Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 060
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Искам да повдигна завесата малко относно предсказването ,магиите и другите неща които вълнуват четящите в тази тема.1всеки човек идва на този свят с дадена мисия. дните му са предопределени в мига в които се роди тоест -има дата и час на раждане и дата и час на момента в които ще си отиде от този свят.има три пътя между тези два регистрирани мига- 1 пътя на мизерията ,2нормалния или обикновения път и 3 пътя на благоденствието.моментите на идването и отиването от този свят не могат да се променят но как ще изживееш времето между тях може. и тук идва въпроса как да разберем по кои път да вървим.ами това зависи от нас самите но затова ще стане ясно малко понататък.2.около земята има енергиино поле в което се намира цзялата информация за всеки и всичко което става на нас и около нас.хората по един или друг начин се опитват да се доберат до информацията в това поле.малцина са истинските хора на които им е разрешено да имат достъп до тами то по много различни методи това се казва  ясновидци ,врачки или предсказатели както искате ги наречете но аз ги наричам оператори между обикновенните хора и това информационно поле. и тъи като темата е за цяла книга аз ще нахвърлям накратко деиствието на тъи нареченото предсказание. човек с проблем  отива при гадател за да научи какво му предстои и как ще се развият събитията например. за да може гадателя да изтегли инфо за човека му трябват неговия код тоест име дата на раждане егн ит.нт.  и тои отваря канал до информационното поле и получава съответния отговор.защо на някои не им се сбъдват нещата които са им казани.след като са запознати с настоящето какво ги чака хората имат достатъчната енергия да променят своето бъдеще.всичко е енергия и зависи как ще я използваш ще извървиш този път за които писах в началото.не мислете че че гадателите са велики не те исползват енергията на хората и им я връщат преобразувана и програмирана за дадено нещо .нищо повече.човек сам си прави това което му се случва.доидохме идо тъи наречената магия.това е толкова елементарно нещо но обръща живота почти на всеки.магията е енергиина програма която се изпраща на даден човек и като му се наруши нормалната здравна матрица всичко се обръща с краката нагоре. затова не търсете магии а се предпазваите от енергиина намеса-това може да бъде целенасочено от човек ,неосъзната завист на някои по много причини любов ,материални блага и т.н. каквото се сетите.ако се усетите че нещо живота ви се обръща не както трябва не търсете гадатели а направо започнете сами да се пазите. начини за изчистване на енергетика .ако отидете да ви развалят магия с магия тоест енерги с енергиято ще получите преоварване и дори да се повлияете добре за момента в вас ще остане другата магия .както поговорката клин клин избива ама винаги остава един .наи доброто средство за прекъсване на негативна енергия сте самите вие и вярата ви в бога или висшата сила. първо прекадете къщата с тамян и се помалете на Господ да випази .отидете на киприянови молитви да ви четат но не веднъж а докато проимате проблясък и нещата ще видите че ще си доидат на мястото. и наи -вече вярата в самите вас че вие си ковете живота с вашето поведение на този свят.има много неща да се изговорят по темата но мисля че това е достатъчно като за начало на всеки да се замисли как живее и какво иска от тзи свят.пожелавам ви лек уикенд и късмет. Simple Smile

# 91
Добре де, да не цитирам този голям пост, ако не си се опазил и вече ти е направена магия?

# 92
  • Пловдив
Благодаря ти  bobo08 !!!
Много поучително  Peace

# 93
  • София
Добре де, да не цитирам този голям пост, ако не си се опазил и вече ти е направена магия?

Da i az tova pitam?

# 94
  • София

Aми, момчето е написало: да вярваме, да прекъдим с тамян и да ни четат Киприяновите молитви докато ни просветне.
Друг е въпроса колко момичета от този форум ще се съгласят, че това е достатъчно. newsm78

# 95
Здравейте,
Да споделя относно предсказание на Пепа: трябваше още май месец да започне развитие в дадена посокоа, но до момента се случва точно обратното на това, което ми беше казала Simple Smile

Има и други предсказания за края на годината - ще пиша как са се развили тези предсказания...

# 96
Здравейте! Можете ли да препоръчате някой, който лее куршум против уплах?

# 97
  • Sofia

В Рударци - баба Шеки.

# 98
Момичета, спомняте ли си при кого беше ходила Мелиса за хипноза и регресия?  Thinking Дали го има в списъка?

# 99
Момичета, спомняте ли си при кого беше ходила Мелиса за хипноза и регресия?  Thinking Дали го има в списъка?

Петър Петров.http://regresia.weebly.com/
Изглежда интелигентен и възпитан и не точно за този списък.
Ако ходиш, успех!

# 100
  • София

В Рударци - баба Шеки.

Podkrepqm na 95 % Simple Smile

# 101
А защо не на 100 %? Вие не сте много доволна ли? Питам, защото наистина търся човек, които лее куршум против уплах и помага. Благодаря ви.

# 102
Искам и аз да споделя моето мнение за Сирма. Ритуалите и нямат ефект, или за да бъда по-точна има леко развитие и след това точно противоположно развитие от очакваното. Само при мен ли е така? Моля споделете, ако има някои доволни от нейните ритуали.

# 103
Като се заговори за магии, искам да попитам някой от вас прибягвал ли е до магия, за да постигне нещо лично в личен план, не за лошо и дали изобщо действа?

# 104
Здравейте момичета,

дойде и моят ред да се включа, тъй като отдавна само чета и сондирам мнения. Моят опит е доста скромен, тъй като в семейството ми има човек (майка ми), който има ясновидски способности, но като всеки човек с дарба за нас не може много да каже. Искам да кажа на всички, че няма 100% познаваемост, говорила съм с майка ми по този въпрос и съм я питала, отговаряла ми е: На мен ми се дава картина за част от секундата, която аз трябва да разтълкувам, така че винаги може да има отклонение. Що се отнася до времето, то е трудно познаваемо, понякога нещата се случват след години.

Да се върна на темата, семейни и лични проблеми ме отведоха при Божидар Караджов. Аз лично мога да кажа, че съм доволна. Ходила съм няколко пъти и ще обобщя:

Позна за здравето ми, за здравето на майка ми, за съдебен проблем (каза, че ще приключи до 2 години, така и стана), за тогавашния ми приятел - само го погледна и каза "Нищо не можеш да очакваш от този човек, връзката ви е изгубено време за теб и то много" - беше точно така, 5 години и никаква перспектива.
Сега, какво не позна (или поне не съвсем), за следващия ми приятел - каза, че се обичаме, че всичко е наред и, че с него ми се дават брак и деца. Като си тръгнах, звъннах на мама да споделя щастието и си спомням, че тя ми каза "Ми, маменце, да не те отчайвам, ама аз тия не ги виждам, ама дано" – след две седмици се разделихме с гръм и трясък. Това го отдавам на факта, че когато бях при Божидар, всичко между мен и този човек беше прекрасно, мисля си, че той просто е видял моментната ситуация, а също и на факта, че човек променя живота си до някаква степен с решенията си.

Последно като бях при него, го попитах за нещо, за което каза, че няма да стане, а майка ми казва, че ще стане, затова си чакам.

Дотук за Божидар. После приятел ми препоръча една жена, казва се Ели и е детска учителка. Няма приемно място, няма такса, колкото оставиш. От нея съм със смесени чувства, за някои неща позна, за други не или по скоро не знам от позицията на времето, дали ще станат.

Съжалявам за дългия пост и искам да кажа, че не правя реклама на никой. Също така, ще кажа, че майка ми е доста възрастна, никога не е приемала хора, само близки и просто исках да дам пример, тъй като живея с такъв човек.

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт