Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 287 114
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 155
Наистина предни години са се вихрили емоции, сега темата е "парализирана".. Чудя се какво ли е обяснението... Попарени очаквания или всички си знаят резултата и са доволни

залагам на "попарени очаквания", май всички мнения из темата са в тази посока... а това влиза в челен сблъсък с оптимистите, писали, че на тези задачи деца (и то 10-15) биха изкарали 40 точки и нагоре... пък накрая се надявам тези с "попарените очаквания" да рапортуват щастливи, че крайния резултат е положителен Simple Smile

# 1 156
  • София
Румен_С, и аз се надявам ние, с попарените очаквания, да се усмихнем накрая... но днес наистина ми е много криво, че толкова труд няма да се отплати подобаващо на моето дете Sad
Разяснете, спекулациите си моля. До тук разбрах, че някой залагат на 27-28 точки на ОМТ, което не е добре. Аз се надявам на около 25 т., както миналата година.

# 1 157
ами смятах два варианта: 25 т. при мак. 39т. и мин. 0т. + рейтинг 75, това дава 335; 23 т. при мак. 39т. и мин. 0т. + рейтинг 70, това дава 310

аз определено мисля, че при тези задачи няма как минимума да е на нивото на миналата година , залагам да е надолу; модул 1 според мен въобще не е съобразен... в смисъл, че няма нерешими задачи, но чисто физически няма как 1 ч. да стигне да се реши всичко, по-скоро е решим за 1ч. и 30мин.; в модул 2 също са завъртяни задачите, а пък за мен лично 2Б е и с некоректно зададено условие... и реално децата задали си въпроса какво точно са имали предвид съставителите за 2Б (браво на тези деца) най-вероятно не са стигнали и до верен отговор...

# 1 158
  • София
А как изчислявате точките на децата си? За модул 1 - ясно, но за модул 2? При 3 подусловия примерно как са разпределени т.? Аз мисля, че резултата доста може да варира благодарение на модул 2 - не само в рамките на 2-3т., защото не знаем как точно е описало детето, дори и при получен верен резултат... По-скоро като обявят резултатите, ще има доста коментари колко и как ще помага или пречи рейтинга за влизане. Simple Smile
Днес е последния ден за корекции на резултатите от другите  състезания, дали се очаква да обявят после официално Тмин за всяко едно? Или директно ще видим финален рейтинг на 28.06.?

# 1 159
  • София
Jiema, и аз не съм успяла да изчисля точките на сина ми от втори модул Simple Smile
но, има още съвсем малко време до вторник Simple Smile

# 1 160
  • София
Да и още по-малко до понеделник 10 ч. Simple Smile Като  изнесат резултатите от ОМТ, нататък мисля ще падне яко смятане (плюс ползване на класациите на Кодбг) и още преди вторник (28.06., 12 ч.  както е по графика на СМГ), май всеки ще знае за детето си - да или не.

# 1 161
  • София
Задачите според мен са познати на децата като типове, не са нерешими, неочаквани или изчанчени. Определили са нивото на випуска от пробните и състезанията през годината и са избрани така че да могат да се отделят 100 от 800 кандидата. За времето, което имат трябва си съсредоточение и силна психика -  да си разпределиш времето, да не объркаш изчисленията, да вникнеш в условията. Няма как да  ги решиш ако си мислиш като мойто, "че си в прокълната стая, от която никой никога не е приет" Simple Smile.

# 1 162
Няма как да  ги решиш ако си мислиш като мойто, "че си в прокълната стая, от която никой никога не е приет" Simple Smile.
Има такава стая ли?

# 1 163
  • София
Едва ли Simple Smile, измислил си е - в неговата глава и неговоте притеснения само Simple Smile

# 1 164
Здравейте,
Моля ви, кажете адреса на сайта код бг? В "алекдимитров" не е ли същия рейтинг?
Поздрави и успех!

# 1 165
Здравейте,
Моля ви, кажете адреса на сайта код бг? В "алекдимитров" не е ли същия рейтинг?
Поздрави и успех!
Става дума за един и същ сайт.  Grinning

# 1 166
Дидева, благодаря!

То и аудиторията същата....  Hug
Поздрави

# 1 167
Да налея още малко масълце в огъня - 1т. разлика на ОМТ се равнява на около 10т. разлика в предварителния рейтинг. Доколкото виждам в сайта на Крис около 500 деца са събрани в рамките на 5т., ще е напечено...

# 1 168
А какво е мнението за сложността на 2-ри модул? Явно той ще е решаващ...

# 1 169
Да налея още малко масълце в огъня - 1т. разлика на ОМТ се равнява на около 10т. разлика в предварителния рейтинг. Доколкото виждам в сайта на Крис около 500 деца са събрани в рамките на 5т., ще е напечено...
Официалният рейтинг не е излязъл. Предполагам Tmin, ако е значително по-различен от зададения, ще предизвика доста размествания в класацията.
А всъщност кога трябва да бъде обявен официалният от СМГ, то не остана...

Общи условия

Активация на акаунт