Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 287 082
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Здравейте! Моя хубостник е с 28.5 точки, 115 т. на ЕК и 69 т. на СМТ. В списъка изнесен в СМГ е поред 96-ти.

Ако 96-тия е с такъв резултат, то явно летвата е много високо.

# 1 201
Здравейте! Моя хубостник е с 28.5 точки, 115 т. на ЕК и 69 т. на СМТ. В списъка изнесен в СМГ е поред 96-ти.

Ако 96-тия е с такъв резултат, то явно летвата е много високо.
Да, така ми се струва и на мен. Още след изпита детето беше много притеснено и не можеше да каже изобщо какво е направил. Явно напрежението му е изиграло лоша шега. Дори очаквах по нисък резултат. Но каквото такова. Остава само да се надяваме, че рейтинга му ще му помогне. На обед ще се опитам да отида до СМГ, но не гарантирам снимки с високо качество - разполагам само с телефон. Ако успея да ги кача тук би било добре, но засега не мога да се ангажирам на 100 процента.

# 1 202
хм, съгласно графика за дейностите по приема на СМГ днес от 12.30ч. (т.е. след по-малко от час) е награждаването на първенците от ОМТ... само дето човек няма как да разбере резултатите ако не търчи до СМГ, и то в работен ден... тези хора в кой век са и чували ли са нещо за интернет???

явно ще чакаме някой родител да снима и качва...

# 1 203
  • София
Нямам смартфон и не съм снимала, но 112- тия беше с около 27 т. Много силен випуск! Браво на децата! Мойто няма да е от приетите, но добре съм го оценила, точно колкото очаквах от 2-ри модул.

# 1 204
докато чакаме резултатите от смг някой да ги качи можем да се забавляваме:  http://www.parvamatematicheska.com/news-bg-2/342-rezultati-vtori … t-pchmg-2016.html

# 1 205
  • София
Моето дете най-вероятно е прието. С 29.5т 70номер. Ще изчакам официално, но мисля, че сме успели. Аз снимах, но чак после видях, че снимките са ужасни и нищо не се вижда, така че и да ги публикувам, няма да помогна много.

# 1 206
Моето дете най-вероятно е прието. С 29.5т 70номер. Ще изчакам официално, но мисля, че сме успели. Аз снимах, но чак после видях, че снимките са ужасни и нищо не се вижда, така че и да ги публикувам, няма да помогна много.
Публикувайте ги, ако ви е възможно!

# 1 207
Файл : SMG_OMT2016.zip
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=9d4e8857ae
сниманото класиране в СМГ от днес

# 1 208
  • София
Супер. Да, тези снимки са много добри. Моите няма смисъл да ги качвам

# 1 209
  • София
Свързах се със СМГ по тел. Резултатите ще качат на сайта чак довечера, тъй като тогава вече щял да е окончателен списък след сверки и т.н. - говорих с госпожа, която каза, че нищо не зависи от нея така й е предадено. Може би е във връзка с това, че могат да се видят днес лично работите и да не би да има контестации, нямам представа. Но наистина как очакват да наградят първите в 12:30 като не всеки може да отиде лично на място...
Иначе мога да кажа, че Тмакс на ОМТ е 42,5 т., Тмин е може би 0 или 2 - последните в списъка са с 0 т., но не зная дали щеше да е отразено, ако не са се явили. 112то дете е с 27т.
Вече виждам, че има и снимки. Супер!
П.П. martikom, би трябвало да е вътре детето, т. като предварителния му рейтинг е в първите 15, така че мисля няма начин да го изместят.
Честито на всички приети!

# 1 210
  • София
Изключително радостна съм за две деца от 5 ОУ, които са в първата тридесетица, защото резултатът им е от училищна подготовка и 1 час седмично кръжок по математика, организиран от самото училище, без СМГ курсове. С добър и отдаден учител, и разбира се, талант, всичко е възможно.

# 1 211
И аз снимах. Някои от снимките са много добри, но някой са с лошо качество. Ако някой изяви желание мога да ги кача, но виждам, че са ме изпреварили. Доста дечица имаше пред списъците и с такова желание и нетърпение искаха да разберат резултата си, че чак ми стана мъчно... но разбираемо е - всяко от тях е положило доста труд и усилия (като знам и моето с какво желание се подготвяше...). Успех на всички!  Hug

# 1 212
И аз снимах. Някои от снимките са много добри, но някой са с лошо качество. Ако някой изяви желание мога да ги кача, но виждам, че са ме изпреварили. Доста дечица имаше пред списъците и с такова желание и нетърпение искаха да разберат резултата си, че чак ми стана мъчно... но разбираемо е - всяко от тях е положило доста труд и усилия (като знам и моето с какво желание се подготвяше...). Успех на всички!  Hug

Ще сме благодарни да ги качите и вашите снимки, понеже някои от предходните са с изрязани резултати и не се виждат

Hug

# 1 213
като гледам какво е гъсто след 70 място явно рейтинга ще решава за доста деца...

# 1 214
Много Благодаря за публикуваните резултати!

Общи условия

Активация на акаунт