акаунт