Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 287 141
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Аз днес ще ходя до СМГ, защото така или иначе сме на курс. Ще погледна колко са кандидатите и ще пиша, но това след 19.00, че по това време се прибираме.

# 1 081
  • София
На ОМТ децата трябва ли да носят допълнителни листа за чернови или на място ще им раздадат?

# 1 082
  • София
На ОМТ децата трябва ли да носят допълнителни листа за чернови или на място ще им раздадат?
педпечатани листи ще има дават и за белова и за чернова.
Децата са инструктирани да носят само молив,син химикал,чертожни инструменти.
Да не забравят и документите за самоличност!

# 1 083
  • София
педпечатани листи ще има дават и за белова и за чернова.
Децата са инструктирани да носят само молив,син химикал,чертожни инструменти.
Да не забравят и документите за самоличност!
Благодаря ви.

# 1 084
  • София
Успех на кандидатстващите 759 деца!

Между другото и в събота на самия изпит може да се види таблицата с резултатите от предварителните състезания, защото срокът за корекции, ако се налагат такива е до 24.06.

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 21:28 от stanislavchen

# 1 085
  • София

Shocked лелее, броят на кандидатите всяка година нараства. СМГ могат да помислят за още една две паралелки, ще ги напълнят с подготвени и конкурентни деца!

# 1 086
  • София

Между другото и в събота на самия изпит може да се види таблицата с резултатите от предварителните състезания, защото срокът за корекции, ако се налагат такива е до 24.06.
Благодаря ти за информацията. И моят коментар е: Уау...! Бройката вярно нараства, но сравнено с мин. година това са си към 12 % увеличение, което ми се вижда много сериозно. Живи и здрави да са ни децата и късметлии!

# 1 087
  • София
Според мен има и такива, които си пробват късмета. Стори ми се, че мернах и имена срещу които нямаше резултати от нито едно състезание от предварителния рейтинг, а и на пробните изпити ходеха около 400.

# 1 088
аха, има такива дето просто си "пробват късмета"... то при 22 задачки голям късмет ще да е... иначе днес официално ми отказаха служебни бележки от училището за резултатите от състезанията на малкия - не издавали такива бележки, а резултатите ги имало публикувани в интернет...

# 1 089
Според мен има и такива, които си пробват късмета. Стори ми се, че мернах и имена срещу които нямаше резултати от нито едно състезание от предварителния рейтинг, а и на пробните изпити ходеха около 400.
От децата без рейтинг може да изкочат и изненади. Запознах се с дете, без рейтинг, но в първите 10 на Математически предизвикателства" 2016. Ясно е, че такива може би са единици. Успех на всички. 

# 1 090
Да имате представа за разпределението по стаи, къде може да се види?

# 1 091
  • София
Днес би трябвало да се публикува на сайта на СМГ

# 1 092
  • София
Наистина е доста респектираща бройката на тазгодишните малки състезатели. Да си пожелаем децата да са спокойни и да имат късмет. С намаляването на тежестта на рейтинга тази година, 3годишен труд зависи почти изцяло от утрешния ден. Успех на всички bouquet

# 1 093

Благодаря ти за информацията. И моят коментар е: Уау...! Бройката вярно нараства, но сравнено с мин. година това са си към 12 % увеличение, което ми се вижда много сериозно. Живи и здрави да са ни децата и късметлии!

Доколкото си спомням, имало е години и с повече кандидати, така че не се чудете. Съжалявам, че не мога да цитирам цифри.
По мои наблюденния някъде около 25-30 са децата без или с нисък рейтинг, които успяват да се представят отлично на ОМТ и да влязат, измествайки деца с висок рейтинг, но с по-слабо представяне. Аз ги наричам ракетки.Simple Smile

# 1 094
Доколкото си спомням, имало е години и с повече кандидати, така че не се чудете. Съжалявам, че не мога да цитирам цифри.
По мои наблюденния някъде около 25-30 са децата без или с нисък рейтинг, които успяват да се представят отлично на ОМТ и да влязат, измествайки деца с висок рейтинг, но с по-слабо представяне. Аз ги наричам ракетки.Simple Smile

Паметта ти сериозно те подвежда, което води до постове, заблуждаващи четящите и даващи им напълно нереални очаквания.
Дотолкова е вреден поста, че ще се наложи да пиша в този форум за да има полъх на  реалистични преценки.

Деца без или нисък рейтинг...
Това означава, деца с поне 20% по-нисък рейтинг от този на 112-ия в предварителния рейтинг.
Тоест, ако 112-ия е примерно с рейтинг 70,по твои твърдения трябва да има масов прием на деца с предварителен рейтинг под 54 през годините.
Това не е така - за последните 4 години, броят на тези късметлии е общо 19.
19 от 448 приети или шанс за подобен героизъм около 4%.

Подценяването на предварителния рейтинг е доста безотговорно.
Статистиката показва, че преди провеждането на финалното състезание, ако нямаш рейтинг поне 80% от този 112-ия, шансовете за прием са... малки.
И далеч от обявените от теб около 25%

Общи условия

Активация на акаунт