Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 029
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
имало нова тема

# 211
# 212
Извинявам се, но искам да попитам дали някой ще ми отговори???

# 213
кажете някой,който може да помогне за събиране?

# 214
кажете някой,който може да помогне за събиране?

Съжалявам,че ще ти го кажа,но никой не може да ти помогне,ако този човек не ти е съдба.

# 215
ох,то на на едно момиче всички врачки и казвали,че с момчето,с което излиза им е дадено да са заедно по съдба,че са един за друг,ще имат семейство,а милата сподели как са правели планове за бъдещето им,а на следващия ден той се оженил за друга....не съжалявам момчето,но за момичето ми е болно(не си спомням ника и тук,но беше изповед пропита с чувства и разбита надежда).явно не е здравословно да ни казват хубави неща врачките,да не говорим,че май изобщо не е здравословно да ги посещаваме,едва ли помагат-мое мнение.или по-точно са малко гледачките,ако има такива в бг).на въпросното момиче и изпращам  моята морална подкрепа,знам какво е да вложиш чувства,енергия,сърце във една връзка и да получиш лъжи в замяна,макар че май доста от нас са го изпитвали.

# 216
ох,то на на едно момиче всички врачки и казвали,че с момчето,с което излиза им е дадено да са заедно по съдба,че са един за друг,ще имат семейство,а милата сподели как са правели планове за бъдещето им,а на следващия ден той се оженил за друга....не съжалявам момчето,но за момичето ми е болно(не си спомням ника и тук,но беше изповед пропита с чувства и разбита надежда).явно не е здравословно да ни казват хубави неща врачките,да не говорим,че май изобщо не е здравословно да ги посещаваме,едва ли помагат-мое мнение.или по-точно са малко гледачките,ако има такива в бг).на въпросното момиче и изпращам  моята морална подкрепа,знам какво е да вложиш чувства,енергия,сърце във една връзка и да получиш лъжи в замяна,макар че май доста от нас са го изпитвали.

Аз нямам предвид някоя врачка да ми каже,че този мъж ми е по съдба и да приема,че това,което тя ми казва е истина,само истина и нищо друго освен истина.Имам предвид наистина да ми е писано да бъда с него.
Относно това дали е здравословно да ги посещаваме-всеки сам решава за себе си.А аз пък съм много доволна,когато ми казват хубави неща.Вдъхват ми кураж!

# 217
Не мисля, че всички са доволни от Сирма. Това, че не ти отговарят може да е и по други причини. Може да не са он-лайн и какво ли не. Обаждала съм се на Сирма веднъж, в началото на юни. Да я попитам за работа, каза ми че в периода от 20-30.06 ще получа предложение за работа от мъж работодател. Щяла съм да приема. Нищо такова не се случи, вече сме 07.07. За други 2 проблема ми каза, че развитие ще има в края на годината. Това е от мен, вади си изводите. Хубава вечер желая!

Благодаря ти! и аз с това се успокоявам,ама виж че след толкова време пак никой не пише. В смисъл пишат,че са недоволни от ритуалите и,но че това,което предричала се случвало. Дано при мен да не е познала!
и нещо,което копитах от другата тема,но наистина се изнервям вече с тези супер праведници
Много моля тези,които се изживяват като спасители на души да престанат да досаждат и спамят във всяка тема,имаща подобно съдържание.
Нека не смятат,че прочели една-две книжки,имат срещу себе си хора,неспособни да вземат и застават зад решенията си,осъзнавайки и приемайки последствията от тях. Ако може да не се приемат като единствено прави и неспособни да видят друга гледна точка,различна от тяхната- предполагам знаете,че това също е признак на интелегентност. Чаках,чаках да се спрат,ама наистина е много досадно и нищо друго,освен досата не предизвикват с постингите си.
Моля,направете си тема,в която да обсъждате вашите философии-тук дори не сте сигурни колко са християни,колко са будисти,колко са атеисти- хайде стига с проповедите

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 20:45 от ''rain''

# 218
  • Под Слънцето
А такива,които правят за разделяне? Че не мога се отърва от един...  #2gunfire

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 21:24 от TopsyG

# 219
Не е ли по-лесно да му обясниш, че не искаш да си с него?
Извинявам се за грубата намеса  Hug

# 220
  • Под Слънцето
Не,че е  по инатест от мен, което съм го признала.. Но когато търсех, плащах и правеха разни неща за да е както исках, не мислих..

# 221
А такива,които правят за разделяне? Че не мога се отърва от един...  #2gunfire

Хубав ли е? Шегувам се:)) не познавам такива май...

# 222
Здравейте!
Какво ви е мнението за Адем?Много ми го похвалиха,чака се с дни...Някой бил ли е скоро?
Благодаря предварително!  bouquet

# 223
някой посещавал ли е сабри ходжа от айтос и доволен ли е от него

# 224
Да ви разкажа малко какво става и с мене. Сигурно хората ходят за по-важни проблеми и моя ще ви се стори смешен. Мъжът ми от време на време забегва и от известно време имах подозрения, че пак е залитнал. Обадих се пак на Ели и тя ме покани у тях. С приятеля й се готвеха за някакви изпити, но ме прие. Представи ме за приятелка на момчето и когато то излезе, че бил на практика ми гледа. Потвърди съмненията ми за мъжа ми и понеже се съмнявах, в някои от колежките му, ми каза и с коя залита. Не че с това се успокоих, но като чета из форума за различни ритуали, взех да се питам дали има някакъв ритуал, който да го кротне поне малко. Ели ми каза, че не прави магии и затова разпитах приятелки. Съседката, с която си пием понякога кафето ми каза за някакъв Атанас от София. Освен, че познавал като гадател, правел и ритуали. Каза ми, че е доволна от него и ходела често за подобни неща. Някой от вас чувал ли е за този Атанас и имате ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт