Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 074
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, спомняте ли си при кого беше ходила Мелиса за хипноза и регресия?  Thinking Дали го има в списъка?

Петър Петров.http://regresia.weebly.com/
Изглежда интелигентен и възпитан и не точно за този списък.
Ако ходиш, успех!

Престрашила съм се да опитам. Благодаря, ryannn  Hug

# 106
само искам да отбележа че при хипнозата все едно ви бъркат в софтуера -тоест трябва много внимателно да се пипа -не е безопасно колкото и ефективно .трябва да се преброят + и - по въпроса.ходил съм на хипноза при доц Николов  мисля че беше от СУ но тои почина само на 40г. ито небез помоща на тези работи. късмет и ще споделишвпечатленията. хипнотизатора е оператор които те прекарва през времето напред или назад така че си вземи диктофон ако имаш че после може да не помниш нищо.все едно някои ще вади информация от твърдия ти диск без твоя намеса. късмет. newsm78 newsm78 newsm78

# 107
  • София
А защо не на 100 %? Вие не сте много доволна ли? Питам, защото наистина търся човек, които лее куршум против уплах и помага. Благодаря ви.

Защото на този свят няма нищо 100 % сигурно Simple Smile

# 108
някой посещавал ли е елмаз от севлиево

# 109
Здравейте!
Не съм писала скоро, но общо взето още чакам някои от предсказаните неща да се случат. На този етап мога да споделя, че впечатленията ми от Емилия са добри. Тълкува доста добре ситуациите и емоциите на човека за момента. За събития в дългосрочен план може и да не е толкова точна, но аз го отдавам на факта,че доста често нещата се променят, а и разбира се това зависи и от нашите решения. Последният път, когато говорих с нея я питах за развръзката на конкретно събитие и нещата се случиха така както ги беше описала.

# 110
Някой има ли мнение за това момиче, за което Saman7a е споделила?
Някакви координати, може и на лични.

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 21:51 от didi.d

# 111
  • София
Искам да питам как се правеше това нещо с яйцето, за да разбереш да ли имаш магия?

# 112
На мене са ми го правили преди години, ако е същото.
Взима се бурканче с вода, слага се на главата на човека, като се закрепя с ръка или сам си я държи и вътре се чука яйце. Ако стане като варено, значи има магия. Колко е истина обаче не знам, после се изхвърляше.

Искам да питам как се правеше това нещо с яйцето, за да разбереш да ли имаш магия?

# 113
  • София
На мене са ми го правили преди години, ако е същото.
Взима се бурканче с вода, слага се на главата на човека, като се закрепя с ръка или сам си я държи и вътре се чука яйце. Ако стане като варено, значи има магия. Колко е истина обаче не знам, после се изхвърляше.

Как точно като варено и колко време трябва да се седи с буркана на главата?

# 114
  • София
Момичета , някой може ли да ми каже някоя наистина читава гледачка в София ?
Моля Моля  Hug Hug Hug

# 115

Аз съм го правила малко по-различно. Вечер преди лягане в буркан с вода се пуска яйце /без черупката/ и буркана се поставя под леглото под главата. На сутринта се изважда и всичко се изхвърля в тоалетната. Ако яйцето е побеляло е знак за някакво енергийно вмешателство. Може да се прави дни наред, докато яйцето не остане бистро.

Как точно като варено и колко време трябва да се седи с буркана на главата?

# 116
За протокола да кажа,че Сирма ми позна и точно така както ми каза се случиха нещата  Grinning

# 117
Здравейте, момичета!
Не искам да се заяждам, но ми е любопитно - защо ходите при врачки/ясновидци? Какво очаквате от тях?
Вярвате ли в Бог?

# 118
  • София
Здравейте, момичета!
Не искам да се заяждам, но ми е любопитно - защо ходите при врачки/ясновидци? Какво очаквате от тях?
Вярвате ли в Бог?

И аз не искам да се заяждам, но......ти ходиш ли по врачки/ясмовидци и защо???  newsm78
В какво вярваш??? Но истински и отковено с нас.  Praynig

# 119
Някой да се е свързвал с това момиче Ели  за което разказва Saman7a , да разкаже може и на лични впечатленията си от него и има ли ефект от това което прави.Ще ви бъда благодарна

Общи условия

Активация на акаунт