Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 240
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Привет на всички. От доста време ви чета, но се регистрирах едва сега. Исках да отговоря на последния пост на Калина, която каза, че много врачки искали брашно, яйца, захар, вероятно, за да ги похапнат. И аз съм обиколила доста врачки, включително някои от този форум, но и не съм съвсем невежа в областта на окултното. Не съм врачка, ако това си мислите. Всеки един от тези продукти се използва не като продукт за готвене, а има конкретно символно значение, затова се използват при направата на различни ритуали и за изчистване на магии.

Ама ти сериозно ли?  #Crazy Praynig

какво сериозно ли аз?

# 361
  • Под Слънцето
Да, да.. Помня   как бях на гости в с. Енево , Новопазарско .. През 2 къщи  имаше некво стълпотворение от хора .. Чакащите на опашка мъкнеха торби със захар. Роднините ме информираха,че се чака за Радка Батанова. Омайница. Кой по 3 кила захар да носел, кой по 5 при следващото  ходене.. Та жената си правела компотите. Таксата отделно.
Предупредиха ме да не ходя . И не  от комшийска завист..

# 362
Да, да.. Помня   как бях на гости в с. Енево , Новопазарско .. През 2 къщи  имаше некво стълпотворение от хора .. Чакащите на опашка мъкнеха торби със захар. Роднините ме информираха,че се чака за Радка Батанова. Омайница. Кой по 3 кила захар да носел, кой по 5 при следващото  ходене.. Та жената си правела компотите. Таксата отделно.
хахаха
верно ли хахаха
по принцип се използва захар, но в малки количества. или се прави като дар, или заради кристалната си структура, в някои случаи и като символ, но пък пет килца са си доста сериозна доза хахах
сигурно ще прави някакви вселенски магии хаххаха

# 363
На мене маг Марчело ми поиска няколко / не помня колко/ пчелни пити за разваляне на магия. Бях ги изчислила на стойност около 300 лева.

# 364
На мене маг Марчело ми поиска няколко / не помня колко/ пчелни пити за разваляне на магия. Бях ги изчислила на стойност около 300 лева.

ела при мен да ти я разваля, аз ще искам само няколко бурканчета с мед хаххаха

# 365
  • Под Слънцето

Как ги сметна ? Аз  от 1 нормална рамка вадя  ~ 1/2 буркан .

# 366

Леля Радка е потрес!:)))
Станали ли са компотите?

# 367
  • Под Слънцето
ryannn , вероятно.. щом е  оцеляла на пазара на врачките толко време

# 368
ryannn може и за ракия да е било

# 369
Не, Радка наистина е чудна:)Който има захар и отделно такса в повече, да иде!:)Ще му оправи настроението.Забавна  мустакана:)Става бързо-вкарва на групи от 5-6 и обработва на едро!
Докато сме на темата за хранителните провизии, трябва да ви кажа, че т'ва със шепа захар,брашънце и някое друго яйце е нищо.Има една дивна майсторка-ромка,заработва в Пловдив под творческия псевдоним Мария, разказва за себе си, че лекува рак-сериозно е, разбирате-така че и вноските за ядене са сериозни-колкото души сте в семейство, за всеки един о тях се иска да направиш вноска при леля ти Мария по следната схема-пиле, олио, сол, захар, брашно и не помня какво беше още-4 души-4 пилета.Предпочита охладени, явно не ги държи дълго преди изяждане. Ама там работата направо на банкет отива.Каза , че освен храна за една казарма  искала и "подарък"!( Не знам целият тоя кокошарник защо не се води за подарен, ма това е сложна материя!)
Казано е-храната прави борбата!
Напоследък и вилици се искат-хем за чеиз, хем за хранене.Затворен цикъл!
Наздраве!:)

А, сега се сетих, че таз Мария е пуснала неграмотна обява, в която казва нешо от сорта на " ни искам нищу придваритилно да са плаща" и на място , забелва златна пломба и казва-а, дай са 300 лв !Ма, ни са за мен, за Дева Мария са( явно смята, че са адашки).
Остава мистика как точно й ги дава....
Но, както казах-това е сложна материя!

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 23:35 от ryannn

# 370
ryannn ти из цялата страна ли си ходила по врачки??? От една поне да беше доволна като гледам из постовете ти сега... Дори като те чета и се чудя за какво точно ходиш, за да събираш данни за всеки един или за нещо за себе си..

# 371
ryannn ти из цялата страна ли си ходила по врачки??? От една поне да беше доволна като гледам из постовете ти сега... Дори като те чета и се чудя за какво точно ходиш, за да събираш данни за всеки един или за нещо за себе си..
[/quoe]
Според мен , всички са страхотни!Аз лично нямам никакви оплаквания!
Виждам, че и доста други са много доволни, но ти благодаря, че си откроила моите постове!:)
Пък за някой  форумец може и да са полезни.

# 372

Виждам, че и доста други са много доволни, но ти благодаря, че си откроила моите постове!:)

# 373

От доста време чета форума, просто ви познавам повечето само по ник и по мненията из темите Wink Да започна и аз да споделям накрая къде съм ходила и какви впечатления имам.... Накрая просто ми омръзна да обикалям и реших да се просветя в темите, че да не ми се налага да си плащам на някого за ритуалчета.  Party

# 374

От доста време чета форума, просто ви познавам повечето само по ник и по мненията из темите Wink Да започна и аз да споделям накрая къде съм ходила и какви впечатления имам.... Накрая просто ми омръзна да обикалям и реших да се просветя в темите, че да не ми се налага да си плащам на някого за ритуалчета.  Party
Хм, значи и ти си съшо толкова доволна..Simple Smile
Ще очаквам с интерес споделянията ти.

Общи условия

Активация на акаунт