Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 080
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
margaritka73,ако искаш восъколеене за изчистване те съветвам да си го направиш сама,не е трудно,никак даже и при това сама знаеш какво желаеш,какво чувстваш в момента.ако си гневна,ядосана,мислиш за някой,който те е обидил,наранил,изчакай,успокой се и после се восъколей,хем ще ти излезне по-евтино,хем няма да имаш чужда енергия.просто съвет е,ти си решаваш !

# 526
До колкото разбрах от темата и от предишната, повечето магове и врачки у нас предпочитат да развалят магия като правят амулети и бяла магия, което според мен не е много хубаво. Едно енергийно пречистване на тялото и аурата и премахване на магията би трябвало да е достатъчно. А и дори бялата магия се връща на поръчителя и е възможно нещо да се обърка.

# 527
  • Пловдив
Някои да знае за Стефка от Пловдив?

# 528
Здравейте познавам жена от Плевен която много познава ако някой се интересува да пише на лс.Гледа и по скайп.Изключителто точни прогнози-потвърдени.Няма определена тарифа.

# 529
Аз питах назад из страниците но може и никой да не е видял, та кажете отзиви за груповото ходене при Искра Simple Smile

# 530
Това с амулетите са пълен камуфлаж.

# 531
Момичета, някакви мнения за врачките и маговете от Продавалник имате ли:
http://prodavalnik.com/razvalyane-na-magii-yasnovidstvo-horoskopi-i22038815
http://prodavalnik.com/yasnovidstvo---haldeyski-charodey---otgov … -vprosi-i21620241 - Алеф беше споменаван с питане тук, но така и не се разбра читав ли е?

# 532
Какво да направя за да разваля магията на моето момче.Нещо е направено от бившата му,нито знам какво, нито как,само знам ,че това сега е друг човек,който не познавам.Помогнете!Може и на лични.

# 533
Какво да направя за да разваля магията на моето момче.Нещо е направено от бившата му,нито знам какво, нито как,само знам ,че това сега е друг човек,който не познавам.Помогнете!Може и на лични.

Аналогичен случай. Бре, къде ги правят тези магии, че после няма разваляне. Трета година вече се лутам безрезултатно.

# 534
Аз вече съм на мнение, че няма магии. Всичко ни е в мозъка...и съдба...

# 535
аз мисля,че има магии,но някак си стават само за лошо когато са направени(за смътр,за раздяла,за самота и т.н.), а когато са за добро,например за любов,все нещо не се получава

# 536
Не може да бъде така, в живота, в природата трябва да има баланст и той има и съществува!

# 537
И белите магии могат да вредят. Въобще всичко, което е намеса в съдбата. Затова от врачка най-добре е да се иска само премахване на магии и изчистване от негативни влияния, нищо друго. Peace

# 538
И белите магии могат да вредят. Въобще всичко, което е намеса в съдбата. Затова от врачка най-добре е да се иска само премахване на магии и изчистване от негативни влияния, нищо друго. Peace
Ако обаче има такава, защото повече в този сайт се уверихме, че освен Ванга друга като нея няма.

# 539
Здравейте познавам жена от Плевен която много познава ако някой се интересува да пише на лс.Гледа и по скайп.Изключителто точни прогнози-потвърдени.Няма определена тарифа.
Някой свърза ли се с въпросната жена и има ли мнение?

Общи условия

Активация на акаунт