Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 287 082
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 185
Дали вече са изнесени списъците на таблото?

# 1 186
Добро утро,

Днес е деня I за кандидатстващите 4кл. в СМГ. А както знаем I = Y + 4.G  Laughing

Най-вероятно до довечера Крис ще е изкарал приетите (ако има възможност разбира се), а утре СМГ ще го копират Simple Smile

Успех на форумните дечица!

Това зависи от вас...
Някой трябва да снима резултатите и да ми ги изпрати... Не съм убеден, че СМГ са се залетели да публикуват онлайн тази година каквото и да е.
Както и да разбере какви са официално приетите Tmin / Tmax за да не се получават разминавания и също да ми ги изпрати.

# 1 187
  • София
Успех на всички форумни дечица! Малко остана. Аз сигурно ще отида малко по-късно до СМГ, ако не публикуват нещо дотогава онлайн. Дано и успея да снимам, но може и да има стълпотворение от родители, та не знам...
Още един път стиснати палци за децата!

# 1 188
Здравейте 😊

Уапех на децата и от мен.
Дано не прозвучи странно, но понеже не сме в Сф, Дали мога да помоля някой да погледне нашия резултат?

# 1 189
Сега слагат резултатите и още не пускат родители. Силно се надявам да не ни държат до 10 часа.

# 1 190
И аз да помоля някой да снима и качи резултатите, че не сме в София... не знам защо СМГ предпочитат тълпите родители... ще видим дали по-късно ще качат нещо онлайн Simple Smile

# 1 191
Миним точки по рейтинга в СМГ - Смт 7, Ек 45, оли 3.
Ние сме вътре. Simple Smile

# 1 192
  • sofia

Деними, правилно ли съм те разбрала - влизаш според представянето си на изпита и ако имаш минимум 7 точки на СМТ, 45 точки на ЕК и 3 т. на Олимпидата? Така ли?

# 1 193

Деними, правилно ли съм те разбрала - влизаш според представянето си на изпита и ако имаш минимум 7 точки на СМТ, 45 точки на ЕК и 3 т. на Олимпидата? Така ли?
Да, имаме 32 точки. Нашия рейтинг е висок. Минималните точки ги дадох за да си направите изчисленията

# 1 194
  • sofia
Поздравления! Просто исках да си сверя часовника, макар детето ми да е още в трети клас. Разбира се, децата, които се занимават с математика, правят поне два, три пъти повече от тези точки на състезанията.

# 1 195
Здравейте! Моя хубостник е с 28.5 точки, 115 т. на ЕК и 69 т. на СМТ. В списъка изнесен в СМГ е поред 96-ти. Според мен има голяма вероятност някой с по-висок рейтинг да го измести. Но пък децата, които по рейтинга на Крис са преди него имат и по-добри резултати на изпита. Според Вас дали да се надяваме, че сме вътре или да очакваме изненади? Извинявайте, ако Ви се струвам малко нелогична, но в момента съм доста объркана и не мога да се ориентирам. Благодаря предварително.

# 1 196
Здравейте! Моя хубостник е с 28.5 точки, 115 т. на ЕК и 69 т. на СМТ. В списъка изнесен в СМГ е поред 96-ти. Според мен има голяма вероятност някой с по-висок рейтинг да го измести. Но пък децата, които по рейтинга на Крис са преди него имат и по-добри резултати на изпита. Според Вас дали да се надяваме, че сме вътре или да очакваме изненади? Извинявайте, ако Ви се струвам малко нелогична, но в момента съм доста объркана и не мога да се ориентирам. Благодаря предварително.
Списъците по резултати ли са? Какви а другите резултати - на пръв поглед!

# 1 197
Да по резултат от изпита. Поне с такова впечатление останах от думите на съпруга ми. Той е там в момента. Доколкото разбрах максимален резултат 42 т.

# 1 198
Да по резултат от изпита. Поне с такова впечатление останах от думите на съпруга ми. Той е там в момента. Доколкото разбрах максимален резултат 42 т.
Много зависи останалите деца какво са направили, но мисля, че можете да се радвате... 😉

# 1 199
Моля ви, някой да качи резултатите!

Общи условия

Активация на акаунт