От моя гледна точка понятията ви са доста объркани.
.незнам дали някои хора вярват на врачки,ама и други вярват на събития и приказки,които не са проверили.ама било написано,било усетено.ми те и други са усетили и признали ванга,че познава.аз лично не съм я виждала,но едва ли е обладана от демони.айде стига страшни приказки преди лягане.този казал това,другия онова,ама там е написано...свободно слово-свободна мисъл,свободна воля и вяра-кой както прецени.и най-големия престъпник е еднакъв сред другите пред Бог! то също пише,че и разкаялите се ще получат благоговение,та дори и точно преди смъртта си.саманта,не се обвинявай на кого какво си дала.доволни-недоволни винаги ще има и то при всеки маг,ходжа и т.н.пожелавам ви любов,любов и пак любов на всички !
От моя гледна точка понятията ви са доста объркани.
.не знам защо питам конкретен въпрос,а не получавам отговор,а се започват едни ми ти любовни романи за принцове... на мене принцове не ми требет,оти и я не съм принцеса,ако сакам-мъже бол....Може би имам вид на отчаяна от живота и разочарована от любовта или че неистово търся някой,а не е така.по-завеяна водоблейка едва ли има,нося се винаги сред облаците,създавам си смешни ситуации и им се смея като дете на глупави физиономии.а на тези дето акъла им не побира нещо си....ми толкова им е капацитета,не сте тук да разбирате някой,а да живеете вашия си живот.дано темата за православието да стане по-интересна,че да не хуквате на гости в други теми.
и ако решиш някой ден да бъдеш госпожа хвърляй повече виртуални букети със семейно щастие насам
писах на лични за объркването ми
.хубав ден,момичета ! Препоръчани теми