Ясновидци/врачки - тема 18

• 149 423
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Направо акъла не ми го побира как е възможно някои хора да говорят и пишат такива безумни глупости, че Петър Дънов е "лъжеучител" или Ванга - "магьосница"... Към всички, които говорят подобни неща: ХОРА, ОГРАМОТЕТЕ СЕ МАЛКО! ЧЕТЕТЕ! ПРОУЧВАЙТЕ! РАЗШИРЯВАЙТЕ СВЕТОГЛЕДА СИ!  
#Crazy От моя гледна точка понятията ви са доста объркани.
За Ванга вече достатъчно казах, ето и за Дънов:
ДЪНОВИЗМЪТ - ПРИКРИТ САТАНИЗЪМ
http://www.sveta-nedelia.org/ocms/export/sites/svetanedelia/lm/b … anov-broshura.pdf

Целта ми не е да дразня някого, а по-скоро евентуално да доведа някого до размисъл, като съвсем не очаквам това да е мнозинството от пишещите тук. Точно сега се случи да обсъждаме тези неща в православната тема и реших да се възползвам и да ги пейстна тук, защото са по темата.

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 23:13 от Серафима

# 256
дачна 2222 и анчолина.не знам дали е една и съща дама,но няма как да разберете дали ако ви каже някоя врачка,че даден мъж ви е по съдба дали е вярно,те повечето като че ли така рисуват розово бъдеще,но силно,ама силно ви пожелавам да усетите със сърцето си когато срещнете своята половинка(ако не сте вече до нея разбира се).естествено е когато сме затруднени да потърсим врачки,всеки сам си решава,едни пият,други пушат,трети се дрогират,четвърти изневеряват,други се гаврят,убиват...не мисля,че навреждаме на други с ходенето по врачки,лично аз не вярвам в розовите им романи,по-скоро бих искала да чуя от какво да се предпазя ако мога.аз също вярвам в Бог,но той е любов,разбиране,осъвършенстване,мир.ако врачките лъжат,то ние не носим греха им.и ми се ще да попитам фата моргана как знаете какво ви чака като наказание? вие решенията на Бог ли знаете?че казвате,че и децата и внуците наказвал,за да ни боли повече/Бог ни обича такива,каквито сме,с нашите слабости,грехове,та нали когато е разпнат е опростил престъпник!!!!!!!!!! не пропвядвам слово Божие,аз сама прценявам до каква степен вярвам и на какво,защото църквата е моето сърце,моята емоция,моето усещане и загубвайки се се намирам по-мирна и доволна.не съдете щом сте вярващи  и не поучавайте,приемете всеки с любов,не сме тук да променяме хората.по думите на фата моргана излиза,че щом си гледала преди та дори и само на приятелки,значи си била демон и ти ли,сатаната се е вселил в теб или какво? обвинявате,че вярваме на някой,а вие самите не сте видели с очите си кой кога и как е писал библията.ако гледате канали като нешънъл джиографик ще научите как се намират скрите евангелия,писания...а библиотеката във Ватикана е най-потайното място,в което се съхраняват доста интересни нещица,но малък кръг от хора знаят за това.никой в селото ми не е знаел историята от преди стотици години на земята,на която се намира,но във ватикана има подробна книга с имена на свещенници,хора,събития.и църквата доста неща си измисля,всявайки ни ужас и страх.не,църквата е нашето сърце и не плямпайте глупости-Бог ще накаже децата Ви.сам той реава дали ще накаже,кога и как!извинявам се за спама и дългия роман,а на даяна 2222,миличка,не вярвай,че някой ритуал е накарал приятеля ти да се лепне за теб,ти самата си го запленила с времето,и явно има страхове или любов,за да не се откаже от теб! на мен ми трябваха години нерви ,упоритост да накарам моя да проумее,че не го искам в живота си без да съм правила ритуали,нито той.стискай зъби,живей живота както го разбираш.извинете ако съм обидила някой,не бих искала да поучавам и аз,но някои се вживяват като пратеници ама на кого?

# 257
серафима,кое е по темата? то не че моя коментар беше,но отговорих на вашите писания.темата е от кои врачки сте доволни и са изброени някой,но всички са живи и здрави предполагам.за разлика от дънов и ванга и никой не ги е коментирал тук newsm78 .незнам дали някои хора вярват на врачки,ама и други вярват на събития и приказки,които не са проверили.ама било написано,било усетено.ми те и други са усетили и признали ванга,че познава.аз лично не съм я виждала,но едва ли е обладана от демони.айде стига страшни приказки преди лягане.този казал това,другия онова,ама там е написано...свободно слово-свободна мисъл,свободна воля и вяра-кой както прецени.и най-големия престъпник е еднакъв сред другите пред Бог! то също пише,че и разкаялите се ще получат благоговение,та дори и точно преди смъртта си.саманта,не се обвинявай на кого какво си дала.доволни-недоволни винаги ще има и то при всеки маг,ходжа и т.н.пожелавам ви любов,любов и пак любов на всички !

# 258
Направо акъла не ми го побира как е възможно някои хора да говорят и пишат такива безумни глупости, че Петър Дънов е "лъжеучител" или Ванга - "магьосница"... Към всички, които говорят подобни неща: ХОРА, ОГРАМОТЕТЕ СЕ МАЛКО! ЧЕТЕТЕ! ПРОУЧВАЙТЕ! РАЗШИРЯВАЙТЕ СВЕТОГЛЕДА СИ!  
#Crazy От моя гледна точка понятията ви са доста объркани.
За Ванга вече достатъчно казах, ето и за Дънов:
ДЪНОВИЗМЪТ - ПРИКРИТ САТАНИЗЪМ
http://www.sveta-nedelia.org/ocms/export/sites/svetanedelia/lm/b … anov-broshura.pdf

Целта ми не е да дразня някого, а по-скоро евентуално да доведа някого до размисъл, като съвсем не очаквам това да е мнозинството от пишещите тук. Точно сега се случи да обсъждаме тези неща в православната тема и реших да се възползвам и да ги пейстна тук, защото са по темата.
хайде стига вече,жена,на никой не му пука какво искаш да кажеш,както все още ти е трудно да разбереш. тук пишат големи хора,с глави на раменете си,които могат да вземат решения и понасят отговорността от тях сами. никой няма нужда от жалките ти напъни да го насочваш нанякъде. Както забелязваш,не ти се обръща внимание,постовете ти се прескачат/ както и заслужава спама,който бълваш/,само дето на мен ми се изчерпи търпението и си правя труда да пиша. то бива дебелокожие,но това твоето е краен фанатизъм ,бе жена. що не си гледаш семейството,а си тръгнала души да спасяваш-гледай ти да се спасиш,зарежи другите и като целта ти не  еда дразниш другите,вземи и се разкарай от тази тема

# 259
  • Под Слънцето
Така.. ся по темата- Сирма каза и стана. До тук сме 1:0 за нас.

Бе сичките нови звезди у Софията бе..
Пратете малко хуманитарна помощ към Варна,че тука издишат отсекъде..
Красимира Ашикова, новото ми откритие  е поредното доказателство.. Празни приказки кат на пазара.. Не съветвам никой да я посещава и да си губи времето.

# 260

Красимира Ашикова, новото ми откритие  е поредното доказателство.. Празни приказки кат на пазара.. Не съветвам никой да я посещава и да си губи времето.

Хм, Сирма раздава своите предсказания от бургаско село,имате си и крайморска гадателска служба:)

# 261
  • Под Слънцето

ryannn , никоя от тук не става за тва ,дет ми трябва..

дан ги изброявам ся поименно,но не са една и две..

# 262

ryannn , никоя от тук не става за тва ,дет ми трябва..

дан ги изброявам ся поименно,но не са една и две..

Повярвай ми....знам....

# 263

Хора,плашите ме с тази Сирма.Хайде,няма ли някой да се появи и да си признае,че не му е познала?
/TopsyG, раздам се за теб,да не ме разбереш сега погрешно/,ама за себе си се притеснявам,че излиза мноого да поознава тази жена,пък аз не искам.Ама и др.се учдя защо първия път ми каза едно,след три седмици да речем/може и повече да е било/ съвсем обратново- въпроса беше един и същ. Ей т'ва не мога да разбера сега и мира не ми дава

# 264
защо да няма?аз видях доста хора,които писаха,че не познава,че сроовете и и ритуалите и не ставали за нищо.на мен и настояще не ми позна,та камо ли за бъдещето...за хуманитарна помощ и в пловдив има нужда.за махмуд ще дам отговор до два месеца,за сирма до нова година,ама забравих да питам до коя нова година? newsm78.не знам защо питам конкретен въпрос,а не получавам отговор,а се започват едни ми ти любовни романи за принцове... на мене принцове не ми требет,оти и я не съм принцеса,ако сакам-мъже бол....Може би имам вид на отчаяна от живота и разочарована от любовта или че неистово търся някой,а не е така.по-завеяна водоблейка едва ли има,нося се винаги сред облаците,създавам си смешни ситуации и им се смея като дете на глупави физиономии.а на тези дето акъла им не побира нещо си....ми толкова им е капацитета,не сте тук да разбирате някой,а да живеете вашия си живот.дано темата за православието да стане по-интересна,че да не хуквате  на гости в други теми.

# 265
  • Под Слънцето
''rain'' , да те успокоя , мила. Не съм за събиране и  др. такива.. Работата ми пострада от завистливи познати и роднини.. Това се опитваме да оправим със Сирма. И не съм й задавала конкретни въпроси.За ритуалите до тук пари не ми е взела. Сама видя какъв е проблема при мен. Аз само потвърдих. Пиша си с много  момичета на лични и съм споделила. Оня ден писах ,че позвъних на Сирма след като анчолина  (мисля) беше постнала ,че  й е познала за изпит. Сирма каза още малко. Днес е факт първото нещо, за което чаках раздвижване и драпах толкова..

Пък на доста момичета не им е познала нищо, така че стискам палци да не се случи това,което те притеснява.

# 266
сибирка,не знам кое не Ви е станало ясно от моите постове!
Аз моята половинка съм си я намерила и знам,че си ми е по съдба.
Дали някоя врачка ще ми каже,че той е за мен или не,това лично не ме интересува.
Явно четете постовете ми през ред.

# 267
,,Аз моята половинка съм си я намерила и знам,че си ми е по съдба.,,  Дано повече такива нещица четем,радвам се,че сте щастлива  Hug и ако решиш някой ден да бъдеш госпожа  хвърляй повече виртуални букети със семейно щастие насам  bouquet писах на лични за объркването ми Joy.хубав ден,момичета !

# 268
виждам,че доста коментирате сирма и от собствен опит мога да кажа,че нито познава,нито има някакви способности.когато се обадих за първи път бях доста впечатлена от нея и мога да кажа че само тогава ми позна,но след като вече започна уж да ми помага,нищо не се случваше,даже нещата се влошаваха.постоянно си измисляше някави магии,който трябва да разваля и хиляди други работи и нямаше никаква познаваемост.а перите който съм дала са близо вече 1000 лв и абсолютно нищо,освен още по влошени неща

# 269
може ли някой да сподели мнение и впечатления за ангел от дианабад

Общи условия

Активация на акаунт