Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 853
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 630
  • София
знаете ли дали може да се прехвърли дете от паралелка с руски в английски?

# 631
Никой ли не е снимал?

# 632
# 633
Много ви благодарим че сте снимали и сте ги качили ние влизаме направо камък ми падна от сърцето.

# 634
И ние сме вътре )))

# 635
Честито на новите попълнения в СМГ!

# 636
  • София
В сайта на СМГ са качени списъците.
Честито на приетите деца и техните родители....

# 637
  • София
Честито и от нас на всичките ни бъдещи съученици  Grinning

Някой случайно да се е добрал до критериите за оценяване на 2-ри модул?

# 638
Извинете ме ако въпроса ми ви се стори тъп, но удостоверението за завършено начално образование, което се иска за записването утре, е документа с оценките, който се връчва на децата в края на учебната година заедно с характеристиките или някакъв друг документ?

Защо имам спомени, че миналата година се искаше и някаква друга бележка/удостоверение... или може би това беше документ, с който детето се отписваше от старото училище, а не удостоверение за завършен етап на образование, който тази година не се изисква  newsm78

# 639
  • София
verrina, при записване в новото училище се носи Удостоверение за завършено основно образование и Характеристиката (дават се на децат от началния учител при завършване на 4-ти клас).
От новото училище издават бележка, че детето е прието при тях - тази бележка се носи в старото училище и там ви издават Отпусно, което носите в новото училище.
Дано да ме разбра.

# 640
verrina, при записване в новото училище се носи Удостоверение за завършено основно образование и Характеристиката (дават се на децат от началния учител при завършване на 4-ти клас).
От новото училище издават бележка, че детето е прието при тях - тази бележка се носи в старото училище и там ви издават Отпусно, което носите в новото училище.
Разхождане напред-назад си е, но пък е мноооого приятно! Wink

# 641
  • София
Сигурни ли сте за характеристиката?
В сайта пише само Удостоверение за завършено начално образование /оригинал/ и Молба /по образец/.
В нашето училище не са давали характеристики.

# 642
Разхождане напред-назад си е, но пък е мноооого приятно! Wink
Всичко това в рамките на тези 2-3 дни ли трябва да се случи?

# 643
Аз го направих за ден.

# 644
Аз го направих за ден.
Не зададох коректно въпроса си. Имах в предвид - има ли срок в който трябва да се върне отпусното от старото училище?

Общи условия

Активация на акаунт