Ясновидци/врачки - тема 18

• 147 994
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
MayyaI,много благодаря!  bouquet

# 241
fata_morgana се опитва да ви помогне

серафима,ти имаш проблеми с четенето,с разбирането на това ,което четеш или какво.
пусни,за Бога, своя тема и там пиши и заклеймявай колкото искаш.
досадна си,фанатизирана и едностранчива,не смятам и че си особено интелигентна,за да поучаваш,съмнявам се да си чела нещо повече от нещата,публикувани в сайтовете,който линкваш
Можеш ли да четеш и колко пъти и колко на брой потребители те ПОМОЛИХА да се спреш.
определено на мен м,и писна да те срещам в тази и др.подобни теми-дали ходя някъде или не си е лично моя работа,какви решения взимам за себе си -също.Тази тема е за хора-съмишленици,моля не спамИ повече! не мисля ,че точно ТИ можеш да ме научиш на каквото и да е-чела съм /явно доста повече от теб/ и не мисля едностранчиво,за мое щастие-нещата не са само черно-бели,надявам се знаеш /или не,все ми е едно,не е мой проблем,както и това,както правя с МОЯ живот,не е твой проблем/
Също така,много се надявам повече да не чета глупостите ти,копирани от съмнителни сайтове! Praynig

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 20:35 от ''rain''

# 242
Темичката ни се превърна в четена на библията и тн..........та да се включа и аз Simple Smile
"Някога съвсем в началото,човек не е изповядвал никакви религии.Те са се появили вследствие на неговата деградация,започнала с отказа му от вярата в собствената му божественост"

Религията е инструмент за обществен контрол,за предотвратяване и удържане на престъпността-все задачи,които тя споделя със съдилищата,полицейските участъци и затворите .

Моля,спасителките на нашите души да напуснат темата и да не спамят повече!!!!!

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 20:38 от pepi1

# 243
Направо акъла не ми го побира как е възможно някои хора да говорят и пишат такива безумни глупости, че Петър Дънов е "лъжеучител" или Ванга - "магьосница"... Към всички, които говорят подобни неща: ХОРА, ОГРАМОТЕТЕ СЕ МАЛКО! ЧЕТЕТЕ! ПРОУЧВАЙТЕ! РАЗШИРЯВАЙТЕ СВЕТОГЛЕДА СИ!   

# 244
  • София
Аман от спамъри! Пак трябва да уведомяваме модератор! Има-няма и налетят. Не беше Мария 71, фата моргана, сега и Серафима!!!

# 245
  • Под Слънцето
Ми правете подписка за перманентен бан на такива потребители.. С радост ще се включа!

Сега погледнах пак поста на серафима и що да видя - цитира ни тук  оня хитряга Висарион ,който измами десетки люде и си живее като цар..
А бе .. направо игнорирам такива постове, ама много се навъдиха .. Взех да си мисля че и тук има платени провокатори .. Убедена съм ,че са от некоя адвентиска църква.. #2gunfire #2gunfire

# 246
Да се похваля. Ходих днес при този Атанас. Млад и чаровен мъж, много интелигентен и някак лъха на спокойствие от него. Останах изненадана колко много неща ми каза. Както ми беше казала съседката, носих снимка на мъжа си. Взе снимката и чете нещо над нея, а после подреди отгоре някакви символи. Каза ми, че ще има резултат от 3 часа до 3 дни, но мъжът ми първите три дни ще спи повече от нормално. Докато си пиех после кафето до СУ и чаках моя позната, моичкият се обади, че тази вечер ще се прибере рано. За 12 години брак никога не се е обаждал да уведоми или пък да си дойде преди 8. Тази вечер се прибра и дори не си дояде салатата, която за първи път той направи. Излишно е да казвам, че вече спи и сънува. Явно ритуалът е подействал  Heart Eyes

# 247
Да се похваля. Ходих днес при този Атанас. Млад и чаровен мъж, много интелигентен и някак лъха на спокойствие от него. Останах изненадана колко много неща ми каза. Както ми беше казала съседката, носих снимка на мъжа си. Взе снимката и чете нещо над нея, а после подреди отгоре някакви символи. Каза ми, че ще има резултат от 3 часа до 3 дни, но мъжът ми първите три дни ще спи повече от нормално. Докато си пиех после кафето до СУ и чаках моя позната, моичкият се обади, че тази вечер ще се прибере рано. За 12 години брак никога не се е обаждал да уведоми или пък да си дойде преди 8. Тази вечер се прибра и дори не си дояде салатата, която за първи път той направи. Излишно е да казвам, че вече спи и сънува. Явно ритуалът е подействал  Heart Eyes

Малко е рано, но честито!
Понеже пощата ти ще се види в чудно чудо да поеме лавината от поисквания на координатите на Атанас, дали не би ги споделила тук , в допълнение към  разказа ти за него, моля?
Поне да се промъкне някаква информация по темата на форума между криворазбраните интерпретации на Библията, с които е задръстен тез дни...

# 248
  • София
Ходих днес при този Атанас.

И аз имам същата молба!

# 249

И аз имам същата молба!

Каква молба?

# 250
Сега погледнах пак поста на серафима и що да видя - цитира ни тук  оня хитряга Висарион ,който измами десетки люде и си живее като цар..
А бе .. направо игнорирам такива постове, ама много се навъдиха .. Взех да си мисля че и тук има платени провокатори .. Убедена съм ,че са от некоя адвентиска църква..

Може ли да обясниш какво имаш предвид за йеромонах Висарион? Някакви конкретни факти. Или го бъркаш с някого или не знам какво да мисля...

Платени провокатори няма, но темата е рекламна за определен вид услуги.

За пръв път чувам адвентисти да дават линкове към православни сайтове и текстове на православни монаси и свещеници.   newsm78

Ти с ясновидство ли се прехранваш, че така се развълнува?   bouquet

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 23:00 от Серафима

# 251

И аз имам същата молба!

Каква молба?

Тази:)
" дали не би ги споделила тук координатите на Атанас , в допълнение към  разказа ти за него, моля?"

# 252
Аман от спамъри! Пак трябва да уведомяваме модератор! Има-няма и налетят. Не беше Мария 71, фата моргана, сега и Серафима!!!

Simple Smile Simple Smile Simple Smile ма те  искат да ни помогнат,обаче ние като сме се заинатили и не им щем помоща  Sad

# 253

И аз имам същата молба!

Каква молба?

Вече ме е страх да давам контакти Wink Дадох номера на Ели, от която имаше доста доволни, които ми писаха на лични и не се осмелиха да пишат тук и недоволни, от които някои ме обвиниха, че съм им дала номера. На този Атанас имам телефонен номер, но съм сигурна, че ако го дам пак някой ще ме нахока с писмо.
Тази:)
" дали не би ги споделила тук координатите на Атанас , в допълнение към  разказа ти за него, моля?"

# 254
  • София

[/quote] Simple Smile Simple Smile Simple Smile ма те  искат да ни помогнат,обаче ние като сме се заинатили и не им щем помоща  Sad
[/quote]

Sick Нито е по темата, нито им искат помоща, само пълнят страници.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт