Ясновидци/врачки - тема 18

• 147 920
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
 Hug

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 08:24 от veronika70

# 61
някой не е ли чувал за някого, който да се свързва с починалите, за да ми го препоръча?
Милка-Карайсен.
Таня-Ребърково.

# 62
Благодаря ти много Simple Smile

някой не е ли чувал за някого, който да се свързва с починалите, за да ми го препоръча?
Милка-Карайсен.
Таня-Ребърково.

# 63
Реших да ви разкажа тук за въпросното момиче, защото много от вас ме питат и вече ми е трудно да отговарям на всички поне по този въпрос. Аз лично разбрах за нея от своя колежка, която е ходила при нея по свои лични въпроси, за които не ми е разказвала, може би защото или не иска, или се притеснява да разкрива, но когато аз имах проблем, тя само ми даде телефона на това момиче и ми каза, че няма да съжалявам. Момичето е младо на възраст около 25-30 години, не знам със сигурност и самото то се крие, че има дарба. Няма я по вестниците и рекламите като врачка или нещо подобно. Когато се срещнахме ми обясни, че използва символи и цифри, главно кръст - като връзка между видимото и невидимото и спирала - като символ на линията на живота, или дъга, както тя се изрази. Самата тя както ми каза е по-силна в лечението. На срещата ни носех 4 вилици от вкъщи, които тя уви в хартия и подреди под формата на кръст. Станах свидетел на нещо, което не мога да си обясня, но хартията сама се развиваше, без да я докосваме. От мен се искаше само да задавам конкретни въпроси и отговорите си идваха сами. Вилиците съответно ми върна след това. Бяха ми се провалили две сделки в службата и тя ми каза коя точно е причината. Каза ми и какво да направя, за да не се случи отново. В момента благодарение на това, финализирам успешно сделка. Когато попитах колко струва, ми каза, че няма никакви фиксирани тарифи. Оставят се пари, колкото ти се дава от сърце. Самите пари ми обясни, че също в случая се ползват като символ, както тридесетте сребърника от Библията, каквото и да означава това. Парите се пускат на земята, което символизирало подкуп на съдбата, т.е. за да се сбъдне. Аз лично оставих 20 лв., толкова имах в мен в брой. За приятелка си носех снимка и ми каза неща, които може би не биваше да ги знам, защото самата тя не ги беше споделяла с мен. Няма да цитирам името на приятелката си, защото е доста известна като име и все пак това са лични неща.
След това приятелката ми е ходила при нея. Преди половин година й беше излязло едно петънце на рамото и тогава казаха, че е доброкачествен тумор, но тя отказа да се лекува и то от страх, не за друго. След време обаче й се образува буца на същото място, която беше с размерите на бобено зърно. След срещата с момичето, която й бях преразказала, тя също е ходила при нея. Срещали са се четири пъти до колкото ми е известно. За нея ми беше казала, че има магия правена. Моята приятелка е носила брашно и вода, както и 4 еднакви монети от по левче. Водата и брашното са били, за да се премахне магията и е трябвало да спи над тях, т.е. слагала ги е под леглото. С монетите  момичето е чертаело някакви кръгчета около рамото, където беше бучката на приятелката ми, а самите монети я е карала да изхвърля след това. След четвъртия път бучката беше изчезнала, а също и петното, което се беше появило на рамото й. От любопитство приятелката ми отишла на лекар и й казали, че вероятно туморчето се е стопило само, но засега го нямало. Приятелката ми е оставила 100 лв, както ми каза тя самата и след като е изчезнала бучката е занесла и подарък, някаква козметика, но го е направила по свое желание.
Това е, което мога да ви кажа засега. Знам само, че името на девойчето е Ели или Нели, със сигурност не знам. Знам, че е от София и се крие, че има дарба, но досега не е отказвала да приеме някого. Не мога да оставя телефон в публичното пространство на форума, защото не съм искала позволение, но ако някой го иска, мога да му го дам. Приятелката ми е пращала там свои познати и знам, че на никого не е отказвало девойчето да се срещнат и да им помогне. Аз лично смятам пак да отида да се видим, защото дъщеричката на моя братовчедка има заболяване, но в момента нямам много време, а и роднините ми са извън страната. Понеже за лечение нямало как да стане по снимка, просто ще се наложи да изчакам, докато си дойдат в България другия месец. Когато отида отново, ще ви разкажа. Засега това мога да ви кажа за нея.
Ако някой от вас също се е свързал, можете да разкажете, ако имате желание.

# 64
Здравейте! Напоследък, подтикната от усложнени взаимоотношения с мой близък човек, попрочетох доста от информацията в предишните теми и се допитах до някои от изброените горе в анкетата имена. Като че ли най-адекватни отговори получих от Никола Узунов, Ели Маринова, Дороти и Hollywood Psychics. И все пак се чудя в последно време техни прогнози сбъдвали ли са се при вас? Предимно за Ники Узунов се интересувам. Благодаря на всички, които ще се отзоват!  Simple Smile

# 65
  • София
Здравейте,
не помня дали съм чела всичко за Марина. Та въпроса ми е Марина от Графа украинка ли е? Поне така ми каза една друга ясновидка от провинцията, която препоръчва в София Марина.

# 66
Saman7a, моля те да си изчистиш кутията!

# 67
Здравей saman7a,
Благодаря, че сподели толкова подробно .Някакви координати-аз не съм от София..Мейл или телефон-предполагам, че ще ми отговори.
Благодаря за искреността ти.
Не си си изчистила кутията (моят мейл anina1979@abv.bg)

# 68
Изчистих я Simple Smile Не знаех, че има лимит за съобщения.

# 69
  • София
Здравейте , за Пепа от Хаджи Димитър имате ли наблюдения на какво гледа , какви пари иска или не иска и тн. Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 70
Здравейте , за Пепа от Хаджи Димитър имате ли наблюдения на какво гледа , какви пари иска или не иска и тн. Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

Пепа иска ни повече,ни по-малко от тридесет лева.Твърда тарифа!Познала-непознала-плащаш.
Иначе гледа на кафе,за друг човек носех снимка.

# 71

Пепа иска ни повече,ни по-малко от тридесет лева.Твърда тарифа!Познала-непознала-плащаш.
Хехе, с безбрежна любознателност ми е интересно да науча, коя пък непознала освобождава клиента от такса или пък му я връща сетне:).
Особено след фрази като " кълна  ти се" и " гарантирам ти"Simple Smile.
Иначе, относно Пепа-има премного писано из няколко теми назад тук, както и в стоматологичния форум в темите за проблемни задни зъби:)

# 72
Здравейте,искам да попитам някой правил ли е ритуал " 100 ключа " и ако да ще се радвам да напишете отзиви.  bouquet

A kak se pravi?

Жената,която ми го направи каза,че е за " заключване " да кажем на любим човек към други жени или конкретна жена и има за " отключване "  на любов,късмет и.т.н.  Наистина изглежда като билка,сложи го в 2 различни шишенца с вода след 3 дни трябва да извади изсушава се,после на кръстопът се изсипва като казваш кой "отключваш или заключваш " и след това от шишенцата 21 дни изсипваш по малко някъде извън дома ти като пак си казваш какво и кой " отключваш или заключваш ".

# 73
  • София

[/quote]
Хехе, с безбрежна любознателност ми е интересно да науча, коя пък непознала освобождава клиента от такса или пък му я връща сетне:).
Особено след фрази като " кълна  ти се" и " гарантирам ти"

Амиии, на мен Рени Анастасова не смя и "гък" да каже, ни за пари се сети, като и казах, че съм ученичка на Вакуленко. Друг е въпроса дали съм.
 Въпроса е да не ги оставяш да си "разиграват коня" Те с техните си номера, аз с моя. Laughing

# 74
Здравейте,
не помня дали съм чела всичко за Марина. Та въпроса ми е Марина от Графа украинка ли е? Поне така ми каза една друга ясновидка от провинцията, която препоръчва в София Марина.
За мене е уникална познавам я от 25г. когато бях дете и всичко което ми е предрекла е станало на колко ще се оженя колко деца ще имам и много житеиски проблеми и неща в живота. роман мога да напиша за това но да не рекламирам да ме ме изкарате спамер после.има си тарифа средна за гилдията и се записва час поне месец напред не е лесно да чакаш но ЗА МЕН си струва.може да отидете и с подготвени въпроси в направлението което ви интересува.късмет.

Общи условия

Активация на акаунт