Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 073
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета!
Бихте ли ми препоръчали  ясновидка, която да дава колкото се може по точна прогноза по телефона!Искам да попитам за работа Sad
Благодаря !  bouquet

# 541
Здравейте! Има ли някой, който може да даде лични впечатления (а не от медийни изяви) за Николета от ясновидци? Може и на лично, за да няма съмнения за някаква реклама. Благодаря предварително!

# 542
Здравейте! Има ли някой, който може да даде лични впечатления (а не от медийни изяви) за Николета от ясновидци? Може и на лично, за да няма съмнения за някаква реклама. Благодаря предварително!

Аз мога да дам, изключително голяма простакеса. Няма втора като нея. Как процедира тя? Писах и на фейсбук, изпратих и 30 лева, чрез пощенски запис и чаках 2-3 седмици докато ми гледа. Обади ми се в 20.00 часа, и почна да ми говори неща бързо 2-3 на три, и хоп за 3 мин. И аз я питах може ли малко по-бавно, при вас е шумно, нищо не се чува и не разбирам всичко какво ми говори. На говори ми и някакви верни неща и между тях глупости. И минаха 4 мин и затвори телефона. Обадих се и ми каза, вие имате право на зададете точно 5 въпроса. И я питах откъде на къде, защо не ми казахте като преведох 30 лева предварително? И тя нали я знаете каква простакеса е, нареди ме едно хубаво, аз и теглих +утките майни и тя ми вика ми по телефона, не на живо толкова мога да кажа. А предварителната уговорка беше за почти всичко. Не останах доволен, въздух под налягане е. И изключително невъзпитана и некоректна.

# 543
Някой нещо знае ли за Ивелина Христова - как гадае и контакти?

# 544
 Аз да си подновя питането ,Моля някой който има информация за Ерол от Асеновград да ми пише. Мерси предварително!

# 545
Аз да си подновя питането ,Моля някой който има информация за Ерол от Асеновград да ми пише. Мерси предварително!
И мен ме интересува нека да пише публично.....

# 546
Да ви попитам за Ани от Пловдив?Виждам че тук много от вас са доволни от нея!Как процедира тя!По имейла  ли да и изпратя въпрос?Колко време да чакам отговор?И каква е цената на тази услуга?
Благодаря!

# 547
  • Пловдив
Момичета,колко взима Ани от Пловдив?

# 548
здравейте, много време не съм писал тук. Бях решил,че няма да ползвам повече услуги на врачки, гадателки и т.н.  но вече не се сещам какво друго да направя. Свързвал съм се с с много, последно с Ани от Пловдив и онази от Лондон с картите Таро но и забравих името. Предсказаха ми едни неща като някои станаха, други не.  Искам да попитам за мнението Ви за Валя от Ямбол. Последния път като влизах преди няколко месеца четох добри отзиви. Ако може някой да сподели повече ще съм ви благодарен. Как работи, какво точно предсказва или дава само насоки, точна ли е и т.н. Мерси много!

# 549
Някой нещо знае ли за Ивелина Христова - как гадае и контакти?
Някъде из фейса видях, че има оферта #2gunfire - пращаш смс за 6 лева и имаш две минути за скайп време.

# 550
привет пак. аз отново съм в любовни трепети и простотии. скъсах с единия и сега пак със стария абе пълен хаос в личен план. все тая няма да ви се оплаквам. ходих днеска пак при това вашето Ели. направо нацелих късмет,защото е тука до края на седмицата даже си опаковаше нещата като ходих в тях.позна ми че не трябва да се връщам при стария и защо да не го правя ама като не ме слуша сърцето. общо взето останах доволна от всичко което ми каза, само не ми хареса, че не трябва да се връщам при Любо.ама е права и аз го знам,с две думи ми позна за всичко.поисках си любовен ритуал,ама не ме огря,позна ми че малко прекалявам с такива неща.общо взето това е.

# 551
Коя е тази Ели?

# 552
бях взела номера й от една жена от форума

# 553

Случаят с вилиците, разискван на стр.14 на таз същата тема.

# 554
Разбрах няма нужда да ходя при нея.......... Joy

Общи условия

Активация на акаунт