Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 214
  • 725
  •   2
Отговори
# 375
ryannn ти из цялата страна ли си ходила по врачки??? От една поне да беше доволна като гледам из постовете ти сега... Дори като те чета и се чудя за какво точно ходиш, за да събираш данни за всеки един или за нещо за себе си..

Според мен , всички са страхотни!Аз лично нямам никакви оплаквания!
Виждам, че и доста други са много доволни, но ти благодаря, че си откроила моите постове!:)
Пък за някой  форумец може и да са полезни.

Прави впечатление, че все едни и същи хора недоволствате, дори се замислям дали някой от вас не е някоя от врачките в списъка и иска да отстрани конкуренцията. Ей сега ще разкажа подробно за моите посещения. Само да погледна пак в темата да не прескоча някой Simple Smile

От доста време чета форума, просто ви познавам повечето само по ник и по мненията из темите Wink Да започна и аз да споделям накрая къде съм ходила и какви впечатления имам.... Накрая просто ми омръзна да обикалям и реших да се просветя в темите, че да не ми се налага да си плащам на някого за ритуалчета.  Party
Хм, значи и ти си съшо толкова доволна..Simple Smile
Ще очаквам с интерес споделянията ти.

# 376

Прави впечатление, че все едни и същи хора недоволствате, дори се замислям дали някой от вас не е някоя от врачките в списъка и иска да отстрани конкуренцията. Ей сега ще разкажа подробно за моите посещения. Само да погледна пак в темата да не прескоча някой Smile

От доста време чета форума, просто ви познавам повечето само по ник и по мненията из темите Wink Да започна и аз да споделям накрая къде съм ходила и какви впечатления имам.... Накрая просто ми омръзна да обикалям и реших да се просветя в темите, че да не ми се налага да си плащам на някого за ритуалчета.  Party

# 377

Прави впечатление, че все едни и същи хора недоволствате, дори се замислям дали някой от вас не е някоя от врачките в списъка и иска да отстрани конкуренцията. Ей сега ще разкажа подробно за моите посещения. Само да погледна пак в темата да не прескоча някой Smile

От доста време чета фору?ма, просто ви познавам повечето само по ник и по мненията из темите Wink Да започна и аз да споделям накрая къде съм ходила и какви впечатления имам.... Накрая просто ми омръзна да обикалям и реших да се просветя в темите, че да не ми се налага да си плащам на някого за ритуалчета.  Party

Не се разбира добре...преди миг сподели, че ти е омръзнало да обикаляш и да си плащаш...но , въпреки това си...доволна?
Интересно:)От кое  всъщност?
И ако си си решила проблемите и затова си доволна, какво те води при търсещите?Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 00:04 от ryannn

# 378
Така.. Да разкажа за тези, при които съм ходила
1. Имаше едно време една Цецка с къса коса, прическа тип мъжка. Посрещаше в едно кафене, но предимно отговаряше по телефона, беше 048.. от онези импулсните. Тя ми отговаряше на различни въпроси и в повечето случаи се сбъдваше. Тогава имах едно старо гадже, плод на младежкото ми увлечение, но нещо там ми липсваше в тази връзка, сега след години като се замисля, по-скоро ни е липсвала зрелост. Тогава отидох лично при нея и исках той да тича след мен. За тогавашните пари ми взе колкото беше заплатата на майка ми и поиска още, за да заздравяла отношенията ни. Даде ми някакви пластмасови дрънкулки, които да хвърля някъде у тях и една блузка, която да подаря на първия срещнат. Съответно момчето започна да тича след мен. Дали беше от младежко увлечение или магията на тази Цецка подейства нямам идея. След време я потърсих, но този номер не беше вече активен.
2. После си намерих една Тони, която също беше с импулсен телефон. Тя ми познаваше винаги и бях много доволна от нея. След време, когато се обадих, вдигна друга жена и каза, че Тони не работи вече там.
3. След Тони ходих при жена, която се представя като Малина в Пловдив. Намерих я от обява във вестник. Офисът й беше на В. Търново улицата и гледаше на някаква икона. Каза ми, че имам проклятие и момчето, с които я посетихме е моята половинка в живота, с тази разлика, че момчето беше брат ми, но сме с различни фамилии двамата. Поиска ни някаква голяма сума да махне проклятието, а за гледането колкото й оставим. До там се изчерпах с идеите за Малина.
4. В същия вестник имаше Станка от Русе. Обадих й се по телефона. Това, което ми каза по въпроса, който й зададох се сбъдна по-късно. След това пак й се обадих, но каза да отида лично и понеже Русе - София е много близко, реших да го оставя за друг ден Simple Smile
5. Намерих си една ромка в Ст. Загора, когато бях там за няколко дни. Живее в квартала точно под Самарското знаме. През цялото време прочутата старозагорска врачка ми обясняваше, че имам магия и откланяше въпросите ми. Отделно голямата такса.
6. Бяхме на почивка в Поморие и решихме да отидем до прочут за времето си ходжа в Айтос. Всъщност бивш ходжа, така да се каже. Човечецът ставаше за ритуали. В това си беше много добър, но като гадател не познаваше. Инак ритуалчетата, които ми прави всички хванаха. На другото лято пак го потърсихме, но беше починал. Така си намерихме ходжа Сабри. Живее на една много стръмна улица в Айтос, чак горе на върха. Караше ни да подскачаме на някакви лозови пръчки и от това, което каза нищо не се сбъдна, а ритуалите, които направи просто нищо не се случи. По-скоро стана точно обратното на това, което ни предсказа. Тогава нямаше такса, оставяш колкото искаш.
7. Тук в София намерих една жена в Люлин, но забравих името й. Като те хване и ти измръзва ръката. От това, което ми каза само едното се сбъдна, но то нямаше и как да не се сбъдне.
8. От форума взех номера на Сирма. Зададох й конкретен въпрос, свързан с участието ми в един проект. Тя предсказа успешно развитие, а само след седмица закриха проекта. Повече не съм й звъняла.
9. Мартин Захариев - ефирната врачка. Пълен въздух под налягане, останах само с телефонната сметка и добре, че не отидох лично.
10. Намерих си една фейсбук група, в която ясновидци ти отговарят безплатно на въпроси. Засега от там съм доволна, но малко бавничко отговарят понякога.
11. Намерих и тази Ели от форума, по-точно приятелката ми беше взела номера от някого от вас. Питах я за настоящия си приятел и ми каза, че тази връзка ще се разпадне и в действителност скъсахме. Питах я след това ще срещна ли друг и ми каза, че ще е висок и светъл мъж, но това ще видим дали ще се случи. Оказа се, че обратно на твърденията тука, всъщност предлага ритуали, но явно не са от любимата й част. За брат ми позна защо се е развел.
12. Намерих телефон на някаква Вили, която пишеше, че не е импулсен, разказа ми невероятни глупости и нищо по въпроса, който я попитах за брат си. Като погледнах часовника се оказа, че от 15 мин. ми развива теореми. Накрая си останах пак с телефонната сметка, понеже се оказа, че номерът все пак е импулсен.
13. Забравих да кажа за маг Стефан, който е в списъка. Всъщност не е никакъв маг, по-скоро е чел малко от астрологията. Намира се в Пловдив. Мене ме прие в някаква къща до бирената фабрика.

Ами това е като цяло от мен и моите познанства

# 379
Леле колко си ходила! А аз до сега нито веднъж. Мен ме е страх и не бих рискувала да искам амулети за щастие и други такива със заклинаниня, че да не си изцапам аурата. Та търся маг само за изчистване на аурата и от магии. Искам да попитам някоя от вас чувала ли е за пречистване с клони от топола, защото на една приятелка врачката я "пляскала" с клони с листа от топола, като листата били пушили и я опушвала?

п.п. И пак нищо не се разбра за Пепа от Хаджи Димитър в София, а трима са гласували за нея. Да се хабя ли да я посетя?

# 380
Леле колко си ходила! А аз до сега нито веднъж. Мен ме е страх и не бих рискувала да искам амулети за щастие и други такива със заклинаниня, че да не си изцапам аурата. Та търся маг само за изчистване на аурата и от магии. Искам да попитам някоя от вас чувала ли е за пречистване с клони от топола, защото на една приятелка врачката я "пляскала" с клони с листа от топола, като листата били пушили и я опушвала?

п.п. И пак нищо не се разбра за Пепа от Хаджи Димитър в София, а трима са гласували за нея. Да се хабя ли да я посетя?

Ако беше мъж да я пляска, ама не с клонки хихих

# 381
Леле колко си ходила!

Бе, бая добре си походила и ти, kremache!
Добре дошла в клуба на експертите и наслука занапред!:)

# 382
Леле колко си ходила!

Занапред ще започна аз да продавам ритуали Simple Smile хахах
Остава и бъдещето да почна да съзирам...
Но поне ходя за себе си, не за да ги оглеждам и разпитвам кой какъв е, че тук доста постове прочетох как се коментира кой какъв живот води от тези хора. Мен поне ме вълнува само моя Simple Smile

# 383
Леле колко си ходила!

Занапред ще започна аз да продавам ритуали Simple Smile хахах
Остава и бъдещето да почна да съзирам...
Но поне ходя за себе си, не за да ги оглеждам и разпитвам кой какъв е, че тук доста постове прочетох как се коментира кой какъв живот води от тези хора. Мен поне ме вълнува само моя Simple Smile

Каквото споделиш, всеки четящ ще прецени дали намира в  реченото  нещо  полезно като информация за себе си и врачка-плановете си.
Демокрация!:)

# 384
понякога ненужна информация..
доволна съм от малцина като цяло и вече си ги изброих кои са

# 385

Лошото е, че те са или на оня свят или в нелегалност.
Живите и откриваеми, които си посочила ,общо взето, бъркат брат и гадже, дори като сте седнали от плът и кръв в комплект  отпред ....

Ели я знаем всички.
Посочила си фейсбук група, която ти върши работа,макар и бавно, но не казваш коя е....

# 386

Живите и откриваеми, които си посочила ,общо взето, бъркат брат и гадже, дори като сте седнали от плът и кръв в комплект  отпред ....

Ели я знаем всички.
Посочила си фейсбук група, която ти върши работа,макар и бавно, но не казваш коя е....

И да я кажа и да не я кажа, все ще се намери някой тук, който да критикува или да обсъжда кои са членове на групата..

# 387

Ели я знаем всички.

И да я кажа и да не я кажа, все ще се намери някой тук, който да критикува или да обсъжда кои са членове на групата..
Тогава какъв е смисълът да казваш за нея,щом реално няма да я посочиш?

# 388
Аз посочих доста други като имена, но не съм им дала телефонните номера Simple Smile А и там безплатно е само ясновидството. Не знам на колко въпроса имаш право, но като цяло не са ме отсвирили още Wink

# 389
В по предните теми бях срещала името на Таня от Дунавци,сигурно е имало и координати и доколкото помня доста добри отзиви за нея.
Та въпросът ми е,ако някой има телефон за връзка/в списъка липсва/нека ми пише на ЛС или тук,няма проблем.Просто сега имам път натам.
Да си подновя питането! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт