Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 044
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Въпросната Ели носеше вилици и малки листчета завити около вилиците. Аз нищо не съм н носила. Та тези листчета й казваа какво, как. А при нея картите били символи.........В един момент и аз започнах да разчитам нейните карт: ако са повече от червения цвтя - става, ако са ппвече от черния цвят - трудно ще стане.
Елате, ще ви гледам на вилици и карти! Simple Smile

# 196
Момичета, миналата седмица звъннах на Сирма, имах само един въпрос и получих положителен отговор. Това, което ми каза съвпада с казаното ми от още две жени, и като време и като резултат. Само Божидар Караджов твърди обратното, та ще чакам и ще се надявам, жените да се окажат прави или по-скоро познали.

# 197
Привет на всички:)

Видях се с Ели-момичето с вилиците. Искам да споделя, че изобщо не позна за бившия ми приятел относно характер, поведение и т.н. надявам се не е познала и за бъдещето ми... не ми го начерта много розово:)) времето ще покаже...

Поздрави:)

При мен беше супер тягостно,мърляво едно такова, нечистоплътно и нямам предвид  мръсната пейка.....Темата за мъртъвците й е любима във всички аспекти...Хвърлих " гадаещите" вилици в първия кош,веднага след като се наслушах как чакала още един да клекне и да й се моли.Ако въпросният се заеме да го прави, определено трябва да е силно не на себе си!
Знае кой кога ще умре, но не знае кога ще пътува до Бургас....
Картите едно премъдро предричат, посудата за хранене -обратното.Казва тя самата едно, сетне то се превръща в друго, ма била забравила предното си видение( отпреди 3 мин). та не е в състояние да забележи тоталното противоречие,още по-малко пък да го обясни, след като й бъде посочено...
Ползвайте си вилиците като прибори!
Впрочем , какви два езика я " объркват"- нещо ромско/турско да има там?

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 03:24 от ryannn

# 198
  • София
ryannn , не е конкретизирала езиците, които владее, но определено не е много адекватна.
Накара ме да й пиша на е-mail, но отговор няма. Обяснението й беше, че в пощата си влизала "от дъжд  - на вятър" и затова нямам отговор. Цялата информация, която получих беше противоречива.
Попитах Ели дали гледа на себе си. Отговорът беше, че не се налага, защото знае всичко което й предстои и как ще се случи. Тогава зададох конкретен въпрос, отговорът беше ммммъцане и редене на вилици, карти, отвиване на листчета.......противоречива информация.

# 199
Не знам дали ще ме разберете, но като прочетох тук за бабата на Азис взех да се чудя кой човек с всичкия си би отишъл при нея. А това с вилиците е пълна щуротия. И мислите ли че циганките много са се загрижили за вас? Ами че от как се помня на пл. Св. Неделя като мина все разни циганки ми говорят за магии и предлагат услугите си, когато не просят директно пари. Ами разбира се, че ще е всичко противоречиво. Те търсят объркани хора със слаба психика и блъфират, като гледат да ви вземат колкото се може повече пари. Определено не ви уважават. Като започнат да ми говорят за магии и да ми врачуват по улицата се прекръствам и отминавам. Понеже са писнали на хората сега като минеш ти казват че те чака добро. Едно време все говореха, че имаш черна магия и можели да ти я развалят. Но на хората им е писнало от чернота и сега са сменили тактиката и стратегията.

# 200
  • Sofia
Райън, Николинаник и всички други, споделили обстойни и подробни мнения за Ели - благодаря ви, осветлихте ме .   bouquet 

# 201
  • в сърцето на държавата
Здравейте на всички,
някой лекувал ли се е при МОМЕРА ПЕНЧЕВА ОТ СТ.ЗАГОРА?
Ще съм благодарен ако сподели.

# 202
Баща ми получи първия си инфаркт дни след като се подложи на "лечение" при екстрасенс. Не мисля, че външната намеса в енергийното поле на човека е нещо добро  Peace

# 203
Баща ми получи първия си инфаркт дни след като се подложи на "лечение" при екстрасенс. Не мисля, че външната намеса в енергийното поле на човека е нещо добро  Peace
Ами да, ето една книга, която обяснява защо това се е случило, която ти е известна, но не и на другите:
От какво искат да ни “спасят” НЛО, екстрасенси, окултисти, магьосници?
http://duhovnabran.hit.bg/ufo.html

# 204
Здравейте. От скоро имам проблеми и попаднах на Вашият форум. Изчетох доста от темите ми и си признавам, че определено ми е интересно. През живота си съм посещавал жена, която гледа на карти. Първият ми път, преди 10 години наистина ми позна. От тогава съм ходил много пъти при нея, като в един от тях, ми каза, че имам направена магия. Заведоха ме при един, който не мога да кажа какъв е, но твърдеше, че след 3 посещения я е развалил. Въпросната жена потвърди изреченото от него. Мисля, че тя може би познава, защото както и Вие казвате, няма тарифа, а казва, буквално "каквото дадеш за здраве". Проблемът ми е, че от много време ми казва все едни и същи неща, а и вече със сигурност ме познава, и може би вече доверието ми е намаляло, защото през годините, както е познавала, така и е предричала неща, които не се случиха. Това е моята история и моля за помощ!
Първо, мисля другата седмица да посетя жената от Шемшево. От Вашите мнения ми се стори надеждна. Второ, моля ако можете да ми помогнете да се свържа с така коментираната от Вас Цеца, защото от 2 дена и звъня, но телефона и е изключен. И трето, последно, видях в предишната тема се споменаваше за Поля от Ловеч. Как да се свържа с нея?
Благодаря предварително на всички и Ви пожелавам всичко, което искате да се случи!

# 205
Коя беше жената от Приморско, която много познавала?  рових в темите но не я намерих, а е писано за гледачка от Приморско.

# 206
някой посещавал ли е веселина от мраморен?

# 207
Здравейте,някой да има впечатления от Силвия от Перник,предстои ми посещение ако някой е ходил моля за мнение.Благодаря!

# 208
  • София
Здравейте,някой да има впечатления от Силвия от Перник,предстои ми посещение ако някой е ходил моля за мнение.Благодаря!

Силвия Никифорова ли?

# 209

Силвия Никифорова ли?
   Ами не и знам фамилията знам,че е в Кв.Изток ?

Общи условия

Активация на акаунт