Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 287 110
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Ами аз лично не виждам смисъл да изчислявам предварително каквото и да било. След като нямаме критерии за оценяване на 2-ри модул, не знаем резултатите на другите деца и не сме от тези със сигурност решили много и от двата модула (над 30 т.),единственото, което остава е да изчакам понеделник. Тогава всичко ще се изясни.

# 1 171
И ние сме така, но сме и с нисък рейтинг...Ети, би ли ми обяснила какво е Тmin,
за съжаление задавам глупави въпроси, но сме новаци, явихме се, за да знаем какво имаме да учим...

# 1 172
  • София
Т-мин и т-макс са най-ниският и най-високият резултат от състезанията, участващи в рейтинга на децата кандидати. Използва се във формулата за изчисление на рейтинга.

# 1 173
Тмин и Тмакс са ги обявили на списъка с предварителния рейтинг. Ако разгледате списъка ще ги видите.

А иначе за мен е важно, не колко сложни са задачите, а къде е дадено дете спрямо другите. Важи за всички състезания. Може да си се издънил и пак да си сред тези с най-добрите резултати.

И няма как да  не са сложни.  Нали целта е да се отсеят добрите, а не да се чудят кой да приемат.

# 1 174
Благодаря за разяснението, ясно защо всички се вълнуват от Тmin...
За нас е все тая, успех на другите Дечица!

# 1 175
Резултатите нямат значение. Подреждат по низходящ ред и спират на 112 номер и малко.
"къде е дадено дете спрямо другите", явили се на ОМТ - това е единствено важното в случая.

# 1 176
  • София
Последните мнения подкрепям изцяло. Понеделник ще се види кои са първите 112.

# 1 177
Е, хайде сега, резултатите нямали значение, само мястото... И като се отвори темата назад се вижда, че е имало и некласирани деца въпреки резултат в стоте на ОМТ, както и обратни случаи... Резултатите са си важни, по-точно разликите в постигнатите точки; а в понеделник СМГ няма да изкарат класирането, да се надяваме, че Крис ще го направи

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 18:46 от Rumen_s

# 1 178
С ОМТ 26 т. има едно неприето дете примерно. Няколко неприети има с 24.5 т. Но то тези точки са малко така или иначе за такъв род състезание Wink Така че няма място за сърдене. Само няколко деца с 22-24 т., но със силна НОМ или др.състезание са в били в бройката.

# 1 179
  • София
Под резултатите нямат значение имам предвид, че не може да знаем предварително 25 ли са достатъчно за прием, 27 ли, или ще са по - ниски тази година и примерно 23 . Трябва да се знаят резултатите на всички, за да се разбере кой къде е в класацията. Миналата година е някакъв ориентир, да, но ако вземете резултатите от последния пробен тест например, мисля, че първите 100-тина бяха с над 28 точки.

# 1 180
...  Миналата година е някакъв ориентир, да, но ако вземете резултатите от последния пробен тест например, мисля, че първите 100-тина бяха с над 28 точки.
Според мен задачите на последния тренировъчен тест изобщо не могат да се сравняват с тези от ОМТ. Далеч по-лесни бяха.

# 1 181
Важно е как конкретно децата явили се сега са се справили на ОМТ.
Иначе Код обичайно действа доста бързо, особено за 4ти клас. И все пак не е длъжен, или може да е зает.
Реално всеки, който работи с ексел и е нетърпелив може да сметне кои са 112 + 5 примерно. Още малко остана!

# 1 182
Знаете ли дали резултатите утре и класирането на 28/6 ще бъдат публикувани в страницата на СМГ? Или ще са изнесени само на училищните табла? Не сме в София и се колебая дали да пътуваме  newsm78

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 15:42 от КераЦудка

# 1 183
Публикуват ги.

# 1 184
Добро утро,

Днес е деня I за кандидатстващите 4кл. в СМГ. А както знаем I = Y + 4.G  Laughing

Най-вероятно до довечера Крис ще е изкарал приетите (ако има възможност разбира се), а утре СМГ ще го копират Simple Smile

Успех на форумните дечица!

Общи условия

Активация на акаунт